- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.588
- 35
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sebepsizce şu I'den nefret ediyorum. Kendi kararıyla tepki verebildiği bir şey var mı ki bunun?Evet I annesinin yemin ettirdiği kişi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebepsizce şu I'den nefret ediyorum. Kendi kararıyla tepki verebildiği bir şey var mı ki bunun?Evet I annesinin yemin ettirdiği kişi.
Tuhaf bir tip. Çözmesi zor.Sebepsizce şu I'den nefret ediyorum. Kendi kararıyla tepki verebildiği bir şey var mı ki bunun?
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar mış... bunlar sümsük tipler olabilir ama senin halin tavrın çok fena tiplere çarpmaya müsait... öyle bir gün gelir ki sülalenin bile esamesi okunmaz ... benden sana hemcins tavsiyesi ateşe yürüme
Ya şöyle diyeceğim, henüz öğrenci statusundeyim ama çok çalışmadan da başarılı olabiliyorum. Bu da diğer şeylerle de ilgilenmeme olanak veriyor :/Anne sen ne is yapiyordun? Bu 5 para etmez tiplerle gecirecegin zamani neden yuksek ogrenime ya da meslegine ayirmiyorsun? yeminle roket insa ederdin bu tiplerle ziyan ettigin vakitle
Anne bu kekolarin hepsini tek basina indirir zehir gibi masallah
Ben bilmiyordum bilmem de cok zordu. burda ogrendim sen uydurmadin senin sayende oluyor elbetteki.Yahu bu bilinmesi zor bir şey değil.
O kadar da yaratıcı değilim, estağfirullah :)
Ya şöyle diyeceğim, henüz öğrenci statusundeyim ama çok çalışmadan da başarılı olabiliyorum. Bu da diğer şeylerle de ilgilenmeme olanak veriyor :/
Daha çok çalış o zaman, geleceğini daha güzel inşa etmeye çalış...Ya şöyle diyeceğim, henüz öğrenci statusundeyim ama çok çalışmadan da başarılı olabiliyorum. Bu da diğer şeylerle de ilgilenmeme olanak veriyor :/
Ay yok. Bunları ben bulmuştum. Onlar beni değil yani.Eşim bana üniversitede erkekler arasında geçen muhabbeti anlatmıştı . Erkek bir kızla sevişiyor işleri bitince ayrılınca vs. arkadaşına öneriyor böyle bir kız var diye tabi kızın haberi yok. Bu sefer o erkek kötü niyetle geliyor sevgili oluyor aynı şeyler yaşanıyor iş bitiyor ayrılınca bu sefer bu erkek başka erkeklere anlatıyor bu böyle uzayıp gidiyor olan kızımıza oluyor. Kız da sevgilisi olduğu için inanıyor ve bu kumpasa düşüyor . Sizin bu ikili arkadaş eski sevgilileriniz malesef bana bunu hissettirdi tabi umarım öyle değildir yine de. Ama erkekler pek de masum değiller hele sizi evlenilecek kız olarak görmüyorlarsa . Dikkat edin ve ıkisinden de uzak durun ve çevrenizi değiştirin mutlaka diyorum
Mühendislik pek bana uygun değil.Bolumun nedir bari, iyi bir sey mi? Calismadan basarili oluyorum diyorsan kapasiteni harciyorsun demektir, bence bolumd egistir ciddiyim. Elektronik muhendisligine ne dersin?
Hangi bölümü okuyorsunMühendislik pek bana uygun değil.
Hayatım boyunca genelde böyle oldu, liseye geçiş sınavında da, üniversite sınavında da.
Sebebi şu diye düşünüyorum; hafızam kuvvetli. Bir kere gördüğümü, duyduğumu unutmam.
Iyi o zaman :) Yalnız bana yine de ikisi de tekin gelmediAy yok. Bunları ben bulmuştum. Onlar beni değil yani.
Olabilir. Benim de B'den bulandı.Midem bulandı
Bir şeyi bilmek için illa yapıyor olmak gerekmez dimi?Ben bilmiyordum bilmem de cok zordu. burda ogrendim sen uydurmadin senin sayende oluyor elbetteki.
Kim bana bir şey yapabilmiş?nedense ben tam tersini düşünüyorum da neyse
Benim kafamda işe yaramaz, züppeÇakal deyince daha zeki bir şey uyanıyor da kafamda