Eski sevgilime donmelimiyim ??

Konu sahibi merak ettim son gelişmeleri iyi haberlerin vardır umarım

Merhaba canim. Aslinda uzun uzun yazmistimda sildim sonra ozet geciyim dedim. Kizla konustu yanimda. Aradi. Bugune kadar kizi aramamis. Kizda onu aramamis. Boyle oluncada anladi heralde diyip aramamis. Simdi ben ararsam tekrar yuz bulur arar diye aramadim dedi. Ama benim yanimdayken aradi. Sadece kizla konusmalarini yaziyim.

X:alo
Kiz:napiyosun
X: iyi. Sana sey dicem bidaha beni arama tamam ? Benim sevgilim var artik.
Kiz:sevgilin mi ? Sevgilin varsa niye beni ariyosun ki
X: arayip mesaj atma diye. Iliskim bozulmasin diye.
Kiz: senin iliskin boyle seylere bozuluyo mu ? (Dalga gecer gibi konusuyo burda) vay cok saglam bi iliski. Iyi aramam.
Ve kiz kapatir suratina.

Kizla konusma bu kadar. Biz daha sonra oturup iyice konustuk . Herseyi anlatti. Detayli bi sekilde. Sonra oturdugumuz yerden kalkip gittik. Eve birakti. Arabadan indi ben giderken. Gel bi seni bagrima basiyim dedi :) Sarildi. Alnimdan optu ve ben iceri girdim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kusura bakmayın bana konunuz her bakımdan o kadar saçma geliyor ki. Burada sevgilisi var nasıl birlikte olabilirsiniz dendi diye bu kadar basite indirdiniz bir anda adamın ilişkisini. Telefon ediyor dalga geçer gibi sanki daha geçen akşam o kızla yemeğe çıkan kendisi değilmiş gibi benim sevgilim var arama beni diyor çocuk oyuncağımı bu ben o kızın yerinde olsam çok sinirlenirdim madem sevgilin var neden benimle çıktın ya da benimle bitirmeden neden sevgili yaptın derdim ve siz bu insana güveniyorsunuz kızı da dalga geçer gibi konuştu diye yeriyorsunuz ama bence burada dalga geçer gibi konuşan sevgiliniz. Dedim ya zaten bana çok çelişkili geldi konunun gerçekliğine bile inanmıyorum şahsi görüşüm. Önce konuda iş yapacağımızı öğrendim diyorsun, sonra hali hazırda otelle ilgili patronun çalışanıymış diyorsun stand için bodruma gittim diyorsun sonra ben hani yeni öğrenmiştin iş yapacağımızı deyince ben bu işin sorumlusu değildim diyorsun o zaman stand için neden sen gittin. Bu adam şimdi bu iş için şirkete geliyorsa sorumlu o demektir neden daha önce gelmedi. Herşeyi detaylı anlatmak zorunda değilim diyorsunuz detaylı anlatmaya gerek yok ki iş yapacağımızı bir gün sonra geldiğinde öğrendim demek başka şey, hali hazırdaki otel anlaşmamızda varmışlar stand için gitmiştim demek ayrı şey farklı kapılara çıkıyor yani zaten hemen atlamışsınız dünden razıydınız kız zaten bir engeldi size göre 2 sene ayrı kalıp sanki sorunlar çözülmüş gibi hoop başlamanız zaten enteresan yok dövmesi varmış sildirmemiş vs. Kıza acıdım ben biri pat diye bitti dese kötü hissederdim. Neyse bu konuya da burada açıklık getirip kendinizce engeli kaldırdınız artık insanlar size sevgili var da diyemez. Yarın da evlenin bari ne de olsa çok hızlısınız. Eve bırakırken ararken zaten sorun yapmadınız o kız yok gibi davrandınız. Hayret valla.

He evet oyle davrandim nolcak ? Simdiye kadar sessiz sakin cevap verdimde bi yere kadar. Kardesim sen once dogru duzgun okumayi ogren sonra gel burda konuya inanmadim bilmem ne de. He evet evet o kadar psikopatim ki internetten actim ya bu turizm isleri nasil oluyo napiyo adamlar diye arastirip bunun ustune konu olusturdum evet. Sen bence bi isi bilmezken etmezken fazla konusma. Sen otur adam gibi oku once. BEN STANDLARLA ILGILENIYORUM O SIRADA !! BASKA ISLERLE ILGILENMIYORUM. YANI O OTEL ISI O SIRA BENIM DERDIM DEGIL !! STADLA NE ALAKASI VAR ANLAMISTA DEGILIM. SIZ STADIN NE ICIN KURULDUGUNU BILIYOMUSUNUZ DA GELMISSINIZ BURDA AHKAM KESIYOSUNUZ. Bence siz bastan sona sacma konusuyosunuz. Hayir yani madem inanmadiniz konuya bu kadar uzun yorum yapmanizin nededi nedr? Bide ortada kiz var filan diye yazmissiniz e inanmiyosaniz sizeneki ? Siz benim yazdiklarimi baska yone cekmek yerine kendi celiskilerinizle ugrasin. Herseyi tamamiyle okumadiginizda o kadar belliki. O yuzden size anca bu kadar kelime sarfedebilcem kusura bakmayin. Once bu isler hakkinda bilgi sahibi olun sonra burda benimle isim hakkinda polemige girin. Ben sizin ne is yaptiginizi bilmiyorum ama emin olun bilmeden boyle yalan yanlis konusmazdim. Ha cok isterseniz sizede ozelden sirketin ismini numarasini filan veriyim arayin gelin gorun madem o kadar icinize dert olmus. HAYALI OFISIMIZDE HAYALI OLAYLARI KONUSALIM NE DERSINIZ ? Ha bu arada ben sevgilimle baristim . Yakindada evlenmeyi dusunuyorum evet sonrasinda hemende cocuk. Keyfimin kahyasimisin ? Ister evlenirim ister evlenmem sanane ? Konu burda bu mu da bunun hakkinda yorum yapiyosun ? Burdaki bazi kadinlara hayranim gercekten. Bide sizin gibiler var. Nerden girsemde kotu bisey yazsam derdinde olanlar. He bacim he biz hepimiz yalanciyiz siz dogrusunuz tamam . Evlenince Buraya fotograflarimida atarim tamam. Fazla merakte birakmam seni. Ben buraya napiyim diye yazdim. Karar verdikten sonrasida benim derdim okey ? Bidaha yazmazsan sevinirim. Ha yazarsanda ben OKUMAYI DUSUNMUYORUM. Ondan parmaklarina klavyene yazik. Hadi Allaha emanet ol.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden ayrıldığınız önemli. Bir de şu an hayatında başka biri varken size bu şekilde yaklaşması hoş değil.

Mii bunca merak ettim çok özet olmuş bu ama

Bunları duyunca aşırı heyecanlanıyorum ne oldu barıştınız mı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…