- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Muhtemelen.B' nin aklında ve hayalinde kalmışsın belli ....bana bir kere daha gelir mi hesabı yapıyor.
Aslında gruptan çıkmadan önce bir iki bir şey daha yazdım.
Biraz beyni olan bir insan I'den sonra sana bakmayacağımi kendi idrak eder dedim. Hep kızgınlıktan oldu..
Anna sayesinde kelime haznemz gelişiyorkelimeyi sordum sağolsun biri söyledi :) F*** çok iyi anladımda ötekiyle bağdaştıramamıştım.(ingilazca azda bende )
Yahu bu bilinmesi zor bir şey değil.Anna sayesinde kelime haznemz gelişiyor
Erkeklik gururu diyelim...senin onu arzulamanı ve ona gitmeni bekliyor...Muhtemelen.
Ama neden dürüstce söylemiyor ki umurumda değilsin falan diyor ki, saçma.
Evet sordu beni hiç mi arzulamıyorsun diye.Erkeklik gururu diyelim...senin onu arzulamanı ve ona gitmeni bekliyor...
Kullandırtma kendini..Muhtemelen.
Ama neden dürüstce söylemiyor ki umurumda değilsin falan diyor ki, saçma.
Imkansız.hissediyorum!!!! bir gün senin başın çok fena yanacak.
Öyle deme...belkide senin için "kedi uzanamadığı cigere pis dermiş" diye düşünüyor....kendini ulaşılmaz görüyor olabilirEvet sordu beni hiç mi arzulamıyorsun diye.
Çocuğa bu yaptığından dolayı demedigimi bırakmadım. Artık bu şeyden vazgeçmiştir herhalde? Kim kendisine kompleksli şişko diyen birinin onu arzulamasini bekler ki?
Yok artık.Öyle deme...belkide senin için "kedi uzanamadığı cigere pis dermiş" diye düşünüyor....kendini ulaşılmaz görüyor olabilir
Hangi konuda övdün? Fuckbuddy konusunda mı?Kaç kere I'yi övdüm ona.
I fuckbuddyim değildi ki. Diş görünüşünü övdüm mesela, ona olan aşkımı anlattım.Hangi konuda övdün? Fuckbuddy konusunda mı?
Evet I annesinin yemin ettirdiği kişi.B bütün bunları yaparken İ efendi efendi köşesinden izliyor mu? Şu İ, annesinin yemin ettirdiği kişi olabilir mi? Şayet oysa şaşırmayacağım tepkisizliğe.
Ikisini de şutlayın hayatınızdan bence.
B diğer türlü anlamıştır ama....demedi deme..I fuckbuddyim değildi ki. Diş görünüşünü övdüm mesela, ona olan aşkımı anlattım.
Imkansız.
Zekam(ya da kafamin entrikaya basmasi)ve ailem beni kurtarır :)
Kime ne yapıp yapmayacağımı iyi bilirim. Bunlar sümsük tipler.
Tekinsiz tiplere bulaşmadım hiç.el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyo- sanar mış... bunlar sümsük tipler olabilir ama senin halin tavrın çok fena tiplere çarpmaya müsait... öyle bir gün gelir ki sülalenin bile esamesi okunmaz ... benden sana hemcins tavsiyesi ateşe yürüme
Nasıl anlamıştır? :)B diğer türlü anlamıştır ama....demedi deme..