Eski sevgilinin profiline bakmak?

Ben eşimi bi kere yakaladm " Bnde s.. olup gideyim hayatından bni ararsın artk" demiştm. Bu erkekler gerizekalı. Tekmeyi vuran terkeden ağlatan zırlatan herzaman baştacı..
insan merak eder bşe denmez ama bi kaç defa oluyosa bu düşündürücü olur. Sürekli aklındadır.. bi defa olursa görmezden gelin tekrarlıyorsa konuşun.

Ben bazen meraktan bakıyorum :bicak:

Aklımdan hiç kötü birşey geçmiyor bakarken falan yani eşimi aldattığımı falan asla düşünmüyorum.

Hatta bakmışken bütün eskilere birden bakıyorum yaşıyorlar mı neden hala ölmediler diye:bicak::bicak:

Ya ama eşimi bakmış görsem çok kıskanırdım.
Art niyet zannetmiyorum.

Merak ve işsizlikten bakılır anlam yüklememek gerek.Düzenli olarak stalkladığım insanlar var ve bunları yüz yüze hiç görmedim :KK70:
Mesela bi dönem bi durum oldu baktım,sonra alışkanlık oldu aa dur bakiyim falanca napıyo falan işte.Çok gereksiz ya düşününce..

Bende bakıyorum evliyim 4 aylık bebikim var hemde aldattigimi düşünmüyorum çünkü sevmiyorum yasiyomu neler yapmış diye bakıyorum ayda yılda bi hatta geçenlerde eşimin eski sevgilisine açıp beraber baktık face den :KK70: essekten inip ata binmişsin dedim yani maksat muhabbet

Herkes illa ki bakar ya en azından bir kere. Eski sevgiliyi geçtim insan önceden arkadaş olduğu şu an konuşmadığı insanları bile açıp profillerini inceliyor bazen. Merak işte bence umursayıp keyfinizi kaçırmayın hatta bence umursasanız bile çaktırmayın. Erkekler kadin kiskanclik yaptiginda sikayet edip isyan ediyolar ama icten ice bir ego cosmasi yasiyolar bir ozguven geliyor falan. Kadın rahat olup sorun etmiyo gibi davranınca, tabi hayatım git, aman ne olacak hayatım sorun değil tabi ki gibi cevaplar alınca, daha cok kadının üstüne düsüyolar bu beni nasıl kıskanmıyor nasıl böyle rahat diye.Yani dostlar anlamadım valla nedendir ama denendi ya %100 çalışıyor.

Bende bakıyorum evliyim 4 aylık bebikim var hemde aldattigimi düşünmüyorum çünkü sevmiyorum yasiyomu neler yapmış diye bakıyorum ayda yılda bi hatta geçenlerde eşimin eski sevgilisine açıp beraber baktık face den :KK70: essekten inip ata binmişsin dedim yani maksat muhabbet
Aynen ya bu seviyeye geçmek lazım artık takdir ettim saygılar
Ben de bazen açıp beraber bakmak istiyorum nişanlımkn eski sevgilisine de yazık ya çok dalga geçesim geliyor olur öyle hatalar diyorum gururunu kırmayayım o yuzden kendim bakıyorum

ben de bakarim ama ona degil karisina :)))))

eşekten inip ata binmek:) süpersin

Herkes illa ki bakar ya en azından bir kere. Eski sevgiliyi geçtim insan önceden arkadaş olduğu şu an konuşmadığı insanları bile açıp profillerini inceliyor bazen. Merak işte bence umursayıp keyfinizi kaçırmayın hatta bence umursasanız bile çaktırmayın. Erkekler kadin kiskanclik yaptiginda sikayet edip isyan ediyolar ama icten ice bir ego cosmasi yasiyolar bir ozguven geliyor falan. Kadın rahat olup sorun etmiyo gibi davranınca, tabi hayatım git, aman ne olacak hayatım sorun değil tabi ki gibi cevaplar alınca, daha cok kadının üstüne düsüyolar bu beni nasıl kıskanmıyor nasıl böyle rahat diye.Yani dostlar anlamadım valla nedendir ama denendi ya %100 çalışıyor.
Profil resmin tanıdık geldi:)

Aynen ya bu seviyeye geçmek lazım artık takdir ettim saygılar
Ben de bazen açıp beraber bakmak istiyorum nişanlımkn eski sevgilisine de yazık ya çok dalga geçesim geliyor olur öyle hatalar diyorum gururunu kırmayayım o yuzden kendim bakıyorum

:KK70: ama gerçekten çok zevksizmis benim eşim adamın bana niye bu kadar aşık olduğunu şimdi anladım :KK70: ( öz güven tavan ) zaten çok sevmiş olsalardı ayrilmazlardi

Aldatmaya girmez tabiki saçmalama , ben sıradan eskilerin hepsine bakıyordum face kullanırken , boş zamanda şeytan dürtüyordu merak ediyordum dur bakayım o ne yapmış bu ne yapmış falan... eşime yakalanınca face i kapattım :KK70: :KK70: kimseyi unutamadığım özlediğim dalan yoktu, zaten diyorum ya peşpeşe hepsine bakıyordum özellikle biri falan da değil. Gereksiz saçma yanlış ama aldatma ile en ufak bir ilgisi bile yok

Aldatmaya girer mi girmez mi bilemem kalın karşı taraf görünce içi acır muhakkak normaldir. .

Kızlar gerçekten evlenmiş barklanmış çocuk sahibi erkek erkekler neden yıllat önceki eski sevgilinin profilini merak eder bakar acaba bunu sadece erkekler mi yapıyor kadınlar da yapıyor mu bu aldatma kategorisine girer mi
Daha dün yaşadım bende bunu eşimle ben face kullanıyorduk dün gizlice sahte hesapla fecabook açtım ve eski sevgilime istek gönderdim eşimin psikolojimi bozduğunu sürekli üzdüğünü falan filan yazdım gönderdim sonra telefonda gecmisi sildim eşim giripte bulmasin diye daha 8 aylık evliyiz evliyim ama şimdi çok pişmanım sanki ondan medet ummuş gibi oldum kebdimi kötü hissediyorum acaba eşimi aldatmış oluyor muyum ve eşim çok sert birisi böyle birşey yaptığımi bilse beni vurur o derece biranda gözü dönendönen birisi o sahte hesaba girmeyi aklimdan cikartiyorum

Hiç bakmadım,bakmam merakta etmedim. Ama baksam da bu sadece ne halde olduğunu görmek için olurdu,ki gerek görmedim. Eşinizin bi yanlişi yoksa öylesine bakmıştır takilmayin...

Bende bakıyorum. Hiçbir şey hissetmediğim eski sevgilime bakıyorum arada sırf meraktan yani arada dediğimde ayda yılda bir. İnsanlar geçmişlerindeki insanları merak edebilir gayet normal bence abartıya kaçmadıkça.

Eski sevgilim tarafından sürekli stalklanıyorum (bunu nasıl ve nereden bildiğimi boş ver,uzun) hatta 3-4 gün sosyal medyada aktif olmayayım saçma sapan bi'şekilde triplere girip merak ediyor.ama bizim şu an birebir hiç iletişimimiz yok. işin tuhaf yanı uzun süredir bir sevgilisi var ve onu çok seviyor (bunu da biliyorum eminim) yani gerçekten anlayamıyorum ben de bu insanları.

X