Hayırlı akşamlar hanımlar, eski sevgilim beni rahatsız ediyor sizinle bu konuyu paylaşmak istiyorum. Ama lütfen çok acımasızca yargılamayın çünkü bazı şeyler gerçekten cahilliğime geldi kabul ediyorum.
Lise zamanımdan beri tanıyorum bu adamı. O zamanlar flört etmeye başladık. Askere gitmişti o zaman, biz konuşmaya devam ettik. Ben bu adamın biraz tekinsiz biri olduğunu farkettim (ayrıntılara girmek istemiyorum pek, serseri tipli diyeyim.) ve hemen ayrıldım. Tekinsiz serseri kişilerle işim olmazdı ayrılmak en iyisiydi bence.Ayrılık sebebi olarak da bizim hayata bakış açılarımız farklı bu ilişkimiz çok ilerlemeden bitsin gbisinden bir konuşma yaptım. Daha sonra askerlik psikolojisi mi diyeyim ayrılığı hazmedemedi mi diyeyim sindiremedi ve beni o zamanlar aylarca tehdit etmişti. Sana şunu yapıcam bunu yapıcam vs. şeyler. Sonra hiçbir şey yapmadı bana, sonradan evlendiğini duydum. Herhalde askerden geldi ailesi de başkasını buldu peşimi bıraktı zannediyorum. Ama gerçekten çok korkmuştum adamdan. O dönem aileme söyleyemedim. Tepkilerini bilemediğim için çekindim onlardan. Aslında korkulacak bir şey yoktu. Benim suçum yoktu ki, adamın güvenilmez olduğunu nereden bilecektim? Ama işte o dönem kafam çalışmadı. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da keşke o dönem anneme her şeyi bir bir anlatsaymışım.
2-3 gün önce watsapp dan aramış mesaj fln atmış sonradan gördüm. Adama beni artık arama istemiyorum bırak peşimi dedim. Bir şeyler geveledi ağzında lafı tıkayıp kapattım sohbeti ve engelledim şu an. Kızlar bu adam ne istiyor yıllar sonra? Ruh sağlığı bozuklar her şeyi yapabilir Ya evimi annemi babamı bulup bir saçmalık yaparsa? sizce aileme anlatayım mı ne yapayım? Numaramı mı değiştireyim? Bu arada adam adresimi ana baba bilgilerimi falan bilmiyor.