bir erkek bunu neden yapar ki ?
siz sözlünüzden ayrılsanız bile, bu yaptığını affedeceğinizi mi düşünüyor??
siz ayrılsanız ne değişecek... o affedilemez ki bir daha asla..
ne umuyor?
ben mutlu değilim o da mı mutlu olmasın diye düşünüyor sizin için..
çok saçma..
ne kadar beyin yoksunu bir insan yaaa.. insan bile değil hatta...
sokakta adamım diye dolanıyordur şimdi terbiyesiz..
Eski sevgiliye yüklenmiş herkes.
Tamam o şerefsiz ama sozlun ?
Sanane benim sozlumden deyip iki küfüreedememiş mi o p.ce ?
Ohooo..
Sozlusu kizin yaninda nasil olsun kendinizi onun yerine koyun eski sevgilisiyle resimlerini en mahrem srylerini ogreniosunuz bunu nasil sindirirsiniz ve baya genis seler yasanmis sanirim nasil kaldirabilirsin ki insanin coookkk uzun zamana ihtiyaci olur o da basarabilirse
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani oturup sözlüsüne geçmişte bunları yaşadım, çocuk aldırdım falan diye ayrıntıları mı anlatsaydı? o onun özel şeyleri en fazla paylaşacağı biriyle birlikte olmuştum ya da olmamıştım cümlesidir bence.
Bitti sanırım
En son iki hafta evvel, o tatildeyken konuşmuştuk.
Senin için endişeleniyorum dedim; "Burada birini bulup yatmamdan mı endişeleniyorsun? Hem sağlığım iyi merak etme. Kendi sağlığın için endişenmelisin. O çelimsiz eski sevgilin gibiler, pek temiz olmaz.
Hatta git bi elize testi filan yaptır bence."
dedi.
Bitti sanırım
Senin için endişeleniyorum dedim; "Burada birini bulup yatmamdan mı endişeleniyorsun? Hem sağlığım iyi merak etme. Kendi sağlığın için endişenmelisin. O çelimsiz eski sevgilin gibiler, pek temiz olmaz.
dedi.
Bitti sanırım
dedi.
Sevgilin icin bekaret onemli ve senin bakire oldugunu mu dusunuyordu? Tam anlayamadim ayrintilari. Ama sanki daha cok yalana sinirlenmis gibi sevgilin. Simdi dusunuyorum eski sevgilim esime boyle bisey yapsa gecmisim hakkinda tek soru sormayan o saygili esim de kac gun kendine gelemezdi. Afamin yaptiklari cok agir olmus. Cok igrenclesmis. Eski sevgililerim bende direk engellidir. Oyle hasta ruhlusuna da denk gelmistim. Bana fotograflarmizi yollayip hatrlatrdi sik sii. Cok korktum mesela bi sure o gerzekten. Sozlune uzun bi mail de sen yaz istersen. Icinde bisey kalmasin.
En çok neye kızdığını bilmiyorum.
Kötü duruma düşmek korkunç bişi.
Daha da kötüsü hem suçlu hem de kötü duruma düşmüş olmak. Savunabileceğim, tutunabileceğim hiç bişi yok.
Bitti sanırım
dedi.
En çok neye kızdığını bilmiyorum.
Kötü duruma düşmek korkunç bişi.
Daha da kötüsü hem suçlu hem de kötü duruma düşmüş olmak. Savunabileceğim, tutunabileceğim hiç bişi yok.
hala sorulan soruyu tam cevaplamıyorsun sözlün seni bakiremi sanıyordu
Bu konuyu nasıl anlatabilirim ki...
Yani Ona "bakireyim ben" demedim. Ama sözlümle hiç birlikte de olmadım.
Bi kaç kez başbaşayken ileri gitmeye kalktığında kendimi çekmiştim. Bu konuları hiç konuşmadık ama öyle sanıyo olabilir.
ee nezaman söylicektin adama bakire olmadığınıdemek ki önemseyen biri sözlenirken hiç düşünmedin mi bunları