Dedıgım gıbı onemlı bişey dicektim gitmem lazımdı o anHala ayagina niye gidiyosun
Soğukta isterse kuyruğu titretsin sana ne? Annenin yerinde olsam işten çıkarttığım gibi bir temiz de ya döver yada dövdürürdüm.Merhaba... Once kı konularımı bılenler bılır bilmeyenler içinse benım bır sevgılım vardı ılk bırlıkte olduğum kişiydi ama bu kişi bana sonradan senı sevmedım sadece o konu ıcın bırlıkte oldum falan demişti... Her neyse ben annemebırlıkte olduğumuzu soyledım fakat pısman oldum çinkü moralı cok bozuldubu cocukta hemen bızım alt katta calısıyor ben bu gece onemlı bişey demek için yanına gittim ama o annemı arayıp kızınızı alın burdan demış oysa cok onemlı bir konuydu konusmama bıle fırsat vermedı ! Annemde cok sınırlendı onu ısten çıkartıcAm şikayet edicem onu gobısınden laflar etti. Şimdi diceksiniz ki basit bi konu ama bu cocugun anneme karşıda saygısızlığı çok oldu ne yazık kı ! Hatta bugun sulalenı s.....cem dedi bana... Ama ben yınede boyle olaylara bulasıp sıkayet etmek ıstemıyorum çok üzülğyorum şıkayet etsek olay buyudukce buyuyecek işten cıkarsak ben cıcdan azabı cekıcem cunku suan godıcek bı yerı yok ve orada kalıyor bu sogukta.... Fıkırlerınızı ıhtıyacım var
Daha bunlar hiç bişey tamamı ıle anlatsam bırak dovdurtmeyı oldurtururum dersinizSoğukta isterse kuyruğu titretsin sana ne? Annenin yerinde olsa işten çıkarttığım gibi bir temiz de ya döver yada dövdürürdüm.
Not:kızım var.
Ben şuan 17 yaşındayım 1 aya 18 olucam ama annem şıkayet edicem deyıp duruyorNe için şikayet edeceksiniz anlamadım o kısmı
Bırlıkte olmustum o sebebten dolayıNe için şikayet edeceksiniz anlamadım o kısmı
Soylenecek bişey olsaydı soylerdım oda bende kalsın.şu önemli şeyi bende merak ettim.. bu kadar gurursuz davranacak kadar önemli ne olabilir ki..
Sımdıden basladı zatenOlay daha kotu boyutlara ulasabilir zamanla.. ayagina neden gidiyorsunuzki.. neyse olan olmus, ustelememek lazim, yoksa tehdit eder sizi.. ve dahada kotu olabilir..
Merhaba... Once kı konularımı bılenler bılır bilmeyenler içinse benım bır sevgılım vardı ılk bırlıkte olduğum kişiydi ama bu kişi bana sonradan senı sevmedım sadece o konu ıcın bırlıkte oldum falan demişti... Her neyse ben annemebırlıkte olduğumuzu soyledım fakat pısman oldum çinkü moralı cok bozuldubu cocukta hemen bızım alt katta calısıyor ben bu gece onemlı bişey demek için yanına gittim ama o annemı arayıp kızınızı alın burdan demış oysa cok onemlı bir konuydu konusmama bıle fırsat vermedı ! Annemde cok sınırlendı onu ısten çıkartıcAm şikayet edicem onu gobısınden laflar etti. Şimdi diceksiniz ki basit bi konu ama bu cocugun anneme karşıda saygısızlığı çok oldu ne yazık kı ! Hatta bugun sulalenı s.....cem dedi bana... Ama ben yınede boyle olaylara bulasıp sıkayet etmek ıstemıyorum çok üzülğyorum şıkayet etsek olay buyudukce buyuyecek işten cıkarsak ben cıcdan azabı cekıcem cunku suan godıcek bı yerı yok ve orada kalıyor bu sogukta.... Fıkırlerınızı ıhtıyacım var
Eder tabi hakkıdır ben annenin yerinde olsam bende ederdim. Kandırmış sizi. Hukuksal olarakta suç işlemiş. Çeksin cezasını. Böylelerine acımayın hiçbişey yapamaz ailen arkanda zatenBen şuan 17 yaşındayım 1 aya 18 olucam ama annem şıkayet edicem deyıp duruyor
Evet hadsız ama ben kotu davranamıyorum kımsenın kotulugunu ıstemıyorumElinizde fırsat varsa kovulsun tabi kalsın sokaklarda neden vicdan yapıorsunuz ki? Nekadar önemli olabilir ki yanına gitmenize sebep olacak şey. İyi olma çabanızı anlayamadım. Hakkınız bu sizin defolsun gitsin. Hadsizin teki. Annen arkanda ne güzel.
Verilebilecek bir ceza ödetebileceğiniz bi diyet varsa bunu yaşasın ki korksun başkalarına da yapmaya. Belki başkalarına da yapacak. Kendide zarar görsün ki tedirgin olsun yapmaya
Evet malesef dusunuyorum benım ıyı nıyetım cok fazla var karşımdakı ınsan benı cok uzdu ama ben gınede olayı uzatıp sıkayet edeceğime olayı kapatıp hiç gorusmemeyi tercih ederim ve onu İLAHİ ADALETE bırakırım....Bence ayagina gitmeni gerektirecek kadar onemli bir sey yoktu.giderek hata yapmissin.
Vicdan yapacağın bir sey yok. sana bu kadar kotu davraniyor sen de hala aman sogukta disarda kalmasın diye mi dusunuyorsun? yasinin kucuk olmasina veriyorum bu fikrini.
Anneni dinle. bir daha da ayagina gitme.
Doğru soyluyorsunuz benı kandırmış olması çok kotu ama yinede boyle olaylara girmek istemiyorum çünkü psikolojim çok hassas kaldıramam mahkemeyi polisi falan daha olaylar taze zaten yeterınce uzuntumu cekıyorumEder tabi hakkıdır ben annenin yerinde olsam bende ederdim. Kandırmış sizi. Hukuksal olarakta suç işlemiş. Çeksin cezasını. Böylelerine acımayın hiçbişey yapamaz ailen arkanda zaten