Eski sevgilim beni rezil etti

Sevgilin gay olmasın sakın fazla rahat geldi de...
konu büyük ihtimal fake ama bu yoruma katılmıyorum ne yazık ki, daha önceki ilişkilerinde birşeyler yaşamış birini çok rahat kabul edebilen erkek illa gay midir? tamamen olgunlukla ve kendine güvenle alakalı bir durum.

O seni kiskanmamis seni sevmiyo seven kiskanir demek ki sevmiyo o adam seni rezil etmis demek ki seni seviyo rezil etmis seni unutmamis demek ki unutmamis...
Birazda git mat calisbak gunler su gibi akiyo yarin birgun bitcek bu tatil ama o adam sebi sevmiyo bil yani yada gay

şimdi değişik bir çelişki var. bekarete önem vermeyen erkekler cinsellik yaşamaktada sakınca görmez. ama bu adam senle on aydır öpüşmenin ilerisine gitmemiş. ya ben erkekleri yanlış tanıdım ya bu adam türünün tek örneği. eski sevgiliye gelince o klasik maganda örneği. bilemedim enteresan..

Yok olmamis kuzum... Bu hikaye tutmaz... Yani en azindan on aydir öpüsmeden öte gitmeyen sevgilin yalan söyledin diye yani gercegi gizledin Diye diyelim, bi kizsaydi... Hani söyle --> sevgilim söyle dedi " bakirelik önemli degil bana niye gercegi anlatmadin, baskasindan duydum simdi sana nasil güvenirim kuzum?" Ama daha iyisi su olurdu, vayyy ben burda seni masum sanayim beni on ay oyalat ama ohhhh, ki biz iki herifede sövelim... Yok böyle cok mutlu son olmus be kuzum...

Bu ne biçim sevgili ? Bu sevgiliyse bendeki ne ? Bu muhabbetten sonra agzimi gözümü yamulturdu çoktan Valla biz okuzlere alismisiz kuzum.Benimseyemedim sevgilini. Cok rahat geldi. Sakin gozunu boyamak icin boyle yapiyor olmasin. Bilemedim ki ya. Soyu sopu ne bu adam Türk mü ?

güzel bir hikayeymiş. hemen sevgilimin boynuna atladım falan.. bu ne ya hiçbi erkek de beni ilgilendirmez demez üstüne yalan söylediği için de mahveder o kızı

Cool story bro.

Yalnız cinselliği bu kadar normal gören -ki zaten normal- bir adam 10 aylık ilişkide öpüşmeyle yetinmez. O kısım tam olmamış, oradan puan kırıyorum. Biraz daha düzelterek yazarsan olabilir. İmla da iyi. Tarzını da beğendim, olay akışı falan güzel.

Bence ümit vaat ediyorsun kuzum, biraz üstüne düşersen yazın güzel güzel hikayeler okuruz sayende. Seni iki evetle uğurluyorum.

O işin ayrı boyutu tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…