tam da başıma gelen bu benim... eski sevgiliden gelen bir nasılsın maili aptal facebooktan...
ve adam bir an heyeceanlanıyor ; ben niye heyecanladım diyor ; sonra beni çoook sevmediğine karar veriyor... ve 2 yıllık ilişkisi bilmem ne kadar süre önce 3-5 aylık bir ilişki yüzünden bitiyor !!!
eski sevgiliye ne kadar kızsam da bişi diyemiyorum... demek ki bişiler eksikmiş ki bu kararı alabiliyor... ama kafa karıştırmaya ne gerek vardı... belli olmaz tabii belki de o mail değil başka bişeyden bunu farkedecekti... belki de güzel giden ilişkimize daha güzel anlar ekleyebilecektik...
lütfen yaaa ; lütfen ... bırakın eski sevgilileri... eski eskide kaldı...
1,5 ay oldu ayrılalı büyük konuşmak istemem ama ayrılık kararı alındı ben onu bi daha ne ararım ; ne de nasılsın derim... nasıl olduğunu bilmemi isterse o beni arasın... her ne kadar dönmesini istesem de... sonuçta ayrılık bu ... üstelik hayatında biri olduğunu bileceğim de arayacağım... bu bence o insana saygısızlık...
mesaja cevap vermesi normal... erkekler buna bizim gibi bakmıyor... sadece mesaja cevap veriyor yaşananlar hatrına... ama biz o msjı atarken niyetimiz o değil...
lütfen ... bir adım atmadan sadece kendimizi değil başkalarının hayatlarını da düşünelim...
biraz sert olmuş olabilir yazdıklarım ve kk daki en tepkili mesajım da budur... isterseniz yarası var ondan diye düşünün ... ama olay budur...