Eski sevgilime donmelimiyim ??

Zaten yaziymi okuduysaniz denedim ama yapamadim dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok saçma bir sebepten dış kapının mandalı bir adamın çıkardığı dedikodudan dört yıllık sevgilinizi bir kalemde silmişsiniz birbirini seven iki insanın bu sebepten ayrılması bilemiyorum ya annesi konuşmuş o hep arkanızda durmuş dayısını silmiş yetmemiş koluna dövme yaptırmış onu bile sildirmemis iki sene geçmesine rağmen bu devirde böyle seven adam bence binde bir çıkar sizin iş tesadüf olmayabilir o ayarlamıştır belki birlikte çalışma hayalinizi gerçeklestirmek için yanındaki kızla çok bişey paylaşmadılarsa ilişkinı bitir biraz zaman geçsin öyle gel diyebilirsiniz yani aklında siz varken o ilişki zaten devam etmez hiç baslamaması gerekirdi belli ki o da belki tekrar mutlu olurum diye denemek istedi ya da unutmak için.. En baştan hata size ait üzgünüm ben böyle düşünüyorum o kız için de sevgilisi sizi unutmadığı ve onunla ilişki yaşadığı için hatalı neticede bu saatten sonra aklında siz varken o iş yürümeyecek hayat acı o kız da atlatmak zorunda ne yapalım devam etmesi onun için daha kötü olur..

Diğer kız bunu nasıl kabul etti onu anlamadım bende. Acaba isminizden bir şeyler kıvırma ihtimali var mı :)

Bnce o kızla ilişkisi devam ederken onunla konuşmayın fazla yüz bulmasın. Yiyorsa eğer ayrılır.
Ki şunu da yapmayın. Ona ayrilinca kesin başlarımda demeyin. Beni üzen şu ki böyle saçma insanlar yüzünden ilişkinin bitmesi...
Ama onlarda o adama bir ayar vermeliydiler. Ya da rn kötü bir nişan olsaydı bari.

Katiliyorum size. Aslinda o adama bi suru sey soylendide anlamadi. Ha ama ne zaman soylendi en son olaylar tamamen koptugunda , ben kiyameti kopardigimda. Kendi babasi bile sen hep karektersizdin hic degismicektin filan dedi ona bile bozulmadi. Kendi abisi ablasi biktik senden dediler yine anlamadi. Hep kendini acindirmaya calisti onlarda kabullendiler hemen. Ben hala beni baristirmaya calismadiklarina sukrediyorum yoksa herkesin kalbini kirardim. Tabikide yuz vermem baskasiyla. Sonucta dedigim gibi kimsenin mutsuzlugunun ustune mutluluk kuramam. Ki ben kurulabilceginide sanmiyorum. Cunku ben kime ah ettiysem cikti simdiye kadar baskasinin ahini almak istemem. Benimde sinirlendigim nokta bi adinin konulmamasiydi. Hep tamamlarda kaldi. Tamam nisan yapcaz tamam evlencez filan. E her insanin hayali degil mi sevdigiyle evlenmek. Bende istedim. Bide sirf evli degilim diye gereksiz bi adamdan o kadar laf yedim. Hala o laflari o iftiralari hazmedemiyorum. Zaten kaderde varsa olur. Yoksada baskasi vardir kaderimizde :)

Bence barış, çünkü sen şimdi dönmezsen o çocuk o kızla devam eder belki işi ilerletirler bile yazık günahına girmiş olur haketmiyor sevilmediği biriyle beraberliği.

Diğer kız bunu nasıl kabul etti onu anlamadım bende. Acaba isminizden bir şeyler kıvırma ihtimali var mı :)

Hic bilmiyorum oladabilir kizin ismini sormadim eger ciddi filan degilse kiz annesini tanimiyosa belki annemin adi filan demistir biz konusurken iste ayrilsak sildirirmisin filan diye bilen senin benim ilk askim oldugunu bilir zaten niye bunu silmeye calisiyim ki eger kotu ayrilmazsak birbirimizden nefret etmezsek sildirmem. Ben seni ayrilsakda unutmam herkeste bilir bunu gizlemem filan diyodu.

Dogru soyluyosunuz ben zaten hatami kabul ediyorum. Bi laf varya fazla baz asik usandirir diye aynen oyle oldu bence. Ama benim o zaman neler yasadigimi inanin tahmin edemezseniz . Ne kadar agladigimi goz yasi doktugumu. Resmen adam (dayisi) psikolojimin icine bisey etti gitti yani

Sevmiyosa zaten ayrilmaz mi ? ha kiz ayrilir ha erkek. Aslinda barismayi istiyorum bende tabiki amaa bilemiyorumda. En iyisi onun ayrilmasi. Ama ben demeden. O ayrilcak gelcek bak iliskim bitti ben seni seviyorum dicek oyle en makbulu. Normalde dun aksam gelcekti kopegi almaya ama isi cikti bu aksam gelcek. Bakalim belki ayrilmistir. Belki hic barisma konusunu acmaz. Aksam goriiciiz :)

Eğer sizinle olmak istiyorsa şu anki sevgilisinden ayrılsın öyle gelsin, bu aşamada iken siz yeşil ışık yakmayın kimsenin vebaline girmeyin bence. Çok istiyosa sizi, sizin etkiniz olmadan o kızdan ayrılır ve size döner, yeriniz yurdunuz belli zaten

İyi de ilk sayfada anlattıklarınız hiçte onlarla hali hazırda zaten bir ile başladığınız yürüttüğünüz yönünde değildi iş bir gün sonra onlarla iş yapacağımızı öğrendim demişsiniz yani yeni zaten eğer otel için önceden onun patronuyla senin patronunu anlaştıysa sen önceden stand için gittiysen tanıştırırken senin patronun işte bir otel var ya açılacak sen de stand için gittin ya o patronun çalışanı derdi değil mi siz de bunu söylerdiniz en başta ama iş yapacağımızı öğrendim diyorsunuz peki madem önceden bu iş var şimdi mi aklına gelmiş şirkete gelmek madem o yönetiyor bu işi daha önce neden gelmedi. 2 sene önceki ilişkiyi neden tüm arkadaşlarınız biliyor ki bitmiş gitmiş karşılaşmamışsınız bile kaldı ki sevgiliniz nereden bilsin arkadaşlarınıza anlattığınızı da numaranızı isteme rahatlığı içinde olsun. Hem bilseler bile vermemeleri gerekirdi belki sen istemiyorsun. Siz unutamamış başkasıyla çıkmamış olabilirsiniz o da unutamasa bunu yapabilirdi. Eve bırakmak istemiş kabul etmişsiniz, mesaj yazmış sevgilin var olmaz dememişsiniz sessiz kalmışsınız farkında mısınız bilmiyorum ama eski sevgiliniz ne amaçla yaklaşmış olursa olsun o kız onu seviyor. Boşluk doldurmak filan geçsin bunları 2 senede belki başka kızlarla da çıktı. Seven insan başkasını aramaz karşılaşmayı beklemez evi de biliyormuş zaten gelir ara sorar şans ister şimdi 2 sene sonra karşılaşınca dank eden adama mı güveneceksiniz. Siz de biriyle çıkıyor olabilirsiniz çok sevmiş olabilirdiniz bir anda eski sevgili çıksa ve araya girse bir de boşluk doldurmak için çıkıyordum dediğini öğrenseniz yıkılmaz mısınız. Madem hala seviyor ve güveniyorsunuz önce kızdan ayrılmasını isteyin bakalım ayrılacak mı tabi bundan da emin olun.

Basta bu kadar detaya girsem konu uzayip giderdi canim. Kimsede okumazdi heralde :) yani istiyosan hspsini herseyu detayi detayina anlatiyim bana farketmez. Ama senin benim isimi durumu ortami herseyi detayli bilmen lazim. Ankaradaysan gel gor bence anlarsin o zaman isle ben ilgilenmiyorum ayrica. Yani otel isiyle. Bu isle ilgilenende o degil. Yani dedigim gibi senin bu sektorde olman lazim detayli bilmen icin. Bi muhendislik sirketindd kac muhendis kac teknissyen kac tekniter var filan. Ha bende iyi biliyomuyum onlarin sektoru hayir. Sadece beraber oldugumuz donemde bu meslegi okudugundan bazi seyleri biloyorum. Bide bana mesaj attiginda dikkali okuduysan ' senin sevgilin var boyle seyler yapman ayip sadece is arkadasiyiz bidaha olmasin ' dedim. Yine arabaya binme konusundaki konusmayida detayli yazmadim ordada kac kere hayir gerek yok giderim hayir hayir dedim. Evet en sonundada bindim. Cunku cok israr etti eger binmesem dahada israr etcekti. Hadi git o zaman demezdi biliyorum. Ofise onun gelmesi konusunada degineyim belkide o istedi orda calistigimi duyunca. Bilmiyorum. Sormadim. Soramazdimda. ' ihihihi sen benim icin mi bu isi aldin ' gibi bisey olurdu oda yuz verme olurdu bana gore . Ki anladigim kadariyla sizin icinde oyle olurdu. Arkadaslarimin bilmesine gelincede. Ben bu adamla 4 sene beraber oldum. Ayni okulda okudum. Ailesiyle tanistim ailemle tanistirdim. Evlenmeyi dusundum. Ben bu adamdan cocuklarim olsun istedim. Hayatimin sonuna kadar onunla olmak istedim. Kisaca hayatimin aski oldu. Benim icin ilkti. Ondan ayrildiktan sonra aylarca kimseyle konusmadim bile erkek olarak. Sadece arkadas olarak konustum. Ozel bi anlamlari olmadi. Daha sonra iliskim olsun istedim olmadi. Olmadi derken ne biliyim olmadi yani . Hala genc sayilirim tabikide arkadaslarimla paylastim bu durumu. Guzel biri oldugumuda dusunuyorum onlarda arkadas olarak senin niye iliskin olmuyo kizim diye sordular. Bende burdakinden cok daha detayli bi sekilde anlattim onlara. Onun arkadaslarimdan numarami ne diye aldiginida sormadim merak etmedim cunku. Belkide is icin bisey sorcam diye aldi ki bizim bi sekreterimiz var. Onun " ne is icin ? Niye alcaksin ? Napcaksin?" Gibi seyleri soramaz cunku detayli is bilgileri yok. Biri arayinca bagliyo not aliyo filan. Simdi ben gidip ona ya bacim bu adam benim numarami niye aldi diye nasil soriyim ? Cunku o bu konulari bilmiyo ki bizim aramizdaki seyleri. Bu sizcede bilmeyen birine gore garip kacmaz mi? Ha eger ondan degilde is arkadaslarimdan bu olayi bilenlerden aldiysa onlar oynaya oynaya verirler numarami zaten. Benim buraya yazma onlara sormama nedenimde buydu zaten. Onlar beni taniyan bilen seven insanlar. Yani olaya sizin yaklastiginiz gibi yaklasamazlar. E hadi zeyno sen bu adami unutamamismiydin hoplaya ziplaya git derlerdi. Bu nedenle size yazdim. Umarim aklinizdakileri gidermisimdir :) takilan bisey olursa yine cevaplamaya calisirim. Tabiki canim eger sevmiyosa ayrilcak yani. Onu seviyosada beni birakcak. Yani ne onunla ne benimle oynamicak. Haklisiniz bu konuda. Sonucta oyun mu bu ? Hadi ben eski sevgilimi gordum seni terkediyorum denir mi bi insana ? Ama benim kafami karistiran sey hep deriz ya biri kaderinde varsa mutlaka bulur seni diye. Hep kavusulur mutlu son olur. Hani bide olcegin zamanla evlencegin kisi alnina yazilmistir derler ya. Acaba kaderim mi bu benim diye dusunuyo insan :)

Ha bide sert bi cevap vermisim gibi dusunmeyin lutfen. Okuyunca baslari ben bile oyle dusundum. Ama siz oyle dusunmeyin lutfen :) cunku direk yazinca oyle olmus. Yoksa dusuncelerinize sonuna kadar saygim var. Ben aklinizdaki sorulara cevap vermeye calistim sadece. Sevgiler :)

Seninle olmazsa, ayrılmaz.

hemen evlenecekse ben verdim gitti seni şaka bir yana eğer diğerinden ayrılsın bence de olur
inşallah yeni çıkmaya başlamışlardır
bence sizin ayrılmanız çok talihsizlik olmuş
ama dediği gibi bu sefer seni oyalamadan ilişkinin adını koymalı sonucu da yazarsanız sevinirim
lütfen mutlu son olsun

şimdiki sevgilisiyle ne kadar zamandır beraberler acaba ben bunu merak ettim sonuçta orda da bi insan var ama dediği gibi seni gerçekten seviyorsa onunla da devam etmesi haksızlık olacaktır zor bi durum hepinizin kaderini eski sevgilinin bundan sonraki adımları belirleyecek anlaşılan.

Hahaha benim anam beni vermek istemedigi zaman keske buraya yazsaydim biri verdim seni deseydi zorla nikahi bastirirdim ya aslinda bugun geldi yazmistim gelcegini zaten. Konustuk. Oda o kiza anlatmis zaten daha tanistiklari zaman. Biliyosunuz ya hepimiz sorariz daha once biri varmiydi filan diye. Arkadas cevresinde tanismislar. Kizdan ailesinin filan haberi yokmus. Yani ciddi degiller anladigim kadariyla. O diyoki zaten o benim onu sevmedigimi biliyo. Bunu bile bile geldi. Sevgili gozuyle bakmiyorum bile ben ona. Oda farkinda. Gidip ben ayriliyorum diyemem bile. Bundan sonra gorusmeyelim derim bu kadar. O bi yere gelmek istediginde geldi gitmek istediginde gitti. Karismadim bile ona. ( ki normalde cok karisir ) yalan soyleyen bi insan degildi. Boyle insanlarin varliginida biliyoruz. Valla artik kim ne derse desin ben barismayi dusunuyorum ha eger kizla konustugunu gorursem duyarsam yada arkadas cevresinde x nerde filan diye duyarsam o zaman bakarim duruma. Zaten biz barisirsak ben iyice didiklerim. Simdi nasil didikliyim haksizmiyim ? Yarin yine bulusup konusurum iyice. Ayrintilara girerim.

Canim bende oyle dusunuyodum ama kizla ciddi olsalar hic teline filan bakmazmiydi ? Illaki haberi olurdu. Sonra gelip hesap sorardi hatta bana bile ulasabilirdi. Ben aslinda direk kiza sorsam mi diye dusundum. Ama oda yalan soyleyebilir. Bilmiyorum yani.

Su cümleyi birgün söyleyecgm aklıma gelmezdi ahanda söylüyorum "seviyorsan git konuş":))))

ben böyle ayrılıklara üzülüyorum zaten ablan olsaydım izin vermezdim ayrılmanıza emin ol böyle durumlarda öfkeyle yanlış karar alabiliyor insan neyse yaşanması gerekiyormuş belkide sizin için çok daha iyi olacak kızın durumunada üzülmedim sayılmaz bence siz olmasanızda ayrılamsı gerekirdi ex aşkınızın yeni sevgiliniz mi demeliydim
inşallah çok mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…