- 14 Eylül 2022
- 7
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi suslumanyak
Nadas süresi vardır kendini ona bırak kendini sevmeye ve tarzını değiştir ne bileyim kendini geliştir ne demek başkası sevemezse:) burda sevdim diyip evlenip ayrılanlar ve daha sonra iyi ki bosanmisim daha iyi biri çıktı karşıma evlendim yıllardır mutluyum diyenler ile dolu yanlız kalma korkusu olmuş sizdeSevgilimden ayrıldım 1 ay falan oldu bitmesi gereken bir ilişkiydi , sürekli ayrıl barış bir ilişkiyi ve artık yoruldum . Geri dönmeyi asla düşünmüyorum ama korkuyorum ya kimse beni onun kadar sevmezse ya da karşıma hiç düzgün biri cikmazsa diye korkuyorum . Birine şans vermek istedim ama daha ilişkim yeni bitti sayılır o yüzden yapamadim zaten hataydı yaptığım ...
Bu duygudan kurtulabilir miyim acaba ?
Yani karşıma çıkan kişi objektif baktığım zaman eski sevgilimden daha iyiydi ama ben saçma sapan bir insan olduğum için devam ettiremedim :) belki dediğiniz gibi yalnızlık korkusu olmuştur bendeNadas süresi vardır kendini ona bırak kendini sevmeye ve tarzını değiştir ne bileyim kendini geliştir ne demek başkası sevemezse:) burda sevdim diyip evlenip ayrılanlar ve daha sonra iyi ki bosanmisim daha iyi biri çıktı karşıma evlendim yıllardır mutluyum diyenler ile dolu yanlız kalma korkusu olmuş sizde
Doğru söylüyorsunuz toksik bir ilişkiydi ...Kendinize biraz zaman verin. Güzel bir ilişki olsa zaten bitirmezdiniz.
Duygularınız çok karışık, duygusal dönemde olmanız doğal. Bence biraz kendinize dönün, ilgi alanlarınız üzerine yoğunlaşın, bu duygudan çıkmak için arkadaşlarınızla vakit geçirin.Sevgilimden ayrıldım 1 ay falan oldu bitmesi gereken bir ilişkiydi , sürekli ayrıl barış bir ilişkiyi ve artık yoruldum . Geri dönmeyi asla düşünmüyorum ama korkuyorum ya kimse beni onun kadar sevmezse ya da karşıma hiç düzgün biri cikmazsa diye korkuyorum . Birine şans vermek istedim ama daha ilişkim yeni bitti sayılır o yüzden yapamadim zaten hataydı yaptığım ...
HaklısınızDuygularınız çok karışık, duygusal dönemde olmanız doğal. Bence biraz kendinize dönün, ilgi alanlarınız üzerine yoğunlaşın, bu duygudan çıkmak için arkadaşlarınızla vakit geçirin.
Hem size gerçekten değer veren birisi olsaydı sürekli ayrıl barış dönemi olmazdı. Eski bırak eskiden kalsın.
Haklısınız inşallah dediğiniz gibi olur . Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz içinSeni sevseydi inanki ne olursa olsun kopamazdınız , bitmesi gereken seyler bitmeli zaman herşeyin ilacı durumu okadar doğru ki şuan sizin kalbiniz acıyor aldığınız nefes bile ağır geliyor okadar iyi anlıyorum ki bitmez dediğiniz herşey birgün bitiyor unutmam dediğiniz herşeyi unutuyorsunuz zamanı gelince... Unutucaksın inan bana unutulmaz denilen bütün aşklar bitti... Ve bilemezsin ki belkide seni çoook sevicek mutlu edicek biri hayatına gireceği için bunları yaşadın yaşadığımız hiçbir sey boşuna değildir. Allah en iyisini bilendir. İyiki o kapı kapandı daha iyi bir kapıya girmem için dediğin günlerin olur bilemezsin
Kurtulursun. 40 tane ilişki de yaşasan ve yaşın kaç olursa olsun, bittiğinde bunları hissediyorsun. Zamanla geçiyorSevgilimden ayrıldım 1 ay falan oldu bitmesi gereken bir ilişkiydi , sürekli ayrıl barış bir ilişkiyi ve artık yoruldum . Geri dönmeyi asla düşünmüyorum ama korkuyorum ya kimse beni onun kadar sevmezse ya da karşıma hiç düzgün biri cikmazsa diye korkuyorum . Birine şans vermek istedim ama daha ilişkim yeni bitti sayılır o yüzden yapamadim zaten hataydı yaptığım ...
Rica ederim ne demekHaklısınız inşallah dediğiniz gibi olur . Çok teşekkür ederim tatlı yorumunuz için
Kurtulursun. 40 tane ilişki de yaşasan ve yaşın kaç olursa olsun, bittiğinde bunları hissediyorsun. Zamanla geçiyor
Ayrıldıktan sonra hemen birileriyle başlamak kimilerine iyi ,kimilerine kötü geliyor .
Bende ayrılalı 2 ay falan oldu heralde ,başkalarıyla denedim ama acım daha da arttıo yüzden tamamen bitirmek gerekiyor hem kalbinde hem beyninde .
Evet ya gerçek bir ilişki olduğu zaman hemen birileryle unutmaya çalışmak daha kötü , yaralari desiyoAyrıldıktan sonra hemen birileriyle başlamak kimilerine iyi ,kimilerine kötü geliyor .
Bende ayrılalı 2 ay falan oldu heralde ,başkalarıyla denedim ama acım daha da arttıo yüzden tamamen bitirmek gerekiyor hem kalbinde hem beyninde .
HaklısınızMantık evliliği yapmayacaksanız Birinde karar kılma nedenimiz en yoğun duyguları yaşıyor olmamız.
“Bir gün biri gelir ve sen tüm gidenlere teşekkür edersin.”
Dünyada tek ayrılan siz değilsiniz. Herkes ayrılıp evleniyor birileriyle. Boşanıp bi daha evleniyorlar. Eşler(çok sevseler de) vefat ediyor bir daha evleniyorlar. Sıkıntı yok her şey zamanla.Sevgilimden ayrıldım 1 ay falan oldu bitmesi gereken bir ilişkiydi , sürekli ayrıl barış bir ilişkiyi ve artık yoruldum . Geri dönmeyi asla düşünmüyorum ama korkuyorum ya kimse beni onun kadar sevmezse ya da karşıma hiç düzgün biri cikmazsa diye korkuyorum . Birine şans vermek istedim ama daha ilişkim yeni bitti sayılır o yüzden yapamadim zaten hataydı yaptığım ...