eski sevgili akildan cikmazsa...

lavieenrose_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.238
1.658
merhaba kizlar
sanirim biraz dertlesmeye ihtiyacim var...
benim konumda eski sevgilim. 2,5 sene önce tanistik, bi yarim sene sonra ilk defa ayrildik. 1 aya yakin görüsmedik, sonra tekrar denedik yine olmadi. 8, 9 ay gecti hic görüsmedik ve bu zaman sonrasinda yine bir aydan fazla bir konusma sürecimiz oldu.

cok gel gitler yasandi, ikimizdede hata vardi. ben daha önce evlenip ayrildigim icin endiselerim vardi, oda hayatina benden önce ciddi anlamda kimseyi almamis, kimseyle evliligi düsünmemisdi.
ikimizde sorunluyduk yani iliski konusunda, yürütemedik.
ayrildigimizda üzüldüm tabi, herseyden önce insanin aliskanliklarindan vazgecmesi kolay degil.
ama kör kütük asikda degildim... asiktim belki ama hicbirseyi gözüm görmeyecek kadar degil.

herneyse, ayrilali 8 ay felan oluyor. bu adam cikmiyor benim aklimdan. özeliklede son bi kac haftadir, sanki her an yoluma cikacak gibi. sanki her telefonum caldiginda ondan mesaj gelmis gibi. icimden biliyorum tabi o olmadigini, ama hislerim baska diyor.
neden böyle bilmiyorum, anlamiyorum. geri dönmesini aslinda istemiyorumda.

isim var, ailem var, cok fazla cevrem yok ama samimi arkadaslarim var vakit gecirdigim
yani evde oturupta bilincli halde onu düsünmüyorum

ben aslinda 6. hissi kuvvetli bir insanim, ne hissetiysem simdiye kadar pek yanilmadim ama su an ne düsünecegimi bilemedim

böyle sacma hislere kapilaniniz varmi acaba
siz naptiniz, kurtulus yollari nelerdir? :)

(konu basligida sacma oldu biraz )

Ben oyle doga ustu seylere inanmam bilinc altina inanirim. Sanirim durduk yere onu dusunmem normal degil demek ki beni dusunuyo falana getiriyosun yani hissetmissin doga ustu bi sey falan saniyosun. Bence ayril baris yaptiginiz icin bi sure sonra aklina vuruyo ona alismissin cunku. Ayrilmaniza sorun neydi bilmiyorum o konuda yorum yapamayacagim o yuzden. Aklina gelmenin sebebi senin kendi dunyan

ay yok bende inanmam öyle doga üstü seylere, onun icinde böyle bir konu actim ya
yoksa aklimdan neden cikaramiyorum degilde, ben düsünüyorum demek oda düsünüyor. acaba arasammi diye konu acardim

evet büyük ihtimal bilinc alti, bunun bende farkindayim. ama öyle bir beklentim yok, yani arasinda barisalim gibi
öyle olsa ben arardim yada mesaj atardim baslardi yeniden
benim sorunum bilincaltimsa demek, neden böyle oldu

Ya bayagi gorusmussunuz illa ki guzel seyler yasanmistir ozleyebilirsin. Bir de bosluktan olabilir su an hayatinda biri yoksa aklina son iliskindeki kisi gelebilir yani

Gecicek merak etme.
Sana sadece zamn lazim.
Benim iliskimde bitiren taraf ben olmama ragmen; bi arayip tm barisalim desem tum acilarin biticegini bildigime ragmen.
Yinede aramadim, cunku olmazdi artik bizden. Cok acitti bu canimi.

Ama herseye ve herseye ragmen yinede her mesaj geldiginde omu acaba diye heycanlanirdim.
Nolur o olsun derdim.
Sesini duymak isterdim.

Benim toparlanmam 1 seneyi buldu. Zamanla duzelir merak etme.

ya iste o bende de oluyor son zamanlarda, bi yerlerden illa ki kendini hatirlatiyor sanki cok geregi var

Unuttum bitti dedigim eski sevgilim bu ara nedense hep aklimda.hatta ondan sonra bir cok kişiden hoslandom.ama bu ara aklima geliyor facebookuna bakıyorum resimlerine yeni resim ekledi mi diye.onun beni düşüncegini hic sanmiyorum.bir gün ingiltere prensi bile beni arayabilir ama o arayamaz.okadar imkansiz ama gönül anlamiyor ki sozden.

tesekkür ederim. biz daha cok olmuyor diye beraber karar alip bitirdik ama bunun disinda ayni durum.
bende simdi arasam büyük ihtimal basa dönecegiz. ama bunu istemiyorum, ugrasacak gücü kendimde bulamiyorum.
belki bu yüzden hep yanliz kalacagim...

okadar zaman gecti aradan, unutmam lazimdi aslina. neden simdi yogunlasarak aklima geliyor anlam veremiyorum. öyle cok fazla özleme hissi de yok icimde...
insallah gecer bu duygular.

ingiltere prensine güldüm vallah
peki sizin ne kadar oldu ayrilali?
insan icinde bitirdikten sonra tekrar aklina gelmesi ne kadar kötü bir his ya

Zamanla bisyin farkina varicaksin.
Senin ozledigin aslinda o adam degil.
Senin ozledigin sey onunla kurdugun hayaller. Ve uzulmenin sebebide bu, tum hayallerin basina yikildi.
' keske o guzel gunki gbi olsaydik hep' diyosundur kesin kendine.
Ama zamanla yine farkina varicaksinki o adam sana o guzel gunleri veremeyeckti.
Zamanla diyceksinki iyiki ayrilmisiz.
8 ay uzun bi sure ama hayallerinin buyuklugune bagli buda.
Ben 1 sene boyunca toparlanamadim.
Gecer sen merak etme.
Geri donup baktiginda ben ne aptalmism degmeyen birisi icin neler yapmissin diyceksin zamani gelince.

inanirmisin hepsininde farkindayim..
ben cok fazla kapilmamaya cok cok özen gösterdim cünki insan bosandiktan sonra birini aldimi hayatina, daha temkinli davraniyor. bende hep öyle davrandim. o evlilik hayalleri kurarken, bende kurdum tabi ama onun kadar degil cünkü her an birebilir fikrini hic atmadim aklimdan. belkide hatam buydu ama bu ayri mesele.
onun icin anlamiyorum bu düsünceler neden
off ne bilim ya kafam bi hayli karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…