Merhaba kızlar, çocukluk aşkımla yeniden karşılaşmaya başladık, 6 yıldır tanışıyoruz 3 yıl sürekli bir ayrı bir barışıktık 3 yıldır da ayrıyız. Ayrılmamızın nedeni basit gibi görünüyor ama bence öyle değil. Bana seçim yaptırtmak istedi bir arkadaşım ve kendi arasında benim de inadım tuttu ve arkadaşımı seçtim görünen sebep bu fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum her neyse 3 yıldır ayrıyız ve ara sıra naber nasılsın diye whatsapptan yazıyoruz birbirimize çok kısa oluyor genelde konuşmalar. Şubat ayından beri de sürekli karşılaşmaya başladık karşılaştıkça whatsapptan daha sık konuşmaya başladık konuşmalar yine yüzeysel fakat eski konular açılmaya başlandı en son ve bana samimi olmasak daha iyi ara sıra hal hatır soralım ama bu kadar samimiyet bize iyi gelmiyor dedi ve 2 haftadır konuşmuyoruz. Bu arada sosyal medyayı fazla kullanmayan insan sürekli instagramdan hikaye atmaya başladı ve benim hikayelerimi de izlemeye başladı. Kısacası bunca yıl sonra bile hala kafamı karıştırabiliyor olması beni deli ediyor fikirlerinizi merak ediyorum