Eski sevgilim beni ve sevgilisini salak yerine koymaya çalışıyor

Adamı seviyorsunuz açık net. Benim eski sevgilimde silmiyor numaramı 1 senedir evlenecek bide. O da ben de kayıtlı ikimizin de umrunda değil

Bu konudaki diger kiz, sanki gecenlerde sizi anlatmisti burda. Cok benzer bi konu vardi. Kiz nisanlanacakmis eski sevgilisi cocuga doneceksen don yoksa sil numarami demis o da istersen silerim demis falan kiz kriz geciriyodu. Ay o sizseniz cok komik olur

Bu üyeyle aynı şeyleri yazmanız tesadüf mü? İsimlerinizin bile aynı olması.

Aynı anda demişiz

Ay ne kadar abarttınız ya silmedi de silmedi inadına silmiyor iste cunku kendi telefonu kime ne yani siz neden engel atmıyorsunuz. Hayır sizi rahatsız edip sürekli arıyor muydu? Şu numara silmeme olaylarina ne kadar anlam yüklüyorlar yahu oysa adam hayatına devam ediyor ayrıca yapmasaydınız işlerini zorla mı yaptırdı size bende bunu sevmiyorum onu yaptım bunu yaptım şunu yedirdim bunu icirdim iki tarafın da...
Aşk koşullara bagli birşey değil işte sürekli mızmız kızlar nasıl bebek gibi seviliyor. Saçını süpürge etmeye gerek yok.

Bence anlatmadığın bir şeyler var muhtemelen o ara numara sil silme mevzusundan öte görüştünüz siz

Yüreğinize oturacağına çok şükür yarabbim böyle bir namusuz erkekten evlenme teklifi alıp evliliğe adımımı atmıyorum demeniz lazım. Şükür namazı falan kılmanız. Sizi anlıyorum kırılmanızı şimdilik normal ama bir süre sonra geçecek ve iyi ki benim hayatımda yok diyeceksiniz. Bence hayatta bazı şeyleri fazla dramatize etmemeliyiz ben de yapıyorum kendime acıma seansları vs. Ama kendi kafamızda acımızı dramatize ediyoruz. Karşıdan bakıp bu adamdan da bu beklenirdi deyip olayları derinleştirmemek ve sallamamak lazım. Şuan yeni olduğu için üzülmeniz normal tabi ona bir şey diyemem

Sevgiliyken nedir erkeğin evini temizlemek b.kunu çıkarıyorsunuz herşeyin ondan sonrz burda sikayet ediyorsunuz.

Adamın sevgilisi değil resmen hizmetçisiymişsin. Halen yapışmaya çalışıyorsun. Bırak gitsin.

Nedense hic sasirmadim erkeklerin cogu boyle galiba
Haksizliksa da haksizlik umrunuzda olmamali ama umursuyorsunuz cunku birbyaniniz icten ice pisman olsun , ozur dilesin hatasini kabul etsin istiyor " hayir donse de kabul etmem affetmem " deseniz de icinizde hala acisi var uoksa bu kadar umursamazdiniz

Bu cok insani bir durum seviyorsunuz hala insan severken gercegi goremez hata yapar
Ama yapmaniz gwreken numarayi engellemek .
Onun size ulasmasini onlemek
Diger kizi da bosverin
SIz kurtuldunuz Allah size gostermis daha ne istiyorsunuz ins Allah o kiza da gosterir o kiz da kurtulur
Bence sukredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…