Eski sevgilim beni rezil etti

yasini merak ettim dogrusu~
daha 9 aylik sevgili bile olmamisken sana baglanmasi icin bedenini satmak ~
acayip
senin ozel hayatin kimseyi ilgilendirmez istediginle hur bir sekilde birlikte olabilirsinde (bana baglanmasi icin) diyosun bu berbat bir sey neydi canim derdin ondan baska sevgilimi yoktu sana yada cokmu asiktin cok asik olsaydin 2 ay icinde baska sevgili bulmazdin konu bastan sona sacmalik ama harbiden yasini merak ettim~

yardima gelince ona onu deliye dondurecek bir mesaj at sevgilime soyledigin icin tesekkur ederm aramzda yalan kalmadi mukemmel bir birliktegimiz var diye
ve dikkat ette bu cocuk daha cok sinirlenip ailenede birsey anlatmasin

Benim erkek kardeşim de böyle. Neden peki? Çünkü benim ellerimde büyüdü Kimsenin geçmişi seni ilgilendirmez, ilgilendirsin istiyorsan kimseyle cinsellik yaşamayacaksın diye diye çocuğu klasik erkek modelinden dışarı çıkardım. O yüzden garipsemedim ben.
Eski sevgilin siz ayrılmayınca ne yapacak kestiremedim. Şikayet etmeyi düşünür müsün?

Bana nesense suanki sevginin tavri pek samimi gelmedi.. Biraz zaman gerek bu iliskiye

ılıskıyı kabul eden adamlar elbette var
ama sanada guzel oral yapıyormu denmıs olan adamında cok ıyı oldugunu dusunmuyorum
ustelık hıc ama hıc tepkı vermeden

bence bu kadar olgun karsılamasının bana gore tek sebebı var ılk sevgılıne yaptıgın kıyagı bu sevgılınde senın ruhun duymadan sana yaptıracak ve sonra...sen baska asklara yelken acacaksın

Ben de bunu anlamıyorum
gerizekalı olmayan herkes bdv bölümünü hemen bulabilir
komplike bir durum değil ki
siz çok mu zor kesfettiniz?

kuzuma kadar süper gidiyordu da kuzum nedir yahu tam inanıyordum

bekaretini evleninceye saklasaydin bak ne insanlar var valla son olan sevgiliniz rahatlığına sasirdin hiç bir erkek bakire olmayan birini asla kabul etmez. bide senin yaptığı çok yanlış. o eski sevgilinle ilk 3 ayda birlikte ol ondan sora sogul. sora ayrıl yeni ilişkiye yelken aç o sevgilini rezil et. vs vs erkege yazik olmuyor sonuçta kıza yazık oluyor. sevgilin şimdi rahat davranir evlenirsin ya evlennice kötü davranirsa napıcaksin??. namus meselesi kalmadi bu ülkede

ya ben de şu "erkekler bakire olmayan kadını kabul etmez" lafına hastayım.
çok merak ediyorum, bunu söyleyenler, kendi babaları, varsa abileri ve eşleri dışında kaç erkek tanıdılar da bütünnnnnn erkekleri genelliyorlar? hayır tanıdığınız tek bir erkekle bu ne özgüven, bütün erkekler üzerinden konuşuyorsunuz.

konu sahibi sana gelince
fazla yeşilçam filmi izlemişsin, yıl 2015 ve sen sana bağlansın diye seni aldatan bir adamla yatmışsın, pes.

ayrıca ben de BDV'yi foruma ilk girişimde bulmuştum, alt tarafı bir foruma yazıyorsunuz, atomu parçalamıyorsunuz, sandığınız kadar zor değil.

O kadar çok katıldığım yorum var ki aynılarını yazmayacağım. Fakat 10 yıldır berabermişsiniz o kadar sene hiç mi görmedi resminizi de şimdi gördü. 10 yıl üstüne adını bile hatırlamaz. Neyse zaten fake belli.

Hadi konu fake tamam da.
Herkes de adamın sözde -rahat- tavrına takılmış.
Ağzını burnunu kırsa evet tamda bu olması gereken bir sevgili mi diyecektiniz?
hayır o zaman dıyecektilerki,vay hayvan nasıl yapar,senın önceki hayatın onu ılgılendırmez,hayvan,kendı bakirmi.....uzar gider :))

Utanılacak bişey olduğunu siz söylediğiniz için yazıyorum.Bence konuyuda silin,cümle alemi şahit tuttunuz kendinize.

bir sürü hata var şurada. hangisinden başlasam ki????
1. ne olduğu belli olmayan birini kendine bağlamak için ilişkiye giriyorsun. sonu malum.
2. şimdi birlikte olduğun insan bunu öğrendiği zaman kendini ona layık görmüyorsun. Neden? cinsellik yaşadığın için bakire olmadığın için. üstelik kendi rızanla yaşamışken. o zaman adama sorarlar:
sen ikinci sınıf insan olarak görüyorsan bakire olmayan bekar kızları neden hiç tanımadığın bir adamla birlikte oldun???
düşünmeden yaptığın şeylerin acısını çok çekersin. bunu rezillik unsuru olarak görüyorsan eğer adımlarını atarken bir kaç kez daha düşün..
artıııı abla nasihatı bu sevgiline de hemen inanma. Erkekler bazen çok güzel oynar. Bu olaya tepki vermedi diye seni sevdiği ya da kabul ettiği, olayı normal karşıladığı anlamına gelmiyor. "seviyorum" demek için biraz daha zaman ver ki ispatlasın sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…