Eski sevgilime donmelimiyim ??

zeynoelmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
50
2
Hepinize merhaba .. icimdekileri anlatmak, rahatlamak , sizden akil almak icin buraya yazmaya karar verdim. Yeni uye oldum. Sirf burda yazan bi bayana destek olmak icin. Sonra onun anlatdikca ne kadar rahatladigini ona verilen onerileri okuyunca bende yaziyim dedim. Konu biraz uzun ama lutfen okuyup derdime care olun lutfen.. ben 25 yasindayim. Iyi bi sirkette calisiyorum. 4 senelik bi iliskim oldu ve 2 sene once bitti. Benim ondan sonra bi iliskim olmadi. Denedim fakat yapamadim. Is icin onemli bi surecteydik ve alnimizin akiyla ciktik bu surecten. Yaptigimiz is icin odul aldik ve bu odul sonrasi bi kutlama yapildi.Kutlamanin yapildigi yerde eski sevgilimle karsilastik.Onun yaninda yeni kiz arkadasi.. patronum tanistirmak amacli yanina cagirdi bende kös kös gitmek zorunda kaldim. El sikistik bu kadar. Koluna ismimi dovme yaptirmisti. Gömleğinin kollari katli oldugundan dovmeyi sildirmedigi dikkatimi cekti.Zaten bana ayrilsakta sildirmem sen benim ilk askimsin diyodu ama ben sildirdim kendi dovmemi.gece gitti ben eve gittim.ertesi gun onlarla is yapcagimizi ogrendim.banane canim ben gormem nolcak dedim.ama sirkete gittigimde yaninda biriyle sirketteydi.patronla konusmaya gelmis.mecbur yine gorduk birbirimizi.bu siritiyo filan.ogun izin almaya gitmistim patronda sagolsun verdi ben tam cikiyorum bu geldi eve birakiyim dedi. Yok filan dedim ama istar etti bindim arabaya. Bizim beraber aldigimiz bi kopek vardi iliskimiz sirasinda hep ben baktim sonra bu aldi. Onu sordum. Iyi dedi. Sonra bi baktim baska yere gidiyoruz.nereye filan derken kopegi gormeye goturmus. Beni unutmamis gorunce ustume atladi sevdi optu aglamakli oldum. Tam gitcekken bugun sende kalsin istiyosan ozlem gider dedi atladim tabi kendi buyuttugum kopekten iki sene ayri kalmisim.onuda aldik eve birakti.oda annen nasil filan diye sordu iyu dedim biseyler anlattim iste.kapiya geldiginde gorebilirmiyim dedi bilmiyorum dedim ama kabul ettim sonra. Kapidan annemle konustular. Annem onu cok sever. Ikimizinde babasi vefat etti onunda etkisiyle onu kendi oglu gibi gorur. Bunlar konustular filan ben kopekle ugrasiyorum bu sirada.neyse giderken gorusuruz dedi sagol biraktigin icin dedim girdim eve. Sirketten numarami almis. Aksam bi mesaj seni cok ozlemisim diye cevap vermedim aradi. Actim.nasilsin filan derken bana biz sevgiliyken ayni yerde calisabilcekmiyiz diye soruyodun bak simdiye kismetmis dedi.ben iyice kotu oldum.ne istiyosun adam benden sevgilin var gitsene demek istedim diyemedim.tam olarak boyle demedim.attigin mesaj ayip sevgilin var bidaha boyle seyler yapma.sadece is arkadasiyiz artik dedim. Ama o beni hala cok sevdigini benden sonra bosluktan biriyle beraber oldugunu filan soyledi.barisalim hemen evlenelim dedi. Zaten evlenmek istiyoduk beraberkende.bisey diyemedim kapattim. Zaten izinde oldugum icin gormuyorum su siralar. Ama mesaj atmaya aramaya devam ediyo.bazen aciyorum bazen acmiyorum. Evet seviyorum evet belki oda seviyo ama arada bi insan daha var. Napmam lazim ? Lutfen yardimci olun lutfennn. Kac gundur salak gibi dolaniyorum etrafta ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlişkiniz neden bitmişti? Yani ben bu yazılanlardan çok iyi anlaşabilecek bir çift olarak gördüm sizi neden ayrıldınız ki?

neden ayrılmıştınız o zaman ayrılırken :26: sanırım geri dönüp dönmemek için karar verirken bu konuyu da düşünmeniz gerekiyor

Ortada ihanet yoksa ailelerin problemi yoksa (ki yok) bence barismamaniz icin hic bir engel yok

Ayriligimiz cok sacma. Iste dedigim gibi biz evlenmek istiyoduk aileler daha erken filan diyodu o siralar. Buda oyle dusundu o siralar. O siralar dedigim daha unide filaniz. Ben seni kendi paramla gecindirmek istiyorum filan demisti bende hak vermistim. Ama bu surec uzadikca uzadi. Benim ailem benim onunla gezmeme laf etmezken onun ailesi (annesi filan degil dayisigil) bisuru laf ettiler. Neymis ben kizmisimda nasil bu kadar cok gorusuyomusum onunla. Surekli berabermisiz. Bunlari bana soylemediler tabiki ben baska bi yerden ogrendim. Once sustum bisey demedim. Aileme filanda anlatmasim tartisma cikmasin diye. Daha sonra kucuk dayisi iftira atmaya calisti orda koptum. Kiyameti kopardim. Ama eski sevgilim hep arkamda oldu onun anneside oyle. Hatta kadin kendini mahcup hissetti o benden ozur diledi. Yine eski halimize donduk. Sonra yine ayni dayisi bi ortamda idda konusu haline getirmis bizi. Neymis iliskimiz cok uzamis artik evlenmezmisiz bu yigeni icin bitcekmis bigun. Ben bunuda duydum. Eski sevgilimin teyzesi soyledi bana bunu. Onunla aramiz cok iyidi. Ben yine kiyameti kopardim yine arkamda oldu. Ama ben daha once bu olaylar ilk oldugunda ona soylemistim. Ben sen suan evlenmek istemiyosun diye biseylere katlananiyorum artik. Surekli bi kisiden laf duymak zoruma gidiyo. Ne kadar guclu gorunmeye calissamda yapamiyorum. Onlar yuzunden goz yasi dokmek yada sevdigim adamdam uzak durmak istemiyorum. Eger evlenmezsek bu adam konusmaya devam etcek. Eger bidaha kulagima gelirse biter bu iliski diye. Oda haklisin tamam bidaha olmicak filan dedi. Sonra yine bu gerzek adam karisi ve biri daha bunlar uzun suredir beraberler biseyler yasamasalardi benim yigenim bu kadar devam etmezdi filan demisler. Bide eski sevgilimin teyzesi ondan eski sevgilimle ayni yasta. Dedesinin ikindi evliliginden. Onada sen onlarla fazla takilma senide ceker yanina filan diyince bende salter atti. bitti dedim ayrildim. O pesimden kostu evet ama ben artik cekmek istemedim onlari. Anneside cok cabaladi oda. Ama gurur iste biseylerin onunde duruyo. Birazda onu sucladim acikcasi bu durumdan. Sen evlenseydin ben bunlari duymazdim diye. Oyle iste. Evet simdi bitirmem sacma geliyo ama o zamanki psikolojimde bu cok agir geliyodu amam 1 gun gecmeden baska bisey duyuyodum. Artik sabremedim ve yine kendime zarar verdim bunu yaparak.

Bence bir şansı daha hakediyor sevgilin. Ama aradaki kıza ne olacak bilemiyorum.

Koca aile boşboğaz bir adamla karısını susturamamış mı ya
Keşke eski erkek arkadaşın gidip iki tane çakıvrseymiş adamın ağzına
Şiddet çözmez derler olayları ama bu adama da şiddet lazım
Bence içinden geliyorsa tekrar dene ama baktın aranız güzel fazla uzatmadan evlenin

Sevgilin dedin Allah mi soyletti acaba benimde derdim o zaten. Yarin aksam kopegi almaya gelcek. Buyuk ihtimalde sorcak donermisin diye.

Aradaki kizi dusunuyorum daha cok o cidden seviyorsa eski sevgilini.Bir anda ondan ayrilsa filan kizcagiz kotu olmaz mi.Sonra birini mutsuz edip mutlu olabilmek mumkun mu bilemedim ya.Tabi kiz da oylesine takiliyorsa ayrilmasinda mahsur yok. :)

bence bir şansı hakediyor.sürekli arkanızda durmuş sizi korumuş adınızı koluna yazdırmış bu herkes için büyük birşey değildir belki ama bence çok büyük birşey bu devirde hangi erkek yapar bunu üstelik sildirmemiş üstüne üstelik o yanındaki kıza bunu kabullendirmiş demekki ilk ve son aşkı sizsiniz.

Böyle durumlarda özlem tüm sorunları örtebiliyor.
Sonra özlem giderilince aynı sorunlar başgösteriyor.
Sizin birebir sorununuz yokmuş.Ama dayısı hala dayısı...
Yarın öbürgün aynı terane başlarsa ne olacak ?
Erkek arkadaşın bu kez sana yansıtmadan halledebilecek mi acaba ?

Bana konu saçma geldi kusura bakmayın yemekte karşılaşmışsınız daha önce patron onunla iş yapmamış yapsa hala yapıyor olurdu size neden tanıştırmak istedi hadi tanıştırdı hemen bir gün sonra iş için şirkete mi geldi iş kulvarların aynı mı ayak üstü bizimle mi çalış dedi geldi tamam ne ara şirketten ne bahane ederek numaranızıaldı millet demez mi bu kız izindeyken ne alaka diye her gelen çalışanın nosunu alabiliyor mu hemen eve bırakmasını kabul ediyorsunuz. Unutmayın ki bu insanın hayatında biri var gözünüzle görmüşsünüz bir kız için boşluk doldurmak için çıkıyordum diyorsa karakterinden şüphe ederim bu kadar kolay mı. Bu insan madem sizi unutamadı arardı bulurdu bir şekilde yani karşılaşınca dank etmezdi belki karşılaşmasanız evlenecekti o ya da başka biriyle 2 sene dile kolay seven erkek ne yapar eder bir yol bulur o kıza da yazık değil mi hiç yadsıyıp sormuyorsunuz.

Canim benim bizim sirket buyuk bi sirket degil turizm sirketi. Toplam 6 kisi calisiyoruz. Ofis tipi ama onemli kisilerin islerini aliyoruz. Oda insaat muhendisi. Is ortakligina gelince ikimizin sirketide ankarada. Ama onun patronuyla benim patronum ( patronum bayan ) antalyada bi otel isi icin anlastilar. Onlarin sirket otel yapcak anlasmalarini biz halletcez. Surekli musterilerimize onlarin oteli onercez. Boyle bi anlasma. Ben sirketle is planlandigini biliyorum. Ama 2 senedir herifi gormemisim nerde calistigini bilmiyorum. Sadece sirket ismi olarak biliyorum. Ve bu siralar bu isle ilgilenenler bu mevsimlerde turizm sirketlerinin antalya bodrum gibi tatil yerlerinde stand acildigini bilir. Bende stand yerlerine gidiyorum. Yani bu olaydan once stand icin bodrumdaydim. 1 hafta duruyosunuz. Yani ismi gecmis olsa bile bodrumdayken haberim olamazdi. Ayrica biz hep bayan calisiyoruz bi ofiste. Ki onlar benim yakin arkadasim. Ve tabikide ilk gordugumde herkese olayi anlattim. Tel numarami almasi cok kolay yani. Cunku benim onu hala sevdigimi biliyolar. Dogal olarak benim mutlu olmam icin numarami vermeleride cok dogal. Ofise ertesi gun gelme meselesine gelince. Ortada konusulmus bi proje var. Anlasma icin illaki birini gondercekler ve iyice karara varilip bi anlasma imzalancak. Umarim sorularinizin cevabini almissinizdir.

Böyle durumlarda özlem tüm sorunları örtebiliyor.
Sonra özlem giderilince aynı sorunlar başgösteriyor.
Sizin birebir sorununuz yokmuş.Ama dayısı hala dayısı...
Yarın öbürgün aynı terane başlarsa ne olacak ?
Erkek arkadaşın bu kez sana yansıtmadan halledebilecek mi acaba ?

Biz beraberken dayisina artik sen benim dayim digilsin ne cenazeme ne dugunume gelmiceksin demisti. Ama tabi bisey degistimi bilemiyorum. Eger konusmak isterse konuscam ve bunlarida soylicem. Tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum.

Valla anlattığın adam "bi'şansı daha hakediyo" diyenlerin şuan hayatlarında olan sevgilisi de olabilir.
Oyüzden ben pollyannacılık yapamayacağım.
Seni çok sevmiş, seviyomuş da ama ne hikmetse boş da duramamış.
O kıza hiç mi seni seviyorum dememiş? Ümit vermemiş?
Eski sevgiliden yüz buldum hadi güle güle mi diyecek şimdi kıza?
Sırf bu bile güven duymaman için bi'etken.
Seni görmeseydi o kızla devamdı.
Çok merak ettim o kızla nekadardır sevgili:44:

Yani dogru soyluyosunuz. Ha benden once ayrilip gelseydi dogru sansi hakediyodu. Zaten yuva yikanin yuvasi olmazmis derler. Bakalim zaman ne gostercek. Ona gore artik. Bide burdaki bayanlari cok sevdim :) hepinize tesekkur ederim.

Bu masalda atladığınız bir nokta yok mu size?

ADAMIN SEVGİLİSİ VAR.

Onun ahı üzerine mutlu olabilecekseniz buyrun....

Ayrilman cok sacma sebepten ve senin hatanla olmus. Cocuk seviyor belli.
Tabi ben senin iki sene kimseyle gorusmeden onu bekledigine inanmiyorum. Illa ki denedin birileriyle, olmadi
O da denemis iste baska kizla iste

Bence kiz icin cok problem yok. Sadece sevgililer evli barkli degiller. Ayrilsin da kavusun artik.

Adamin sevgilisi varken onu kabul edip etmemeyi dusunmek normal gelmedi bana ters...
Adamlara bu ozguveni vermeyin 2 sene sonra isteyince geri dondun... gun gelir seni birakir digerine donmek ister...sen donmustun digeride doner...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…