Eski sevgilim beni ve sevgilisini salak yerine koymaya çalışıyor

Bi tane Tospik için farklı üyeliklerle evirip çevirip aynısını soruyor..

Niloya Tospik'le oynamaya gittiğinde onun yeni bir arkadaş bulduğunu görür olaylar gelişir :)

Sen onu hayat
Sen onu hayatından,anılarından ve telinden sil gitsin!

Bence normal değil davranışlarıniz adam selam dese demek ki bana evlenme teklifi etti diyecek bir yapınız var

Ayrılınca aldatma olmuyor. O silmemis de sen de silmemissin. İletişim kurmak için bahane olarak numaramı sil ayağına mesaj atmışsın. Seni aramiyorsa mesaj atmıyorsa rahatsız etmiyorsa silse ne silmese ne. Fedakarlık yapmasaydin derler adama evini elle silince madalya mi taktı ?

Yabancı bir tiktok teyzesi var, ilişki tavsiyeleri veren.
Diyor ki "eş olmadan, eş görevleri yapmayın".
Yani adamla evlenmeden onun evini temizlemeler, yazılarını yazmalar, bayağı paspas olmuşsunuz ayağının altında. Hiçbir gizemli yanınız, bir çekiciliğiniz kalmamış.

Neyse, atarlandığınız şey boş.
Bu kadar laf yapacağınıza numarayı engellemeniz gerekirdi çoktan.

Silmemiştir sen ararsan sen olduğunu bilsin diye.
Ayrıca sil falan demek çok ergence.
Adam seni aramıyor hayatına bakmış yol alıyor.
Beni sil demek bile hala aklım sende demek yani.

ben de bircok insanin numarasini silmiyorum, arar ederse kim oldugunu bileyim, ona göre acip acmamaya karar verebileyim diye. buna neden bu kadar anlam yüklediniz ki? sanki adam sevgilisi varken size de sarkintilik etmis gibi bir tavriniz var, ama konu sadece numaranizi silmemesi ise, sanmiyorum.

O kızı sizinle aldatmış olma ihtimali daha yüksek geldi bana.

Ayrıca arkadaşların dediği gibi silse ne silmese ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…