Eskı sevgılı ve aıle kavgası

O senin sülalene küfredecek sen onun sogukta ne yapar diye düşüneceksin. Sikayet ette bi görsün küfür nasıl oluyor. Sokakta oturan genç.kız ve çocukları düşün bi sapıkla birlikte olma annen haklı.

Hala oğlanın peşinde geziyosunuz sana öyle iğrençlik yapmış biriyle konuşacak daha neyin olabilir?
Hadi kendine saygın yok annene saygısızlık yapılmış onu da mı yutacaksın?
Biraz ağır olun yahu

Adet dönemin gecikiyor ise bir test yap eczanede satınlıır üç veya beş lira. Ne olur şikayet et canım cok küçüksün.

Bak canim suan sikayet etmezsen yarin oteki gun daha pisman olursun.Yasin kucuk hem yaptirimlari da var.Kullanip atmanin ne demek oldugunu gorsun.. Kaldi ki o cocuk kac yasinda?

Ben olsam kendim sıkarım gırtlagini. Sende hala seviyorsun anladigim kadariyla. 17 yasindasin daha annene üzüldüm. Yapma eyleme aklini başına al. Hem gidecek yeri yok orda yatıyor dedin de kim bu adam neyin nesi. Yoksa hic tanimadan etmeden mi birlikte oldun.

adam sulalene sovuyor sikayet etsen ceza alacak umru degil sen hala üsur diyorsuntebrikler

22 yaşındayım - ki ergenliği çok ağır ve salak bir aşık olarak geçirdim.- böyle bir zihniyete sahip olmadım hiç. ne diyeceğimi bilmiyorum. Çocukta özel fotoğrafların falan mı vardı? Bunun için mi konuşmaya gittin? Bu yüzden mi olay büyüsün istemiyorsun? Benim ilk aklıma gelende bu oldu.

Fotograflarim yok olsada baska birine gostermez bukonuda cok iyi taniyorum

Fotograflarim yok olsada baska birine gostermez bukonuda cok iyi taniyorum

O kadar kısa sürede bu kadar iyi tanıdığın insanın seni bırakıp gideceğini de bilmen gerekirdi öyleyse? Olan olmuş yapacak birsey yok su saatten sonra bekaret timsali bir insan olmasam da yaşına ve annene üzülüyorum... Allah hidayet versin.

sana bunu yapan bir insan için birde vicdan azabımı çekiceksin pardon ?
hem seninle birlikte olsun işini bitirip ayrılsın küfür etsin sonra işten çıkarırlarsa vicdan azabı çekerim öylemi yok öyle bişey canım annen şikayet etsin ve çıkarsınlar işten aklı başına gelir belki

Sen 17 yaşındasin ve biriyle birlikte mi oldun? Canim sen çocuğun önde gidenisin seni kandirip bir güzel kullanmış işi bitince de atmış bir kenara. Sen şikayet etseler bile saf saf kendi Rızam ile birlikte olduk da dersin adam yine ceza almaz. Ahh be çocuk böyle ipsiz sapsizlara ne diye kendini kullandiriyorsun gençliğini harcatiyorsun! Aptal çocuk! Aklını başına topla sen millete aciyana kadar kendin alınacak duruma düşmüştün. Acıma o pislik adama beter olsun. Senle birlikte olurken iyiydi de şimdi bir de ailene terbiyesizlik yapacak kadar yüzü nerden buluyor. Allahın şerefsizi!

Yahu bu çocuk ya hamile ya da adamın ayağına ben hamile kaldım evlenelim diye gitti. Yazık çocuğum hiicc okulumu bitireyim meslek sahibi olayım kendi ayaklarım üstünde durayim demiyorsun değil mi

Git sarıl istersen üşümesin.
en de bi acayipsin bence.
Ayrıca bu punto ne böyle yahu!!
Düzeltme: 17 yaşında mısın?
Ve annen bu durumu bildiği halde bu zamana kadar bir şey yapmadı.
Ne dym ki yeni nesil korkutuyor artık beni. Yazık!

Haklisin abla dediklerinde ama son pismanlik neye yarar ki?ben bu hatamdan sadece bidaha boyoe bisey yapmicagimi ogrendim ve defalarca kez kendime kizdim bu konuda

Annem cok sey yapardi ama ben tutuyorum kadini zar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…