• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin annesi beni aradı ve ..altında

happinesgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
42
5
1
Kızlar yazmayacaktım ama sinirden duramadım.. Annesini bir güzel doldurmuş sinirliydi .. Beni aldatmıştı sevgilim ..

Annesini gerçekten seviyorum saygımdan açtım hakkı var üstümde diye açtım .. Keşke açmasaydım çok pişman oldum ..

Beni aldatan kişi eski sevgilimdi.Oğluydu. Ben dedimki bitti

çünkü ona en başta söyledim daha askerdeyken geldiğinde bana yalan söylersen sözünde durmazsan istemediğim insanlarla görüşürsen biter diye.. ( görüşmemesini isteme sebebim daha önce bize bir sürü oyun oynayan tuzak kuran insanlar ) O gitti görüştü bende bitti dedim bu kadar basit umrumdada değil çünkü gururumdan önemli değil hiç birşey ..

Herneyse asıl konu annesi arayıp bana demesin mi """ HANGİNiz YaLaN SÖYLÜYORSUNUZ Acaba anlamadım diye """ anlamlı anlamlı . Bana resmen yalancı dedi ailem bu şekilde benimle konuşmazken .. Hemde aldatılan ihanete uğrayan benim .. Hiçbir suçum yokken nasıl kanıma dokundu babam duysa bunları kahrından ölür hasta olur adam. ben oğlumla konuştum seni aldatmamış doğru söylüyor sana yanlış birşey yapmamış ..

Sevgilim olacak o insan!!! Annesine demiş ki .. " Anne ben onu aldatmadım yalan söylüyor ayrılmak için yalan söylüyor .. Ama artık onu ALDATACAĞIM o bana yapmadığım şeyleri yaptırıyor artık aldatacğım demiş """"

Erkek kardeşi Emre hapisten yeni çıktı ..askerden döndüğü hafta zaten kardeşi kayboluyordu haliyle sahip çıkmak istiyordu anlayışlıydım ..ve hep bulamaynca..bütün sinirini benden çıkarıp bağırıp kapatıyordu teli ..Annesi bana inanmadığını oğlunun evde çok mulaim efendi olduğunu birde üstüne onlara şu zamana kadar bağırmamış yalan söylememiş bile.. Sadece sana yapıyor bizi hiç kırmaz sevdiği için Emre ( erkek kardeşi ))bile sinirlidir ona bile kızmaz .. Bunları o yapmazmış asla ... Ben yaptırıyormuşum bunları ona .. Buna bile cvp vermedim.. Bana dediki ailenden kimseye anlatma kızım sakın ..İlerisi olur belki belli olmaz .. Şok oldum ben yaa !!

Bana vurduğunu aldattığını bu yüzden ayrıldığımı bile söylemeyemedim ben :KK43: istedim ama yapmadım .. zaten her türlü oğlu haklıydı ..Tek kelime etmedim saygısızlık edemedim ailemden böyle gördüm büyüktür diye sustum ..

Tek bildiğim bu kelimeler iyice yıkıma sürükledi bitirdi beni Gururumu ezdi geçtiler ailecek .. Bende hiçbirşey bırakamadılar .. Telefonu kapatırken annesine istemediğimi söyledim peki siz haklısınız dedim ..

Hakkınızı helal edin dedim.. kapattık sonra teli .. Bana dediki arayayım akşam seni sizi barıştırayım bak yüzleştireyim sizi hanginiz doğru söylüyorsunuz ben şok oldum sanki kendimi kanıtlamak zorundayım sanki yalan söylüyorum ..

Gururumu ayaklar altına aldı annesi ..
Artık bu defter kapanmıştır benim için numaramı yarın değiştiriyorum..

Hayatı boyunca pişmanlığını yaşayacaklar.. Ben ne saygısızlık ettim ne başka birşey benim ailemden biri ona bunları söylese ömür boyu yüzlerine bakmazdı ..

Herşeyde bir hayır var işte bende böyle gördüm annesi sağolsun dedi zaten başkasıyla görüşüyor sana sinirinden diye açık açık demesede başka kızla görüştüğünü biliyormuş şuan duymuş sanırım .. Ben zaten biliyordum onun daha ayrılır ayrılmaz koşacağını başkalarına .. Annesi söylemesede biliyordum ..

Aldatıyor işte kızım bak seni şimdi sen böyle yaptın günahını aldın haklı çıkartıcam onu aldatıcam anne demiş .. O senin sözünü dinlemez Kürşat denen arkadaşınıda almış kendi evlerinde kalıyormuş bazende çocuğun tuttuğu bekar evinde ..(((Çocuğun beni bırakıp aylarca başka kızla evde yaşamış .. Beni aldatmış benim sizden duymadığım hakaretleri duyuyorum diyemedim ..Ben sustum sadece .. Dinledim ..)))

Aldattığını öğrendiğim an bitti bu arada ilişkimiz.. Herkes o zaman neden açtın telini diyecek annesi böyle davranmıyordu bana önceden hediyeler alırdı kızım derdi .. bir sürü şey yaptı bana hakkı vardı diye açtım zaten pişman oldum..

Yaşım küçük bu hataları yaptım bana ders oldu ne telefonlarını açarım ne bir daha yüzümü görecek benim .. Numaramıda değiştiriyorum ben sevgili yaptığını bilsem telefonu açmazdım asla..

Askerden geldiği iki hafta hiç msj arama yok ilgisiz ben anlamıştım başkası olduğunu ama yinede yapmaz diyen tarafım ağır bastı .. Güveniyordum saf gibi.. Annesi sağolsun doğruladı diğer şüpheli yanı ..

İhanetin affı olamaz olursa ben , ben olmaktan çıkarım .. Ben hergün gülen etrafa neşe saçan pozitif enerji veren bir insandım bu askerden döndü bir gün bile yüzüm gülmedi birde evlenip hayatımı söndüreceklerdi anneside o gün arayıp barıştıracakmış.. Ne aradı ne sordu .

. Çünkü oğlu yalanı ortaya çıkacak diye korktu .. Sadece içimde kalmasın diye annesiyle son kez konuştum hellalik istedim .. Annesi siz 6 senedir görüşüyorsunuz dedi .. öyle silip atmak olmaz .. Ben dedim o bir kız için herşeyi bitirdi benim içimdekileri bir ben bilirim .. Asla affetmycem hayat kısa ben mutsuz umutsuz güvensiz bir hayatı hakedecek bir kız değilim ..

((Numaramı değiştiricem heryerden engelledim zaten ama olsun psikolojik olarak beni olumsuz etkiliyorlar artık gerçekten. Ben böyle bir insan değildim ne bir sözünü tuttu ne düzene soktu hayatını ne iş buldu yine kızlarla oldu bana son konuşmamızda birde pişkin pişkin param yokki kızlarla buluşayım dedi şaka yapıyor sandım önce .. İşte herşey çıktı gizli kalmadı .. Amacı bence msj atmayayım aramayayıp kızla çıkıp ben nasılsa affederim diye düşündü ama annesi söyledi sinir anında çıktı ağzından toparlamaya çalıştı yemedi ..

Bağırmasını herşeyi alttan alırsın işsizliğini önemsedim hadi bunuda kabullenirsin ama aldattı be aldattı bunun asla geri dönüşü olamazdı ...

Son düzenleme:
İhanetin ve şiddetin orta yolu bulmak gibi veya affetmek gibi bir seçeneği asla olamaz. Kendini adam sanan erkek müsvettesiymiş sadece. İyi ki kurtulmuşsun..
Allah'a sadece şükrediyorum bunları hiç görmeyebilirdim .. Evlenip çocuk yapabilirdim .. Hayat aslında şanslı yanını sundu bana ..

Annesiyle bu kadar uzatmak yerine içimde ona karşı hersey bitti Teşekkürler deyip kapatacaktin. Ne bu kadar ülke meselesi haline getirmek ki

Sevgilimin annesine oğlundan ayrıldığım için hesap vermek aklımın ucundan geçmez sanırım. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki, öyle gerekti bitti bu kadar. Ne dersen de oğluna inanacak zaten. Darp raporu alıp polise şikayet etmedigime sukredin deseydiniz keşke.

Iyi de madem susacaktin niye teli actin.Anlatsaydin ya bunlari yapti vs diye yani bu saygisizlik degil olani anlatipkapatacaktin ya da konusmasina hic izin vermeyip helallik alip kapatsaydin.Sonra insanin icine oturuyor boyle.Seni de yalanci cikartmislar.Neyse numarani degistir kapansin bu defter.

Annesiyle bu kadar uzatmak yerine içimde ona karşı hersey bitti Teşekkürler deyip kapatacaktin. Ne bu kadar ülke meselesi haline getirmek ki
Haklısın canım bitti gitti artık gerçekten yıldım yoruldum hayatımla uğraşmaya kalkarsa fena yapacağım onu ! Kapıma gelirse gerçekten polisi arayacağım

Iyi de madem susacaktin niye teli actin.Anlatsaydin ya bunlari yapti vs diye yani bu saygisizlik degil olani anlatipkapatacaktin ya da konusmasina hic izin vermeyip helallik alip kapatsaydin.Sonra insanin icine oturuyor boyle.Seni de yalanci cikartmislar.Neyse numarani degistir kapansin bu defter.
Yarın değiştireceğim hemen .. Hayat kısa üzülmek acı çekmek bana göre değil :D

Sevgilimin annesine oğlundan ayrıldığım için hesap vermek aklımın ucundan geçmez sanırım. Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ki, öyle gerekti bitti bu kadar. Ne dersen de oğluna inanacak zaten. Darp raporu alıp polise şikayet etmedigime sukredin deseydiniz keşke.
Diyemedim.. Allah'a havale ediyorum inşallah kat ve kat çıkar diyorum ..

Doğru .. O konuşuyordu birşey detirtmedi.. sustum ben böyle gördüm .. karşımdaki benim yaşımda olsa çatır çatır cevabı verirdim ..

Bu nedir ya, yat kalk sukret boyle bir aileden kurtuldugun icin.

Sadaka falan ver yardıma muhtaç birine. Rezalet, şu hale bak, ailenin iğrençliğine bak. İzini kaybettir bunlardan, sana hiç ulaşamasınlar bir daha.

Back