-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Şanssızlık değil aslında. Illa burnumun dikine gidiyorum, bile bile lades durumu yani
Çakal deyince daha zeki bir şey uyanıyor da kafamdaAlasııııı , efendi tipler mi sence ???
Gerçi İ ile bir kez daha cinsellik yaşamak istiyorum..O zaman kendi degerini kendin belirle sana layik olmayan insanlardan da uzak dur. Konuda gecen tipler gibilerin bos yere bir tarafini kaldirma. Onlari adam yerine koydugun icin onlar da kendilerini nimetten sayiyor :)
Gerçi İ ile bir kez daha cinsellik yaşamak istiyorum..
Annesi izin verir mi?Gerçi İ ile bir kez daha cinsellik yaşamak istiyorum..
Gerçi İ ile bir kez daha cinsellik yaşamak istiyorum..
Annesi izin verir mi?
Annesi izin verir mi?
Hatunlar güldürmeyin beni yaaBu o muuu? Abowww :)
Sen napacsgini biliyorsun laf dinlemeyeceksen neden meşgul ediyosun bukadar insanıGerçi İ ile bir kez daha cinsellik yaşamak istiyorum..
Konu I değil ki B daha çok :)Sen napacsgini biliyorsun laf dinlemeyeceksen neden meşgul ediyosun bukadar insanı
Arkası yarın gibi takip ettiğimizden öğrendik artıkBu o muuu? Abowww :)
Ya aslında onu belli edecek şekilde yazmamıştım. Ama takdir ettim, hemen anladin :)Arkası yarın gibi takip ettiğimizden öğrendik artıkAnnanın büyük aşkı
Zannetmiyorum.İkisinin planladıkları bir şey olabilir mi?
Seviyorum ya cidden napiiimHatuna bak ya çatır çatır sevişiyor. :))) Türk erkeklerinin kadın versiyonu gibisin. Erkekleri sevişilcek erkek diye katogorize etmek... Ne bileyim pek alışık olduğumuz bi durum değil.