- 23 Ağustos 2012
- 50.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.968
- 898
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Manüpüle etmiyor ama elinden geleni deniyor tavlamak için onun farkındayım. Güven tabi ki var.E sizde zaten evlilik istemediğiniz için ayrılmıştınız, ilişkiden ne istediğinizi tam anlamadım ama en azından beklentinize hitap ediyor yada edecek şekilde sizi manipüle ediyor.
Her halukarda çocukluktan beri tanıştığınızı varsayarak, güven duyduğunuzu düşünerek söylüyorum, biraz tolerans tanımazsanız kafanızı kurcalayacak gibi.
Evet kavga dövüş yok tartışmalar çok oldu ara da toksik oldu tabi ki ama dediğiniz gibi sevişmek değil niyet yani ben pek evlenmeden öyle tatile vs ornegin gidip kalmayı doğru bulmuyordum oda ben seni seviyorum evlenelim evimizde kendi dünyamız olsun tatile gidelim gezelim görelim dedi. Ben de erken olduğunu düşündüğüm için istemedim.Yorumları anlayamadım bile, arada aldatma yok kavga dövüş yok başka türlü farklılıklar yok ortada kötü bir durum yoksa neden olmasın ...
Adam beraber olmak istiyormuş konu sahibesi istemeyince adam peki madem nikah yapalım demiş afedersiniz bunda ne var?? Adam sevişmek istemiş konu sahibesi olmaz demiş adam da peki madem nikah yapalım demiş ne desin başka? Adamın suçu nedir yani bu tabloda? Adam evlenmek teklif etmese kullanıyor oluyor, etse manipüle etti??? yazılmış, sevişmek istemese bu yaşa kadar duramaz ooo gaydir yazılıyor söyler misiniz topiktekiler ne yapsa bu adam sizi memnun edecekti?? Adam normal bir insan neresini beğenmediniz?
Şu an birini hayatıma alip almamakta kararsızım aslında ondan.Siz bize soruyorsunuz ama aslında barışmak da istiyorsunuz, tüm mesajlarınız o yönde yani. Hakkınızda hayırlısı.
Evet öyle ama ben bir dönem bayağı uğraştırdım ve sonra ayrıldıkve bunlara ek cinsel ilişki yaşamıyorsanız onun için de acele ediyorlar tabiki erkolar :)
yanlış anlamayın eleştirmiyorum öyleyse kesinlikle
aşık olsaydınız veya değseydi eski olmazdı
bilemedim boşverin bence
Tam bahsettiğiniz noktada tartışıp ayrıldık zaten ailemden dolayı değil ben kendim istemiyordum evlenmeden gitmek yani ona karşı bir güvensizliğim yoktu aynı ev de ikimiz oturduk da oturmaya gitmisstim omlara ama ben kalmalı gezmeli yerleri pek istemiyordum oda bir çok şey yapmak istiyordu benimle sonra oyalıyorsun diyip sinirlenmişti ve ayrilmistik.Ben hiç öyle düşünmüyorum yengenc. Bu bulundugun ortama bağlı biraz. Konu sahibi bak gezmeye uzaklara gitmek istemiyormuş . Ailesi mi izin vermiyor bilemiyorim . Çevre ne der diye sevgiliyken çogu insan çoğu şeyi yapamıyor. Mesela otuz yaşına kadar cinsel ilişkiye girmediyse o erkekle evlenme yazıyorlar çoğu yorumda değil mi ?
Şimdi bu adam uzun süreli ilişki yaşadı sevgilisi cinsel ilişki istemiyor , tatile gitmek istemiyor o kısıtlı bu kısıtlı doğal olarak hadi evlenelim özgürce yaşayalım diyor . Adamı oyalamaya gerek var mı bu noktada ?
Evet kavga dövüş yok tartışmalar çok oldu ara da toksik oldu tabi ki ama dediğiniz gibi sevişmek değil niyet yani ben pek evlenmeden öyle tatile vs ornegin gidip kalmayı doğru bulmuyordum oda ben seni seviyorum evlenelim evimizde kendi dünyamız olsun tatile gidelim gezelim görelim dedi. Ben de erken olduğunu düşündüğüm için istemedim.
Evlilik mi evet düşünüyorum ama o da şu an 2 sene sonra hatta 3 falan diyor bana sormadı zaten evlilik istiyor musun diye ama kendi fikrini belirtti.Simdi istiyor musun peki?
Neden haksız buldunuz ki beni; bence manipülasyona açık biri gibi.Yorumları anlayamadım bile, arada aldatma yok kavga dövüş yok başka türlü farklılıklar yok ortada kötü bir durum yoksa neden olmasın ...
Adam beraber olmak istiyormuş konu sahibesi istemeyince adam peki madem nikah yapalım demiş afedersiniz bunda ne var?? Adam sevişmek istemiş konu sahibesi olmaz demiş adam da peki madem nikah yapalım demiş ne desin başka? Adamın suçu nedir yani bu tabloda? Adam evlenmek teklif etmese kullanıyor oluyor, etse manipüle etti??? yazılmış, sevişmek istemese bu yaşa kadar duramaz ooo gaydir yazılıyor söyler misiniz topiktekiler ne yapsa bu adam sizi memnun edecekti?? Adam normal bir insan neresini beğenmediniz?
Geçen hafta 1 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim yazdı 3 senelik falandı çocukluktan tanışıyorduk kahve içelim dedi yok dedim akşam rezervasyon yaptiriyim yemek yiyelim dedi yok dedim
Ben de istiyorum tabi ki benimle ilgilenen sarılacağım üzüldüğüm de arayacağım biri olsun ama şu an uygun aday yok. Eski sevgilim tekrar barışmak çocukluktan tanışıyoruz 3 sene falan geçmişimiz oldu. Ama onu da şu an istemiyor gibiyim.
Gerçekten oyalamayin sizde sizi gerçekten seven değer veren biri varmış siz istemeyebilirsiniz normaldir ama ona göstermiyorum deseniz de arada bırakıyorsunuz sürekli belli ki. Net olun o da yoluna baksınTam bahsettiğiniz noktada tartışıp ayrıldık zaten ailemden dolayı değil ben kendim istemiyordum evlenmeden gitmek yani ona karşı bir güvensizliğim yoktu aynı ev de ikimiz oturduk da oturmaya gitmisstim omlara ama ben kalmalı gezmeli yerleri pek istemiyordum oda bir çok şey yapmak istiyordu benimle sonra oyalıyorsun diyip sinirlenmişti ve ayrilmistik.
Bu bahsettiğim kişi 4 ay önce ki değil bu bir buçuk sene önceki.Neden haksız buldunuz ki beni; bence manipülasyona açık biri gibi.
12 Şubat 2025
"yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var"
Herkese merhabalar yaklaşık 3 haftadır bir flörtüm var daha öncesinden tanışıyoruz ve birbirimizi gördük. daha öncesindende bana görüşelim diye teklif etmişti ama ben o dönemler pek şey yapmamıştım. şimdi ben de onu tanımak istediğime karar verdim ve konuşmaya başladık. kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. görüşeceğiz diye konuştuk ama henüz gün belirlemedik. en son dün aramada konuştuk bunu teklif eden de bendim müsait misin arıyim diyen onun pek bu tarz şeyleri yok 1 kere falan oldu. neyse daha sonra uyudu akşam hiç bir şey yazmadı napıyosun vs demesini bekledim. bugün de hiç bir...
- galatasarsy56
- Yorumlar: 127
- Forum: Bir derdim var
15 Şubat 2025
"yaklaşık 4 ay önce ayrıldık"
Bundan yaklaşık 4 ay önce ayrıldık aslında ayrılma da değil ghostlanma gibi bir şey oldu. uzak mesafe ilişkisiydi ve o çok yoğun çalışıyordu eve bazen geç gidiyor uyuyordu vs. vakit ayırmak isteyen tabi ki ayırır ama o yorgun olup uyuya kalıyordu bazen. ilgisinde problem yoktu yani aslında ilgileniyordu bir gün pandora bileklik hediye alıp göndermişti. bir gün kolye. bazen bir isteğimin olup olmadığını sorardı. bazen de çok yorgun olunca ilgilenemezdi bazen çok geç yazardı yoğun olduğu için. bazen de çok konuşurduk. iş yoğunluğu olduğunda biraz daha strestli oluyordu. bir kaç kez...
- galatasarsy56
- Yorumlar: 117
04 Mart 2025
"eski sevgilimle ayrılalı 4 ay oldu"
"Hayatıma birini almak istiyorum düşünüyorum da ama hep şöyle bir düşüncem oluyor ya o eski sevgilim dönerse aslında onuda beklemiyorum yani hissim de yok ona"
Herkese iyi akşamlar,eski sevgilimle ayrılalı 4 ay oldu. Zaten varla yok arası bir ilişkiydi uzak mesafeydi. Hiç konuşmadık sessiz ayrılık oldu ne o yazdı ne ben ama hala durumlara vs bakar. Hayatıma birini almak istiyorum düşünüyorum da ama hep şöyle bir düşüncem oluyor ya o eski sevgilim dönerse aslında onuda beklemiyorum yani hissim de yok ona. Ya da karşıma daha da iyi birisi çıkar diye düşünüp bir ilişkiye başlamak istemiyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
- galatasarsy56
- Yorumlar: 34
09 Mart 2025
1 buçuk sene önce ayrıldığım eski sevgilim barışmak istiyor
05 Mart 2025
Net oldum bu sefer ama bu sefer o şansını daha fazla denemek istediGerçekten oyalamayin sizde sizi gerçekten seven değer veren biri varmış siz istemeyebilirsiniz normaldir ama ona göstermiyorum deseniz de arada bırakıyorsunuz sürekli belli ki. Net olun o da yoluna baksın
iyi de kadin adami oyalamamis kj.Ben hiç öyle düşünmüyorum yengenc. Bu bulundugun ortama bağlı biraz. Konu sahibi bak gezmeye uzaklara gitmek istemiyormuş . Ailesi mi izin vermiyor bilemiyorim . Çevre ne der diye sevgiliyken çogu insan çoğu şeyi yapamıyor. Mesela otuz yaşına kadar cinsel ilişkiye girmediyse o erkekle evlenme yazıyorlar çoğu yorumda değil mi ?
Şimdi bu adam uzun süreli ilişki yaşadı sevgilisi cinsel ilişki istemiyor , tatile gitmek istemiyor o kısıtlı bu kısıtlı doğal olarak hadi evlenelim özgürce yaşayalım diyor . Adamı oyalamaya gerek var mı bu noktada ?
İyi de bu söylediklerin otuzlarinda da yaşanabilir bunun bir garantisi var mı ? Hatta burada konularda görüyoruz otuzlarinda evlenmiş ama ayrılsam bir daha zor birini bulup evlenecegim ve çocuk yapacağım zaman geçecek diye berbat evliliklerde duranlar da oluyor .iyi de kadin adami oyalamamis kj.
evlenmek istemiyorum demis, ayrilmis. bu oyalamak degil. ben de o yaslarda sevgiliyken evlenmeyi düşünmüyordum. evlenmeyecegiz diye hic sevgili islerine girmeyelim mi?
bir de evlilik beraber tatillere gidip rahatca sevişmek demek degil ki.
bu olay oldugunda kiz 23 yasindaymis.
23 yas evlilik sorumluluğu almak istemeyen insanlar icin küçük bir yas
kim ne derse desin evlilik kadini yoran bir sey.
•kendi ailesine zor tahammul ederken bir anda nazini cekecegi yeni aile istemeyebilir.
•ikisi calissa da daha baslangic asamadinda para aldigi dönemde evkenip ekonomik zorluk cekmek istemeyebilir
•anne evinde g.t devirip yatip ayda bir iki yemek temizlik yaparken evlenip evin tüm temizlik sorumluluğunu almak - her allahin günü yemek yapmak istemeyebilir ("her kadın evlenmek ister" kafasinda - toplumsal cinsiyet rollerine sıkıca sarilmis adamin isbolumune sicak bakacagini sanmiyorum)
•yuzbinlerce sorumlulugun altina girmek istemeyebilir
•evlendigi gibi "her kadin sevdigi insandan cocuk doğurup anne olmak ister" baskısı gorecegini bildigi icin istemeyebilir
•bu kadar küçük yasinda hamile kalip güzel fizigi bozulsun, defalarca doktora gitsin, acı cekerek dogum yapsin - catlaklari göbeği kalsin istemeyebilir
•daha yirmilerinin basinda bebekle yillarca uykusuz kalmak, kendine vakit ayiramamak, kendini yetersiz hissetmek, bir ömür sürecek dev bir sorumluluğu almak, tüm yirmilerini cocuk peşinde koşarak harcamak istemeyebilir
•kendini hazir hissetmeyebilir.
binlerce sebep var evlenmek istememesi icin
istemiyorum - bitti gitti yani
hala ne manipüle ediyor? yok sevsen isterdin, yok her kiz ister bilmem ne
her kiz isterse biptir git evlenmek isteyen kiz bul onla evlen. istemeyeni ne manipüle ediyorsun?
hic gelemem boyle seylere.
erkeklerin ve toplumun şu "sevgilisiniz ayrilmadiniz evlenmelisiniz" baskisinda kac tane kadin hazir olmadan - mesleginde iyi yerlere gelmeden - hayallerindeki hicbir seyi yasamadan sirf oylesine evlenip mutsuz bir hayat yaşadı.
isteyen zaten evlensin ama burada kadin istemiyor. cesitli sebeplerle kendini hazir hissetmiyor.İyi de bu söylediklerin otuzlarinda da yaşanabilir bunun bir garantisi var mı ? Hatta burada konularda görüyoruz otuzlarinda evlenmiş ama ayrılsam bir daha zor birini bulup evlenecegim ve çocuk yapacağım zaman geçecek diye berbat evliliklerde duranlar da oluyor .
Her kadın evlenmek istemez zorunda da değildir ama evet bir ilişkinin temel dinamiklerinden biri de cinsel ilişkidir . Bir yıl gecirdin beş yıl gecirdin artık kurursun yaniEvliliği komple kadının ezildiği ve erkeğin egemen olduğu bir şekilde görmekte çok eksik bence . Karşılıklı birbirini seven iki insan varsa ve bir ilişkiyi yürütmek istiyorlarsa aynı zamanda uzak mesafeyse yapacak en mantıklı şey evlenerek devam ettirmek .
Konu sahibi karşısındaki adamı oyalıyor daha iyisini bulsa salacak sevgi de hissetmiyor ama tekrar mi başlasam dönsem mi diye buraya sorduğuna göre iletişimde kalmaya devam ediyor. Aşık bir insan varsa kadın veya erkek fark etmez böyle arada derede kalan ilişkiyi içinde bitiremeyebilir. Bana bu iyi bir tavır gibi gelmiyor. Olmuyorsa net olursun bana yazma sorma seninle benim hayat görüşlerimiz ve beklentilerimiz uymuyor dersin .
Bence de bu ilişkiden birşey olmaz o konuda aynı fikirdeyim .isteyen zaten evlensin ama burada kadin istemiyor. cesitli sebeplerle kendini hazir hissetmiyor.
tabii ki otuzlarinda da yasanabilir ama hic 25 yas ile 30 yas bir olur mu?
10 yasla 15 yas, 20 yas ile 25 yas ne kadar farkliysa 25 yasin olgunluğu ve 30 yasin olgunlugu bambaskadir.
20lerin başında cocuga asla hazir olmayan pek cok kadin 30larin basinda büyük bir hevesle cocuk bekliyorlar, tüm hayatini cocuga adama fikri hos bile geliyor.
ayrica kadinin adama karsi bir cinsel istek duydugunu, her gece sevismek istedigini okumadim. nice kadin var ulkede cinsellikten kacarak büyümüş, zevk almak yerine korkan - daha evlenmeden gerdek endisesi duyan.
kkda evlendigi halde kocasindan kaçanlara "madem boylesin niye evlendin" de diyoruz:)
belki kadin bu tarz bir yatak iliskisi icin kendini hazir hissetmiyor, korkulari vardir.
kim bilebilir ki?
bir bucuk senenin sonunda ayrilmislar . kadin gayet net soylemis aslinda evlenmek istemiyorum diye. oyalasa yillarca oyalardi - net olmus ayrilmislar.
adam hala sansini deniyor . ama taktik degistirmis :) "ben de zaten evlenmek istemiyorum" ayaklari cekiyor.
bence bu ilişkiden bir sey olmaz. Ama konu sahibi belli ki deneyecek. denesinler madem. belki bu sefer tuttururlar.
Evet oylamanın söyledim ve ayrıldık sonrasındaiyi de kadin adami oyalamamis kj.
evlenmek istemiyorum demis, ayrilmis. bu oyalamak degil. ben de o yaslarda sevgiliyken evlenmeyi düşünmüyordum. evlenmeyecegiz diye hic sevgili islerine girmeyelim mi?
bir de evlilik beraber tatillere gidip rahatca sevişmek demek degil ki.
bu olay oldugunda kiz 23 yasindaymis.
23 yas evlilik sorumluluğu almak istemeyen insanlar icin küçük bir yas
kim ne derse desin evlilik kadini yoran bir sey.
•kendi ailesine zor tahammul ederken bir anda nazini cekecegi yeni aile istemeyebilir.
•ikisi calissa da daha baslangic asamadinda para aldigi dönemde evkenip ekonomik zorluk cekmek istemeyebilir
•anne evinde g.t devirip yatip ayda bir iki yemek temizlik yaparken evlenip evin tüm temizlik sorumluluğunu almak - her allahin günü yemek yapmak istemeyebilir ("her kadın evlenmek ister" kafasinda - toplumsal cinsiyet rollerine sıkıca sarilmis adamin isbolumune sicak bakacagini sanmiyorum)
•yuzbinlerce sorumlulugun altina girmek istemeyebilir
•evlendigi gibi "her kadin sevdigi insandan cocuk doğurup anne olmak ister" baskısı gorecegini bildigi icin istemeyebilir
•bu kadar küçük yasinda hamile kalip güzel fizigi bozulsun, defalarca doktora gitsin, acı cekerek dogum yapsin - catlaklari göbeği kalsin istemeyebilir
•daha yirmilerinin basinda bebekle yillarca uykusuz kalmak, kendine vakit ayiramamak, kendini yetersiz hissetmek, bir ömür sürecek dev bir sorumluluğu almak, tüm yirmilerini cocuk peşinde koşarak harcamak istemeyebilir
•kendini hazir hissetmeyebilir.
binlerce sebep var evlenmek istememesi icin
istemiyorum - bitti gitti yani
hala ne manipüle ediyor? yok sevsen isterdin, yok her kiz ister bilmem ne
her kiz isterse biptir git evlenmek isteyen kiz bul onla evlen. istemeyeni ne manipüle ediyorsun?
hic gelemem boyle seylere.
erkeklerin ve toplumun şu "sevgilisiniz ayrilmadiniz evlenmelisiniz" baskisinda kac tane kadin hazir olmadan - mesleginde iyi yerlere gelmeden - hayallerindeki hicbir seyi yasamadan sirf oylesine evlenip mutsuz bir hayat yaşadı.
OyalamadigimiEvet oylamanın söyledim ve ayrıldık sonrasında
Ben zaten dedim ama o şansını deniyor.İyi de bu söylediklerin otuzlarinda da yaşanabilir bunun bir garantisi var mı ? Hatta burada konularda görüyoruz otuzlarinda evlenmiş ama ayrılsam bir daha zor birini bulup evlenecegim ve çocuk yapacağım zaman geçecek diye berbat evliliklerde duranlar da oluyor .
Her kadın evlenmek istemez zorunda da değildir ama evet bir ilişkinin temel dinamiklerinden biri de cinsel ilişkidir . Bir yıl gecirdin beş yıl gecirdin artık kurursun yaniEvliliği komple kadının ezildiği ve erkeğin egemen olduğu bir şekilde görmekte çok eksik bence . Karşılıklı birbirini seven iki insan varsa ve bir ilişkiyi yürütmek istiyorlarsa aynı zamanda uzak mesafeyse yapacak en mantıklı şey evlenerek devam ettirmek .
Konu sahibi karşısındaki adamı oyalıyor daha iyisini bulsa salacak sevgi de hissetmiyor ama tekrar mi başlasam dönsem mi diye buraya sorduğuna göre iletişimde kalmaya devam ediyor. Aşık bir insan varsa kadın veya erkek fark etmez böyle arada derede kalan ilişkiyi içinde bitiremeyebilir. Bana bu iyi bir tavır gibi gelmiyor. Olmuyorsa net olursun bana yazma sorma seninle benim hayat görüşlerimiz ve beklentilerimiz uymuyor dersin .
Aslında olabilirde bilmiyorum kafam karışık biraz.Bence de bu ilişkiden birşey olmaz o konuda aynı fikirdeyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?