Eski sevgilime donmelimiyim ??

Canim benim sende insallah heppppp mutlu olursun hayatin boyunca :) keske ablam olsaymissin keske. Bide benim gibi cingarsan o adamida beraber doverdik ne guzel olurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Su cümleyi birgün söyleyecgm aklıma gelmezdi ahanda söylüyorum "seviyorsan git konuş":))))

Oyle mi diyosun demekki bana kismetmis bu sozu soylemen o zamannn valla ben gazi aldim burdan yarin hemen konusuyorum. Mutlu biseyler olursa yine yaziyim mi yaziyim dimi

Bence hiç bir şey yapma ve biraz bekle size kıyamıyorum ama arada bir insan daha var ve sevgilinin yaptığı hatayı çok ağır ödeyebilirsiniz, kız gerçekten seviyorsa ahını almayın evet o ilişkinin sürmemesi gerekiyor ama önce o ilişkinin bitmesi üzerinden vakit geçmesi ve sizin zamanla toparlanmanız gerekiyor. Emin olduğum bişey varki kız seviyorsa üzüntüsü size pahalıya mal olacak.

Yaz yaz detaylı bi şekilde yaz ama o ne dedi sen ne dedin falan yaa filmlerdeki gibi yıllar sonra bir araya gelmişler çok romantik inşallah kaderinde o vardır ve mutlu son olur :))

ben de çıngarımdır beden eğitimi öğretmeniyim valla güzel döverdik
gerçi benim kardeşime böyle şeyler söyletmem ben dövmeye bile gerek yok
ama artık çocuk değilsin birisi bişey söyleyince hemen bırakıp gitme sorunları bu şekilde çözemezsin abla tavsiyesi

tek diyeceğim o kızla ayrılmadan asla başlama. Ve bir şey söyleme. Görüşmeye devam edin ama arkadaşça. Ben hala seni seviyordum zaten kimse olmadı senden başka gibi şeyler konuşma. Zaten seni seviyorsa o kızdan kendiliğinden ayrılır ama emin olman lazım dediğim gibi ayrıca ailevi sorunlar olmuş bu yüzden ayrılmışsınız bu olayları şu anda aşabilecek misiniz bir de o var.

Konunun sonunu aşırı merak ediyorum. İn şa Allah güzel olur.mutlu son....

nasıl bukadar kız için sorun yok diyebiliyosunuz anlamadım.Ya o kıza verilmiş ümitler varsa o kız hayatına ona göre yönlendirdiyse cok sewıosa..yazık günah değil mi bir anda bırakılmayı kim hakeder ki.birşeyler zamanında yaşanmıs bitmiş hiç gerek yok eskilere dönülmesinin bence.Bence kendine olan saygını korumalısın.ewlendğin zman sadece kocan deil ailesinin de içine giriyosun sana onları söleyen aileye layık görme kendini.

Bencede ayrilir sevmiyosada dun bana biz sevgili gibi degiliz ki gidip ben senden ayriliyorum diyemem bidaha beni arama derim bu kadar dedi. Peki sizce yanimdayken kizla konusmasini istiyim mi ? Yuzyuze degil telde. Dedi ya hani beni bidaha arama derim diye. Benim yanimda soylesin kizin soylediklerine bakarak anlasilir zaten heralde. Ortada bi iliski var mi biseyler yasanmis mi filan.

Akillandim zaten artik o zamanda kendimi ezdirmemistim ama yedirememistimde. Ha bide o adam baska bi sehire tasinmis. Hala konusmuyolarmis. Benden dolayami hala konusmuyolar bilemem ama benimki cok agir laflar soylemisti o zaman bide yemin etmisti yani benim senin gibi bi dayim yok cenazeme bile gelme diye kolay kolay adim atmaz zaten artik her ikiside.

Dogru soyluyosun insanin gururu herseyde ben barissam bile gurursuz olcagimi dusunmuyorum acikcasi. Cunku o laflar soylendigi zaman icimden bi canavar cikti gozlerimden ates filan cikarcaktim nerdeyse dusunun ki o adam ve onun karisi haric kimseden bi laf duymadim. Annesi filan benim arkamdaydi. Siz o adama soylenen laflari bi duysaydiniz. Zaten o adamla hala gorusuyo konusuyo olsa sizce yuzune bakarmiyim ?? Hani birakin adamin arkamdan konusmasini adam iftira atti ya iftira. Oyle kolay mi ? Ha evet ortada biri daha var bu konudada haklisiniz. Benim derdimde bu. Bu konuyuda halletcem. Dedektiflik yapcam resmen ama sonuca kavusturcam

Konunun sonunu aşırı merak ediyorum. İn şa Allah güzel olur.mutlu son....

Boyle mutlu son olsun diyenler olunca ya zeynep git baris diyorum ama sonra ortada bi kiz daha var diyenler olunca haklilar diyio geri adim atiyorum ama aksam buluscam. Herseyi detayli konuscam. Kizla konusmasinida isticem. ( kizin tepkisine gore anlicagimi dusunuyorum aralarindaki iliskiyi ) sonrada yazcam buraya :) tesekkur ederim ayrica insallah guzel olur :)

Yaz yaz detaylı bi şekilde yaz ama o ne dedi sen ne dedin falan yaa filmlerdeki gibi yıllar sonra bir araya gelmişler çok romantik inşallah kaderinde o vardır ve mutlu son olur :))

Yazicam yazicam valla ortada bi kiz daha olmayaydi o zaman ne romantik olurdu. Simdi kafa karistirici sonu belli olmayan bu film gibi insallah canim benim. Bide bisey soyliyim mi bizim ikimizinde babasi filan yok ya annelerimiz konusurken kaderimiz ayni filan derlerdi. Bizde hep derdik ki biz birbirimizin kaderiyiz. Insallah oyledir. Insallah oyledirde zamaninda kurdugum hayaller gercek olur ..

İnşallah canım şu hayatta artık mutlu sonlara gerçek aşklara inanmak istiyorum bari siz mutlu olun buluşmaya gitmişsin bakalım neler olacak :)))

neden eskiye dönesiniz ki illa bi sıkıntı olmuştur da o kişi eski olmuştur. Başka seçenekleriniz hiç mi olmayacak...

Sizin aranızda bi sorun yokmuş ki 3.kişilerin dedikodusundan ilişkiyi bitirmişsiniz. Hiç düşünmeden barışın derdim ama şu anda sevgilisi var sanırım eski erkek arkadaşınızın. O kıza da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…