Eski sevgilim, eski sevgilimi aramış

İ ile konunun ilgisi yok.
B her şeyi tasarladı. B açtı grubu, çocuğa da yazdı gruptan merhaba müsait misin falan fıstık diye.

Belki de I'ya sizin düşündüğünüz kadar yoğun gelmemiştir zaten B arkadaşıymış eğlenmek amacıyla yapmış olabilirler diye düşündüm
I'nin bu olayla ilgisi yok. B daha önce de, biz sevgili iken I'yi aramıştı. I'nin boynunu morarmıştım onu sormuştu vs.

Sizin kadar iyimser düşünemiyorum. Bence ilişkileriniz hakkında konusmuslar diye düşünüyorum .kullanılıyor olmayasin? Erkekler genelde kadınlar gibi duygusal düşünmüyor. Ama tabi yine de sizin hayatınız.

Vaaay 1000 yılın EN entrikacı hatunu olduğunu düşünüyorsun yani Anne'in.
Hürrem, Kösem, Elizabeth Woodville falan filan değil yani

Soyle diyeyim, Anne Boleyn koskoca bir ulkenin din degistirmesine, kilisede ayrilmasina sebep oldu. 8.Henry'nin basi kuzey isyanlariyla bayagi derde girdi. Adam ulkeyi 2ye boldu resmen bununla evlenebilmek icin. Hurrem Sultan hem sehzadenin hem sadrazamin kanina giriyor, babanin evladina, dostun dosta kiymasina sebep oluyor. Hurrem Sultan saraya kole olarak 0 haklarla geliyor, Anne Boleyn ise bir soylu olarak doguyor zaten hayat 10-0 onde basliyor. Anne Boleyne destek olan akrabalri var, hem de soylu ve nufuzlu insanlar; Hurrem Sultan ise tek basina hayatta kalma mucadelesinde.
Hurrem Sultan aslinda daha belali ama Tudors dizisindeki karakterize edilmesine sebep bu Anne Boleyne hayranim. Hirs, ihtiras, zeka, guzellik, zerafet hepsi var erkek olsaydi kesin kardinal falan olurdu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…