Eskı sevgılı ve aıle kavgası

Yahu bu çocuk ya hamile ya da adamın ayağına ben hamile kaldım evlenelim diye gitti. Yazık çocuğum hiicc okulumu bitireyim meslek sahibi olayım kendi ayaklarım üstünde durayim demiyorsun değil mi
Diyorum ama iste suan bana dert olan seyi dusunuyorum sadece ne yapsam diye

Başınıza bela olabilecek bir insan anladığım kadarıyla. Eğer imkanınız varsa evinizi taşıyın

17 yaşında bir gençkızken,evi bile olmayıp iş yerinde kalan adamın hangi lafına güvenipte yatağa giriyorsunuz anlamadım. Ayrıca nerede,nasıl hangi akla hizmet yapıyorsunuz bu işi onu da çözemedim. Adamın evi yok,parası yok hala kız derdinde. Bu işi 17 yaşında yapmaya aklınız eriyor sonra çocukları beni kandırdı diye şikayet ediyorsunuz. Kanmayın efendim. Açın gözünüzü. İleriye bırakın bazı şeyleri. Çocuğu bırak bence sen kendi yaşamına yön ver. Nasılsa artık bakire değilim diye bir sürü evsiz,işsiz adama kanma bundan sonra. Dikkatli ol. O çocuktanda uzak dur artık. Önemli birşey söyleyecektim diye diye peşinde dolanma

Evi yok degil evi var ama su aralar ailesi ile arasi bozuk oldugundan dolayi ya dukkanda yada arabasinda yatiyor. Kanma konusuma gelince olan oldu boyle bisey ile karsilacagimi bilemezdi tahminde edemezdim cumku aramiz cok iyiydi

Aah ah 17 yaş ne hallere düşürmüşsün kendini. Bundan sonra aklını başına al. Konuşma şu çocukla, ne diye ayağına gidersin hala akıllanmamışsın.

Nasıl birlikte oldun felan denilmişti olmuş ile ölmüşe çare yok bunu konuşmaya gerek de yok.

İki ihtimal var ya hamile ya da çocuğua hamileyim diyerek yine sevgili olmaya çalışıyor.

İlki için direk anne ile dr gitmelisin

Diğeri için ise otur oturduğun yerde bu adamdan sana hayır yok

Yaşın küçük olabilir ama ikinizin rızası var annen şikayetçi olsa ne olacak üstelik burası Türkiye hiç bir ceza almaz belki para cezası ha çocuk zaten kız değildi dee o para cezası da iyice iner...

Evet o yuzden sikayet konusunu sacma buluyorum birde telefon kayitlarini falanda dinleyebilirler mesajlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…