eğer arada kötü olaylar yaşanmamışsa, onunda seni sevdiğini ve hayırlı olabileceğini düşünüyorsan mesajın mantıklı, eğer ki değilse mantıksız.
bende aynı hatayı 20 yıl sonra hemde evliyken yaptım onu çok merak etmiştim nerelerde, ne yapıyor diye ama hayatımın en büyük hatası olduğunu yeni anladım. Benim gibi olanlar varsa kesinlikle böyle bir hata yapmasınlar. Şimdi telefon görüşmelerimiz devam ediyor bir iki kez ilişkimize son noktayı koymayı denedik ama kopamıyoruz. Bütün hayatım alt üst oldu. Herhalde ciddi hastalıkların beni bulması yakındır. Her zaman için sabır diyorum sabrın sonu selamettin ama mantığın uygun görüyorsa tabiiki olabilir. Sakın olaki böyle bir hataya düşmeyin. Yaparım ederim diye düşünülebilir ama insanın elinden hiçbir şey gelmiyor ne onunla olabiliyorsun ne de onsuz sizlerde bana akıl verin delirecek gibi oluyorum. herkesin sevgilerinin karşılıklı ve imkansız olmamasını ve ayrılıkların zorda olsa herşeyin zamana bırakılmasını mantığın ön planda tutulmasını ve allaha dua edilmesini diliyorum.
o kadar iyi anlıyorum ki seni. içinde atma isteği oluyor ama kendine güvenemiyorsun bir arkadaşın yap at msj dediği zamanda hemen uyguluyorsun. bende böleydim pişmanlığım hiç yok adam gibi sevdim, seven bi insan gibi yapmam gerekenleri yaptım sonuçta kaybeden o oldu. her masal hüzünlü bitcek değil mutluda olabilir. sen kendini ona çok teslim etmeden mutlu olaman bak... :1hug: inş. sonucu güzel olur cnm.canım haklısın.ama işte insan kendıne engel olamıyor kı en samimi arkadasım sadece merakını gidermek için msjını at dedi gerisi kendılığınden gelecekse gelır dedi.neyapacağımı şaşırdım.
asıl bu tam da benim konum çünkü aynısı başımda var.. eski sevgilisi, sevgilime sarmış durumda.. telde konuşmalar feysbuktan eklemeler, resimlerinin altına böle imalı yorumlar yazmalar.. gitgide hayatımıza sızıyo.. tabi bunun sonucunda bitmeyen kavgalar, bol mide ağrısı, harcanan yüzlerce kontör, moral bozukluğu, sinir stres de yanında bedava.. alak salak bi kızın terbiyesiz yavşamalarının cezasını ben çekiyorum.. sevgilim de çekiyo, ilişkimiz de.. bu taraftan bak bi de bakalım nası duruyomuş???
tam emin ol bence kız arkadaşı varsa sakın yeniden bişilerin başlamasına meydan verme..
ama yoksa tabi olabilir aranızda bişiler..
senin durumun gerçekten zor arkadaşım evet bende aradım sordum hep bi ümit bekledim ama onun hayatında kimse yoktu. öle birşey olsa hayatta konuşmazdım. Allah sabır wersin o kızda biran önce bırakır yakanızı inş.sildi kızı ark. listesinden.. bi durumdan dolayı arada sırada konuşmak zorunda kalıabiliyolar, o da kız arıyo benimki diil.. işte medenilik filan ayağına buna gözyumdum die kız tepemize çıktı resmen! sevgilimin de kafası karışık diil allahtan, zaten karışırsa muhtemelen kapının önüne koyarım o zaman aklı başına gelir.. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?