merak edebilirsiniz ama sevgilisi oldugunu duymussunuz biliyorsunuz suanda var ya da yok bunu bilmiyorsunuz ve mesaj atiyorsunuz benim basima öyle birsey gelse cok rahatsiz olurum eski sevgilisi ne diye nasilsin iyimisin diye yazacak ben kaldiramazdim canim bence sevgilisi varsa yazik olur adamin akli karisir filan birseye sebep olursunuz
tam da başıma gelen bu benim... eski sevgiliden gelen bir nasılsın maili aptal facebooktan...
ve adam bir an heyeceanlanıyor ; ben niye heyecanladım diyor ; sonra beni çoook sevmediğine karar veriyor... ve 2 yıllık ilişkisi bilmem ne kadar süre önce 3-5 aylık bir ilişki yüzünden bitiyor !!!
eski sevgiliye ne kadar kızsam da bişi diyemiyorum... demek ki bişiler eksikmiş ki bu kararı alabiliyor... ama kafa karıştırmaya ne gerek vardı... belli olmaz tabii belki de o mail değil başka bişeyden bunu farkedecekti... belki de güzel giden ilişkimize daha güzel anlar ekleyebilecektik...
lütfen yaaa ; lütfen ... bırakın eski sevgilileri... eski eskide kaldı...
1,5 ay oldu ayrılalı büyük konuşmak istemem ama ayrılık kararı alındı ben onu bi daha ne ararım ; ne de nasılsın derim... nasıl olduğunu bilmemi isterse o beni arasın... her ne kadar dönmesini istesem de... sonuçta ayrılık bu ... üstelik hayatında biri olduğunu bileceğim de arayacağım... bu bence o insana saygısızlık...
mesaja cevap vermesi normal... erkekler buna bizim gibi bakmıyor... sadece mesaja cevap veriyor yaşananlar hatrına... ama biz o msjı atarken niyetimiz o değil...
lütfen ... bir adım atmadan sadece kendimizi değil başkalarının hayatlarını da düşünelim...
biraz sert olmuş olabilir yazdıklarım ve kk daki en tepkili mesajım da budur... isterseniz yarası var ondan diye düşünün ... ama olay budur...
niye soruyosunuz ki hayatında biri var mi diye?
olmasa ve hala sizde olsa aklı zaten mesajı siz değil o atmış olurdu
adamin hayatında biri varsa kafa kariştirmak niye?
kendinizi koyun o kızın yerine
sevgilinize eski sevgilisinden mesaj gelse ne düşünürdünüz?
yaptiginiz bence çok yanlış
ne kadar seviyo olursanız olun kendinize hakim olmak zorundasınız...
canım ya yinede büyük konusmamak lazım değil mi??
eski sevgili ne demek?
sevgili şimdiki zaman eski geçmiş zaman..
başa eski geldimi biter olay bence..
merak ettin yazdında o seni 7 aydır merak edip yazdı mı bir mesaj?
yollarına çıktı mı unutamadım diye?
görüşürüz der tabii hiç bi erkek kızı kaybetmek istemez.
bundan seni istediğini çıkardın mesela
neden sora ses yok..
sen aradıkça yazdıkça konuşurum ...
keyfi gelirse.
normal düşündüklerin ama erkeklere yansıtmamak gerek.
neden sana görüşmek istemediğini yada kız arkadaşı olduunu sölesin ki.
elbette ufak ufak olta atacak. oltaya gelirsen sen üzüleceksin.
çünkü unutmamışsın sen. . acı çeken sen olursun kafada bitirmek lazım.
yada herşeyi göze al
offf selin_as görüomusun acı gerçekleri,biz bunları görmek istemiyoruz aslında.. offişimize gelmio
işinize gelmese de kabul edin.. burda tüm bayanlar yaşayıp görmüş ve üzülmeyesiniz die yazıyo.. üzülmeniz için değil. aksine bir erkek tarafından kırılmayın ezdirmeyin kendinizi diye sölüyoruz kızlar..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?