Eski sevgilim beni rezil etti

Eski erkek arkadaşınız adi bir pislikmiş,yenisine mesaj atmasından bu sonuç çıkıyor, yenisi kuzum olurmu öyle şey önemli değil demişya,bundada çok iyi niyet göremedim açıkçası samimi gelmedi bana. Tabiki olay çıkartmayabilir,kabulde edebilir ,bekaret konusunu takmıyorda olabilir ama,başka bir erkek tarafından böyle kelimeler duymak ağır gelir. Ben bayan halimle eşimle/sevgilimle ilgili bu minvalde bir mesaj alsam koyar yani net. Bozulurum,üzülürüm,içime oturur,aman yahu ne olacak kuzum demem diyemem.
Bu sebeple konu gerçekse bu adamın sizi sevdiğine inanmadım,bende nemalanırım gözüyle bakıyor olabilir.

Basina belami olucak?
Ne belasi en buyuk kozunu kullanmis adam dahada bi koz yok elinde.
Tamamdir bitmistir tehlike.

'sen şimdi benden soğumadın mı? ' diye sorduktan sonrasını inandırıcı bulmadım. Aşk olsun bana niye haber vermediniz diyip bir hamle de o yapacaktı halbuki...

bUNA BENZER BİRŞEY BEN DE YAŞADIM SAKIN İNTİKAM FİLAN PEŞİNE DÜŞME BU SORU İŞARETİ BİLE OLMASIN AMA ACABA DEDİM BU ADAM SENİNLE GÖNÜL MÜ EĞLENDİRİYOR BEN DE YUATARIM BUNLA DİYE İŞİNE Mİ GELMİŞ ACABA BU SOĞUKKANLI TEPKİSİ BENİ KILLANDIRDI AÇIKÇASI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…