Eskı sevgılı ve aıle kavgası

Eder tabi hakkıdır ben annenin yerinde olsam bende ederdim. Kandırmış sizi. Hukuksal olarakta suç işlemiş. Çeksin cezasını. Böylelerine acımayın hiçbişey yapamaz ailen arkanda zaten
Doğru soyluyorsunuz benı kandırmış olması çok kotu ama yinede boyle olaylara girmek istemiyorum çünkü psikolojim çok hassas kaldıramam mahkemeyi polisi falan daha olaylar taze zaten yeterınce uzuntumu cekıyorum

kız reşit değil ama tamam kendi isteğiyle birlikte oldu sevgilisiyle.
sevgili şimdi sırf onun için senleydim diyor kötülük ediyor.
kız ailesine söylüyor.
aile şikayet edicez diyor. niye? çünkü kız reşit değil ve suç işlemiş oluyor.
kızın isteği yok muydu? vardı. isteyerek sevişti ama herif şerefsiz çıktı.

aile piskolojisini düşüneceğini kızların polise giderim diye tehdit ediyo falan filan.
gereksiz. polise gitmek gereksiz.

sende daha fazla gurursuzluk yapıp ayağına gitme. ne hali varsa görsün. annene madem anlttın bazı şeyleri, karşına al konuş polise gitmemesi için ve belki psikolojik destek alman gerektiğini.

ne işin vardı da gittin bi de ben sorayım:))
bu şekilde dipdibeyken uzak durmanız mümkün değil.
en iyisi oradan uzaklaşması.
çok küçüksen sen daha çok çok çok.
18 olucam reşit olucam diye yazıp dursan da çok küçüksün .
anneni dinlesen biraz.
herşeyi bildiğini sanmasan bir de.
hayat ta insanlar da sandığın gibi değil be canım.
yaşım 35 devirdikten sonra anladım insanları da hayatı da.
hamile değilsindir umarım.
çok önemli ne mevzun olur senin bu adamla başka.

Eder tabi hakkıdır ben annenin yerinde olsam bende ederdim. Kandırmış sizi. Hukuksal olarakta suç işlemiş. Çeksin cezasını. Böylelerine acımayın hiçbişey yapamaz ailen arkanda zaten

Kandırdığını ne biliyoruz belki kız kandırdı gel birlikte olalım dedi

hamile filan değilsen görüşmenizi egrektirecek bi durum yok. çıkar hayatından.

Tamam iste gorusme diyoruz biz de. gitme ayagina. dusunuyorum ne olabilir onemli konu sana bunlari yapan biriyle konusacak.

Aklima hicbir gecerli sebep gelmiyor. bence sen oraya belki barisiriz mantigiyla gittin. tabi bu benim hissiyatim. ama yanlis yoldasin.

Ilahi adalete cok fazla inanan biriyim. ama ilahi adalete birakilsaydi her sey seri hukuk diye bir sey olmazdi. ilahi adalet bile hakkinizi arayin diyor. sen kendi payina dusen hakki savunacan kalan kismi da kamu davasi gibi oluyor sen hakkindan vazgecsen de Allah vazgecmeyip hesabini soruyor. ama once sen mucade et ve sana yaptığı istismari sikayet et.

Asiri iyi niyet en cok insana zarar veriyor.
Ya saf salak damgasi yiyorsun
Ya da sinsi bu diyorlar.
Kalbinde kotuluk olmasin evet ama kendi hakkini da savun.

Anladığım kadarıyla yaşınız gayet küçük.
Anneniz yine durumu sakinlikle karşılamış kanımca.
Buna da ne kadar şükretseniz az.

Bu kadar dibinizde olması da tuhaf bir durum açıkçası.
Hem size açık açık "seni kullandım" diyor, hem de "önemli bir mevzu" için ayağına gidiyorsunuz.
Hayır benim anlamadığım size "değersiz" davranılması mı cezbedici geliyor?

Böyle insanları kapınızın eşiğinden geçirmemeniz gerekir.
Kendi değerinizi öncelikle bir kendiniz belirleyin, nedir bu canım!
Anneniz az bile demiş.
Böyle insan müsfeddeleri de erkek diye gezer ortalıkta.
Fakat eminim onunda yaşı küçüktür...

Uzak durun, kısaca diyeceğim bu.

+1
Çok güzel yazmışsınız , çok güzel bir yönlendirme bu . Maşallah

Adam sana seniinle o iş için birlikte oldum diyor,sen çok ÖNEMLİ bir konu için yanına gidiyorsun.Adam anneni arayıp al kızını burdan diyor.Adam sülale boyu küfrediyor.Hee sen vicdan yapıyorsun.devam et

Kandırdığını ne biliyoruz belki kız kandırdı gel birlikte olalım dedi
Yazdığına göre seviyor görünmüş birlikte olmuş somra da sadece bu iş için yaklaştım demiş. Üye ne yazıyorsa ona göre yorum yapıyorum. Daha önceki konularını da baz alarak tabi. Kaçırdığım bişey mi var üye bişey mi yapmış?

Alttaki dukkanda mi beraber oldun kiz cocukla?

Yanlış anlamayın ama sanki hala o adamdan bi ümit içerisindeymişsiniz gibi geldi. Bende bi olay olduğunda ailem işin içine girsin istemezdim ama yanlış yapmışım. Sahipsiz gibi olmaz öyle. Birdaha heehangi bir terbiyesizlik yaparsa ailenizd engel olmayın. Sizde yanına gidip ne kendinizi ne ailenizi küçük düşürmeyin lütfen. Annenize de hak verin kavga edip tartışıp üzmeyin sakın oda sizin kadar üzgündür ve hakkınızı korumak istiyor

Birlikte olduğumuzu söyledim derken cinsel birliktelikten mi bahsediyorsunuz (hem de bu yaşta) ?
Eğer cinsel anlamdaysa bunu annenize söyleyecek kadar annenizin de 18 yasında bir kızın cinsel birliktelik yaşayacağını öğrenip hiç bir şey demeyecek kadar RAHAT olmasına ayrıca şaşırdım.Sizi resmen afedersiniz ama kullanıp atmış,hala soğukta titrer eder diye düşünüyorsun.Ya isterse gebersin, SANA NE!! İlk in olduğu için bu kadar hassassındır belki ama söyleyeceğin çok önemli şey ne olabilir.Hamile misin ?

Eğer benim anladığım gibi değilse de yine gururunu bu yaşta ayaklar altına alma.

Gururunu hiçe sayarak ayağına gittiğin o önemli konu hamilelik mi? Ki öyleyse bile seni sadece o iş için kullandığını söyleyen biri hamile olduğunu ogrense umrunda mi olacak?

Hamile oldugumu nasil anliyacam bana ozelden yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…