- 23 Ağustos 2012
- 49.487
- 229.323
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yaydigim enerjiden galiba
Nickindendir 1000yilin en entrikaci kadininin adini nick edinmissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaydigim enerjiden galiba
İ ile konunun ilgisi yok.Ne okudum acaba? Seni ikisi bir olup arıyorlar. Üstüne watsap grubu kuruyolar. Sen de onlardan biri ile sevişmek istiyosun.nasıl miden alıyor? E cikmasaydin gruptan da ayarlasaydiniz madem çok da düşüncek bir şey yokmuş.
o dediğin ne oluyorO çocukla fuckbuddylikten öteye gidemez bunu idrak ettim.
Vaaay 1000 yılın EN entrikacı hatunu olduğunu düşünüyorsun yani Anne'in.Nickindendir 1000yilin en entrikaci kadininin adini nick edinmissin
O dediğin derken, kişiyi mi soruyorsun fuckbuddy ne demek diye mi?o dediğin ne oluyor
Belki de I'ya sizin düşündüğünüz kadar yoğun gelmemiştir zaten B arkadaşıymış eğlenmek amacıyla yapmış olabilirler diye düşündümZannetmiyorum.
Ya ben I ile yaşadığım şeyleri B ile yaşamadım. Belki bu ona koymuştur.
I'nin bu olayla ilgisi yok. B daha önce de, biz sevgili iken I'yi aramıştı. I'nin boynunu morarmıştım onu sormuştu vs.Belki de I'ya sizin düşündüğünüz kadar yoğun gelmemiştir zaten B arkadaşıymış eğlenmek amacıyla yapmış olabilirler diye düşündüm
Duygu olmadan cinsellik yaşanan sex arkadaşıo dediğin ne oluyor
I henüz gruba eklendiğini falan görmemişti. Çalışıyordu.Size şu durum normal geliyor mu? İ b ile olan ilişkinizi biliyor galiba. Buna rağmen gruba eklenince cikmadiysa diyecek bir şey yok. İkisi de les o zman
Ne diyim sen de haklısın. :)Seviyorum ya cidden napiiim
I'nın egosu tatmin edilmiş oldu o zaman yazık B'yeI'nin bu olayla ilgisi yok. B daha önce de, biz sevgili iken I'yi aramıştı. I'nin boynunu morarmıştım onu sormuştu vs.
B' nin aklında ve hayalinde kalmışsın belli ....bana bir kere daha gelir mi hesabı yapıyor.I'nin bu olayla ilgisi yok. B daha önce de, biz sevgili iken I'yi aramıştı. I'nin boynunu morarmıştım onu sormuştu vs.
Vaaay 1000 yılın EN entrikacı hatunu olduğunu düşünüyorsun yani Anne'in.
Hürrem, Kösem, Elizabeth Woodville falan filan değil yani
Aslında gruptan çıkmadan önce bir iki bir şey daha yazdım.I'nın egosu tatmin edilmiş oldu o zaman yazık B'ye
Fazla üstelemeyin bence aynı ortamdaymışlar B bi çılgınlık yapmasın :)Aslında gruptan çıkmadan önce bir iki bir şey daha yazdım.
Biraz beyni olan bir insan I'den sonra sana bakmayacağımi kendi idrak eder dedim. Hep kızgınlıktan oldu..
kelimeyi sordum sağolsun biri söyledi :) F*** çok iyi anladımda ötekiyle bağdaştıramamıştım.(ingilazca azda bende )O dediğin derken, kişiyi mi soruyorsun fuckbuddy ne demek diye mi?
Nasıl bir çılgınlık :)Fazla üstelemeyin bence aynı ortamdaymışlar B bi çılgınlık yapmasın :)