- 24 Kasım 2024
- 383
- 65
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Tabii ki öyle ama o evlenmek istiyordu ben istemediğim için biraz da ayrılık oldu. Yani neden istemiyorsun vs dedi.İyi bi seçenek olsaydı eski olmazdı
İnsan sevdiği insanla evlenmek ister sen neden evlenmek istemiyorsun vs dedi doğal olarak. Çünkü ben bayağı istemiyordum.İyi bi seçenek olsaydı eski olmazdı
Arkadaşımla şansını denemek istedi dediğim bana ulaşıp yani barışma adımı için konuş vs demişti.Yani arkadaşınızla şansını denemek istemiş. Zaten eskilere Dönüp de mutlu olanı görmedim bir de böyle bir durumda daha kötü.
Ama ayriligimizin sebebi evlenmek istemeseydi ben hiç istemiyordum oda doğal olarak sevmiyor musun çoğu kız evlenmek ister neden yani falan diyordu.Yani arkadaşınızla şansını denemek istemiş. Zaten eskilere Dönüp de mutlu olanı görmedim bir de böyle bir durumda daha kötü.
ne alaka yaAma ayriligimizin sebebi evlenmek istemeseydi ben hiç istemiyordum oda doğal olarak sevmiyor musun çoğu kız evlenmek ister neden yani falan diyordu.
Aslında oda bence kötü düşünceli değildi yani beraber aynı evi paylaşmak bir çok yeri gezmek bir çok şey yapmak istiyordu. O 26 yaşında şu an da da o evlilik düşünmüyor yani 3 sene sonra falan diyor.ne alaka ya
gencliginin baharinda kendi parani biriktirmeden, gönlünce keyfince para harcamadan sirf beraberiz - her kiz evlenmek ister diye inanilmaz yorucu ve sorumluluk dolu evlilik hayatina dalmak istemen mi lazim?
allahin vizyonsuzubir de manipülasyon yapmis sevmiyorsun ondan diye. iyi, her sevdigimizle düşünmeden etmeden evlenip mutsuz olalim.
bosver barışma bu adamla. sacma sapan oldugu her halinden belli
Haa sanki arkadaşınızla sevgili olmak istemiyorum gibi. Yani evlilik gerçekten yorucu bir şey, o yüzden iyi düşünün. Herhalde sizi çok Sevse siz hayır deseniz de bırakmaz,beklerdi. Sanki arayış taramış bulamamış da yine sizle şansını deniyor.Arkadaşımla şansını denemek istedi dediğim bana ulaşıp yani barışma adımı için konuş vs demişti.
Yok hayır beklerdi evet doğru ama şöyle şimdi o tatile vs gitmek istiyordu beraber bir yerlere gitmeyi örneğin gezmeyi seviyordu ama ben çok uzak yerleri tercih etmiyordum kalmalı vs gidemiyorduk evlenelim ayni evi paylaşalım örneğin tatillere gidelim yazları vs diyordu. O kadar çok istemememin sebebi i anlayamamıştı çok katıydım ondan.Haa sanki arkadaşınızla sevgili olmak istemiyorum gibi. Yani evlilik gerçekten yorucu bir şey, o yüzden iyi düşünün. Herhalde sizi çok Sevse siz hayır deseniz de bırakmaz,beklerdi. Sanki arayış taramış bulamamış da yine sizle şansını deniyor.
Kabul etmesem pişman olur muyum sorusu aslında onunda evlilik planı yok şu an zaten.Soru ne peki, siz kendiniz isteyip istemediğinize karar veremiyor musunuz, buradaki görüşlere göre mi hareket edeceksiniz ?
Yani soru olarak "kabul etsem evlilik beklentisi olur mu?" ya da "kabul etmesem pişman olur muyum?" mu neyi sormak istediğinizi çıkaramadım.
ve bunlara ek cinsel ilişki yaşamıyorsanız onun için de acele ediyorlar tabiki erkolar :)Aslında oda bence kötü düşünceli değildi yani beraber aynı evi paylaşmak bir çok yeri gezmek bir çok şey yapmak istiyordu. O 26 yaşında şu an da da o evlilik düşünmüyor yani 3 sene sonra falan diyor.
Ben hiç öyle düşünmüyorum yengenc. Bu bulundugun ortama bağlı biraz. Konu sahibi bak gezmeye uzaklara gitmek istemiyormuş . Ailesi mi izin vermiyor bilemiyorim . Çevre ne der diye sevgiliyken çogu insan çoğu şeyi yapamıyor. Mesela otuz yaşına kadar cinsel ilişkiye girmediyse o erkekle evlenme yazıyorlar çoğu yorumda değil mi ?ne alaka ya
gencliginin baharinda kendi parani biriktirmeden, gönlünce keyfince para harcamadan sirf beraberiz - her kiz evlenmek ister diye inanilmaz yorucu ve sorumluluk dolu evlilik hayatina dalmak istemen mi lazim?
allahin vizyonsuzubir de manipülasyon yapmis sevmiyorsun ondan diye. iyi, her sevdigimizle düşünmeden etmeden evlenip mutsuz olalim.
bosver barışma bu adamla. sacma sapan oldugu her halinden belli
Siz bize soruyorsunuz ama aslında barışmak da istiyorsunuz, tüm mesajlarınız o yönde yani. Hakkınızda hayırlısı.Yok hayır beklerdi evet doğru ama şöyle şimdi o tatile vs gitmek istiyordu beraber bir yerlere gitmeyi örneğin gezmeyi seviyordu ama ben çok uzak yerleri tercih etmiyordum kalmalı vs gidemiyorduk evlenelim ayni evi paylaşalım örneğin tatillere gidelim yazları vs diyordu. O kadar çok istemememin sebebi i anlayamamıştı çok katıydım ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?