Eski sevgilim barışmak istiyor

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
383
65
13
Herkese merhaba,1 buçuk sene önce ayrıldığım eski sevgilim barışmak istiyor şansını deniyor yani. Çocukluktan tanışıyoruz lise zamanında sevgili olup vs ayrılmıştık. Sonra tekrar görüşmüştük en son ayrılığımızda o evlenmek istedi ben istemedim erken olduğunu düşündüm yani hazır hissetmiyordum sonrada ayrıldık.1 buçuk senedir hiç konuşmadık bir kaç kez arkadaşımla şansını denemek istedi ama ben kapı duvar oldum kendisine. Beni seviyor değer veriyor merak ediyor arıyor gün içinde vs. Kadınlar gününde çiçek gönderecekti hala aynı yerde çalışıp çalışmadığımı sordu ben de istemedim teşekkür ettim. Sizce tekrar denemeli miyim? Bazen istiyorum bazen de genel olarak birini istemiyorum gibi geliyor ya da rahatlığa alıştığım için de olabilir.

Yani arkadaşınızla şansını denemek istemiş. Zaten eskilere Dönüp de mutlu olanı görmedim bir de böyle bir durumda daha kötü.

Yani arkadaşınızla şansını denemek istemiş. Zaten eskilere Dönüp de mutlu olanı görmedim bir de böyle bir durumda daha kötü.
Ama ayriligimizin sebebi evlenmek istemeseydi ben hiç istemiyordum oda doğal olarak sevmiyor musun çoğu kız evlenmek ister neden yani falan diyordu.

Ama ayriligimizin sebebi evlenmek istemeseydi ben hiç istemiyordum oda doğal olarak sevmiyor musun çoğu kız evlenmek ister neden yani falan diyordu.
ne alaka ya
gencliginin baharinda kendi parani biriktirmeden, gönlünce keyfince para harcamadan sirf beraberiz - her kiz evlenmek ister diye inanilmaz yorucu ve sorumluluk dolu evlilik hayatina dalmak istemen mi lazim?
allahin vizyonsuzu bir de manipülasyon yapmis sevmiyorsun ondan diye. iyi, her sevdigimizle düşünmeden etmeden evlenip mutsuz olalim.
bosver barışma bu adamla. sacma sapan oldugu her halinden belli

Aslında oda bence kötü düşünceli değildi yani beraber aynı evi paylaşmak bir çok yeri gezmek bir çok şey yapmak istiyordu. O 26 yaşında şu an da da o evlilik düşünmüyor yani 3 sene sonra falan diyor.

Soru ne peki, siz kendiniz isteyip istemediğinize karar veremiyor musunuz, buradaki görüşlere göre mi hareket edeceksiniz ?
Yani soru olarak "kabul etsem evlilik beklentisi olur mu?" ya da "kabul etmesem pişman olur muyum?" mu neyi sormak istediğinizi çıkaramadım.

Arkadaşımla şansını denemek istedi dediğim bana ulaşıp yani barışma adımı için konuş vs demişti.
Haa sanki arkadaşınızla sevgili olmak istemiyorum gibi. Yani evlilik gerçekten yorucu bir şey, o yüzden iyi düşünün. Herhalde sizi çok Sevse siz hayır deseniz de bırakmaz,beklerdi. Sanki arayış taramış bulamamış da yine sizle şansını deniyor.

Yok hayır beklerdi evet doğru ama şöyle şimdi o tatile vs gitmek istiyordu beraber bir yerlere gitmeyi örneğin gezmeyi seviyordu ama ben çok uzak yerleri tercih etmiyordum kalmalı vs gidemiyorduk evlenelim ayni evi paylaşalım örneğin tatillere gidelim yazları vs diyordu. O kadar çok istemememin sebebi i anlayamamıştı çok katıydım ondan.

Kabul etmesem pişman olur muyum sorusu aslında onunda evlilik planı yok şu an zaten.

E sizde zaten evlilik istemediğiniz için ayrılmıştınız, ilişkiden ne istediğinizi tam anlamadım ama en azından beklentinize hitap ediyor yada edecek şekilde sizi manipüle ediyor.
Her halukarda çocukluktan beri tanıştığınızı varsayarak, güven duyduğunuzu düşünerek söylüyorum, biraz tolerans tanımazsanız kafanızı kurcalayacak gibi.

ve bunlara ek cinsel ilişki yaşamıyorsanız onun için de acele ediyorlar tabiki erkolar :)
yanlış anlamayın eleştirmiyorum öyleyse kesinlikle

aşık olsaydınız veya değseydi eski olmazdı
bilemedim boşverin bence

Ben hiç öyle düşünmüyorum yengenc. Bu bulundugun ortama bağlı biraz. Konu sahibi bak gezmeye uzaklara gitmek istemiyormuş . Ailesi mi izin vermiyor bilemiyorim . Çevre ne der diye sevgiliyken çogu insan çoğu şeyi yapamıyor. Mesela otuz yaşına kadar cinsel ilişkiye girmediyse o erkekle evlenme yazıyorlar çoğu yorumda değil mi ?

Şimdi bu adam uzun süreli ilişki yaşadı sevgilisi cinsel ilişki istemiyor , tatile gitmek istemiyor o kısıtlı bu kısıtlı doğal olarak hadi evlenelim özgürce yaşayalım diyor . Adamı oyalamaya gerek var mı bu noktada ?

Eğer çok sevseydiniz, zaten ayrılmazdınız değil mi?
Ayrıldığınız birine tekrar niye dönesiniz?
Bence önünüze ve geleceğinize bakın.

Siz bize soruyorsunuz ama aslında barışmak da istiyorsunuz, tüm mesajlarınız o yönde yani. Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…