ya arkadaşlar benım bu olaylar yüzümden midemde 4 tane ülser çıktı ya..artık dayanamıyorum kimseyle çıkamiyorum.birisiyle buluştum birkere hep aklımda owar neyapıcam bilmiyorum msjıda bu yüzden attım belkı duyguları yeniden canlanır.bilmiytruö kafam okadar karsıkkı sizde olmasanız var yaaa.çok saolun hepiniz ..
eğer arada kötü olaylar yaşanmamışsa, onunda seni sevdiğini ve hayırlı olabileceğini düşünüyorsan mesajın mantıklı, eğer ki değilse mantıksız.
bende aynı hatayı 20 yıl sonra hemde evliyken yaptım onu çok merak etmiştim nerelerde, ne yapıyor diye ama hayatımın en büyük hatası olduğunu yeni anladım. Benim gibi olanlar varsa kesinlikle böyle bir hata yapmasınlar. Şimdi telefon görüşmelerimiz devam ediyor bir iki kez ilişkimize son noktayı koymayı denedik ama kopamıyoruz. Bütün hayatım alt üst oldu. Herhalde ciddi hastalıkların beni bulması yakındır. Her zaman için sabır diyorum sabrın sonu selamettin ama mantığın uygun görüyorsa tabiiki olabilir. Sakın olaki böyle bir hataya düşmeyin. Yaparım ederim diye düşünülebilir ama insanın elinden hiçbir şey gelmiyor ne onunla olabiliyorsun ne de onsuz sizlerde bana akıl verin delirecek gibi oluyorum. herkesin sevgilerinin karşılıklı ve imkansız olmamasını ve ayrılıkların zorda olsa herşeyin zamana bırakılmasını mantığın ön planda tutulmasını ve allaha dua edilmesini diliyorum.