Doğru soyluyorsunuz benı kandırmış olması çok kotu ama yinede boyle olaylara girmek istemiyorum çünkü psikolojim çok hassas kaldıramam mahkemeyi polisi falan daha olaylar taze zaten yeterınce uzuntumu cekıyorumEder tabi hakkıdır ben annenin yerinde olsam bende ederdim. Kandırmış sizi. Hukuksal olarakta suç işlemiş. Çeksin cezasını. Böylelerine acımayın hiçbişey yapamaz ailen arkanda zaten
ne işin vardı da gittin bi de ben sorayım:))Merhaba... Once kı konularımı bılenler bılır bilmeyenler içinse benım bır sevgılım vardı ılk bırlıkte olduğum kişiydi ama bu kişi bana sonradan senı sevmedım sadece o konu ıcın bırlıkte oldum falan demişti... Her neyse ben annemebırlıkte olduğumuzu soyledım fakat pısman oldum çinkü moralı cok bozuldubu cocukta hemen bızım alt katta calısıyor ben bu gece onemlı bişey demek için yanına gittim ama o annemı arayıp kızınızı alın burdan demış oysa cok onemlı bir konuydu konusmama bıle fırsat vermedı ! Annemde cok sınırlendı onu ısten çıkartıcAm şikayet edicem onu gobısınden laflar etti. Şimdi diceksiniz ki basit bi konu ama bu cocugun anneme karşıda saygısızlığı çok oldu ne yazık kı ! Hatta bugun sulalenı s.....cem dedi bana... Ama ben yınede boyle olaylara bulasıp sıkayet etmek ıstemıyorum çok üzülğyorum şıkayet etsek olay buyudukce buyuyecek işten cıkarsak ben cıcdan azabı cekıcem cunku suan godıcek bı yerı yok ve orada kalıyor bu sogukta.... Fıkırlerınızı ıhtıyacım var
Eder tabi hakkıdır ben annenin yerinde olsam bende ederdim. Kandırmış sizi. Hukuksal olarakta suç işlemiş. Çeksin cezasını. Böylelerine acımayın hiçbişey yapamaz ailen arkanda zaten
Tamam iste gorusme diyoruz biz de. gitme ayagina. dusunuyorum ne olabilir onemli konu sana bunlari yapan biriyle konusacak.Evet malesef dusunuyorum benım ıyı nıyetım cok fazla var karşımdakı ınsan benı cok uzdu ama ben gınede olayı uzatıp sıkayet edeceğime olayı kapatıp hiç gorusmemeyi tercih ederim ve onu İLAHİ ADALETE bırakırım....
+1Tamam iste gorusme diyoruz biz de. gitme ayagina. dusunuyorum ne olabilir onemli konu sana bunlari yapan biriyle konusacak.
Aklima hicbir gecerli sebep gelmiyor. bence sen oraya belki barisiriz mantigiyla gittin. tabi bu benim hissiyatim. ama yanlis yoldasin.
Ilahi adalete cok fazla inanan biriyim. ama ilahi adalete birakilsaydi her sey seri hukuk diye bir sey olmazdi. ilahi adalet bile hakkinizi arayin diyor. sen kendi payina dusen hakki savunacan kalan kismi da kamu davasi gibi oluyor sen hakkindan vazgecsen de Allah vazgecmeyip hesabini soruyor. ama once sen mucade et ve sana yaptığı istismari sikayet et.
Asiri iyi niyet en cok insana zarar veriyor.
Ya saf salak damgasi yiyorsun
Ya da sinsi bu diyorlar.
Kalbinde kotuluk olmasin evet ama kendi hakkini da savun.
Adam sana seniinle o iş için birlikte oldum diyor,sen çok ÖNEMLİ bir konu için yanına gidiyorsun.Adam anneni arayıp al kızını burdan diyor.Adam sülale boyu küfrediyor.Hee sen vicdan yapıyorsun.devam etMerhaba... Once kı konularımı bılenler bılır bilmeyenler içinse benım bır sevgılım vardı ılk bırlıkte olduğum kişiydi ama bu kişi bana sonradan senı sevmedım sadece o konu ıcın bırlıkte oldum falan demişti... Her neyse ben annemebırlıkte olduğumuzu soyledım fakat pısman oldum çinkü moralı cok bozuldubu cocukta hemen bızım alt katta calısıyor ben bu gece onemlı bişey demek için yanına gittim ama o annemı arayıp kızınızı alın burdan demış oysa cok onemlı bir konuydu konusmama bıle fırsat vermedı ! Annemde cok sınırlendı onu ısten çıkartıcAm şikayet edicem onu gobısınden laflar etti. Şimdi diceksiniz ki basit bi konu ama bu cocugun anneme karşıda saygısızlığı çok oldu ne yazık kı ! Hatta bugun sulalenı s.....cem dedi bana... Ama ben yınede boyle olaylara bulasıp sıkayet etmek ıstemıyorum çok üzülğyorum şıkayet etsek olay buyudukce buyuyecek işten cıkarsak ben cıcdan azabı cekıcem cunku suan godıcek bı yerı yok ve orada kalıyor bu sogukta.... Fıkırlerınızı ıhtıyacım var
Annen neyi bekliyor şikayet etmemek içinBen şuan 17 yaşındayım 1 aya 18 olucam ama annem şıkayet edicem deyıp duruyor
Yazdığına göre seviyor görünmüş birlikte olmuş somra da sadece bu iş için yaklaştım demiş. Üye ne yazıyorsa ona göre yorum yapıyorum. Daha önceki konularını da baz alarak tabi. Kaçırdığım bişey mi var üye bişey mi yapmış?Kandırdığını ne biliyoruz belki kız kandırdı gel birlikte olalım dedi
Alttaki dukkanda mi beraber oldun kiz cocukla?Merhaba... Once kı konularımı bılenler bılır bilmeyenler içinse benım bır sevgılım vardı ılk bırlıkte olduğum kişiydi ama bu kişi bana sonradan senı sevmedım sadece o konu ıcın bırlıkte oldum falan demişti... Her neyse ben annemebırlıkte olduğumuzu soyledım fakat pısman oldum çinkü moralı cok bozuldubu cocukta hemen bızım alt katta calısıyor ben bu gece onemlı bişey demek için yanına gittim ama o annemı arayıp kızınızı alın burdan demış oysa cok onemlı bir konuydu konusmama bıle fırsat vermedı ! Annemde cok sınırlendı onu ısten çıkartıcAm şikayet edicem onu gobısınden laflar etti. Şimdi diceksiniz ki basit bi konu ama bu cocugun anneme karşıda saygısızlığı çok oldu ne yazık kı ! Hatta bugun sulalenı s.....cem dedi bana... Ama ben yınede boyle olaylara bulasıp sıkayet etmek ıstemıyorum çok üzülğyorum şıkayet etsek olay buyudukce buyuyecek işten cıkarsak ben cıcdan azabı cekıcem cunku suan godıcek bı yerı yok ve orada kalıyor bu sogukta.... Fıkırlerınızı ıhtıyacım var
Doğru soyluyorsunuz benı kandırmış olması çok kotu ama yinede boyle olaylara girmek istemiyorum çünkü psikolojim çok hassas kaldıramam mahkemeyi polisi falan daha olaylar taze zaten yeterınce uzuntumu cekıyorum
Merhaba... Once kı konularımı bılenler bılır bilmeyenler içinse benım bır sevgılım vardı ılk bırlıkte olduğum kişiydi ama bu kişi bana sonradan senı sevmedım sadece o konu ıcın bırlıkte oldum falan demişti... Her neyse ben annemebırlıkte olduğumuzu soyledım fakat pısman oldum çinkü moralı cok bozuldubu cocukta hemen bızım alt katta calısıyor ben bu gece onemlı bişey demek için yanına gittim ama o annemı arayıp kızınızı alın burdan demış oysa cok onemlı bir konuydu konusmama bıle fırsat vermedı ! Annemde cok sınırlendı onu ısten çıkartıcAm şikayet edicem onu gobısınden laflar etti. Şimdi diceksiniz ki basit bi konu ama bu cocugun anneme karşıda saygısızlığı çok oldu ne yazık kı ! Hatta bugun sulalenı s.....cem dedi bana... Ama ben yınede boyle olaylara bulasıp sıkayet etmek ıstemıyorum çok üzülğyorum şıkayet etsek olay buyudukce buyuyecek işten cıkarsak ben cıcdan azabı cekıcem cunku suan godıcek bı yerı yok ve orada kalıyor bu sogukta.... Fıkırlerınızı ıhtıyacım var
Tesekkur ederim+1
Çok güzel yazmışsınız , çok güzel bir yönlendirme bu . Maşallah
Hamile oldugumu nasil anliyacam bana ozelden yazabilir misinizBirlikte olduğumuzu söyledim derken cinsel birliktelikten mi bahsediyorsunuz (hem de bu yaşta) ?
Eğer cinsel anlamdaysa bunu annenize söyleyecek kadar annenizin de 18 yasında bir kızın cinsel birliktelik yaşayacağını öğrenip hiç bir şey demeyecek kadar RAHAT olmasına ayrıca şaşırdım.Sizi resmen afedersiniz ama kullanıp atmış,hala soğukta titrer eder diye düşünüyorsun.Ya isterse gebersin, SANA NE!! İlk in olduğu için bu kadar hassassındır belki ama söyleyeceğin çok önemli şey ne olabilir.Hamile misin ?
Eğer benim anladığım gibi değilse de yine gururunu bu yaşta ayaklar altına alma.