Eski sevgilim, eski sevgilimi aramış

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhaba hanımlar,

Iki kişiden bahsedeceğimden, anlaşılır kılmak için erkeklerden birine B, diğerine İ diyeceğim.

B ile İ eskiden iş arkadaşıydılar. Ikisi de benim eski sevgilim. Şimdiki aklım olsa birbiriyle tanışıklığı bulunan insanlarla birlikte olmazdım. Neyse.
I'ye deli divane aşıktım. B'de biliyordu bunu.
B ile ilişkimiz gerçekten kötü bitti. Birbirimize düşman şekilde. Bana büyük yanlışları oldu. Aramızda kötü bir duygu vs. kalmasın dedik. Arkadaşca, eskilerin muhakemesini yaptık. Yani en azından ben öyle sanıyordum.

B, I'yi arayıp yaşadığımız ilişkiyle ilgili sorular sormuş. Haberim olmadan konferans biçiminde beni aramış ama kendi kendime uyandım mevzuya. Daha sonraki aramalarını açmadım.
Daha sonra wp grubu kurmuş. İ ile beni de eklemiş.
Ben de ne boş adamsın B. Sanane seni ilgilendirmeyen konulardan? Muhtemelen I de rahatsız oluyordur. Isı gücü olan adam. Senin saçmalıklarınla mi uğraşacak dedim. I'yi çok sevdim oldu mu deyip çıktım gruptan.

Özelden B'ye sen hala deli gibi beni umursuyorsun dedim. Verdigi yanit beni ilgilendirmiyorsun dedi, banane dedi.

Çocugun amacı ne? Onemsemedigin insanla bu kadar uğraşmazsın. Ama böyle yaparak da ne kazanç sağlayabilir ki?
Ben de engelledim ve birkaç gündür muhattap olmuyorum. Sanırım daha fazla yapabileceğim bir şey yok?

Umursama anna, insanlar her zaman farklı hesaplar içinde. Diğer konundaki çocukla naptın özel değilse?

Yav annacığım senin hayatında bu işlerden başka bir şey yok mu?
Vallahi üzüyorsun beni. Bilirsin severim seni. Hayatta daha önemli şeyler var be ya...
Adam gibi biri çıkar karşına illaki. Sen kendi hayatına odaklan.
Bu şekilde devam edersen çok pişman olursun bak demedi deme...

İ için öyle diyemem tam olarak. Ama en boşu B.

O da boş belli ki,bu muhabbetleri oturup dinlediğine göre.Tabii sen geçmişteki yoğun duyguların yüzünden ''yok değil'' falan diyeceksin ama öyle anna.
Neyse,ikisini de sil gitsin,yoluna devam et sen.Cinsel ya da duygusal kimseye gereğinden fazla vakit harcama bundan sonra,yoksa bak senin başın ağrıyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…