- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
-
- Konu Sahibi lavieenrose_
Ben oyle doga ustu seylere inanmam bilinc altina inanirim. Sanirim durduk yere onu dusunmem normal degil demek ki beni dusunuyo falana getiriyosun yani hissetmissin doga ustu bi sey falan saniyosun. Bence ayril baris yaptiginiz icin bi sure sonra aklina vuruyo ona alismissin cunku. Ayrilmaniza sorun neydi bilmiyorum o konuda yorum yapamayacagim o yuzden. Aklina gelmenin sebebi senin kendi dunyan
Ya bayagi gorusmussunuz illa ki guzel seyler yasanmistir ozleyebilirsin. Bir de bosluktan olabilir su an hayatinda biri yoksa aklina son iliskindeki kisi gelebilir yaniay yok bende inanmam öyle doga üstü seylere, onun icinde böyle bir konu actim ya
yoksa aklimdan neden cikaramiyorum degilde, ben düsünüyorum demek oda düsünüyor. acaba arasammi diye konu acardim
evet büyük ihtimal bilinc alti, bunun bende farkindayim. ama öyle bir beklentim yok, yani arasinda barisalim gibi
öyle olsa ben arardim yada mesaj atardim baslardi yeniden
benim sorunum bilincaltimsa demek, neden böyle oldu
Ya bayagi gorusmussunuz illa ki guzel seyler yasanmistir ozleyebilirsin. Bir de bosluktan olabilir su an hayatinda biri yoksa aklina son iliskindeki kisi gelebilir yani
Oluyor ya ne yapıcan işte bir anda anılar silinmez ki.Bugün hep aklımdaydı mesela tam düşünürken haberlerde memleketinin ismi geçti sonrada çalıştığı şehrin adı geçti Allahım sınanıyormuyum dedim
bunun bi yontemi yok malesef. tavsiye edilecek tek care 'ZAMAN' ....
Zaman. .
Ben de ne zaman "şimdi kayınvalide arayip çağıracak hissediyorum " desem telefon çalıyor
İyi insan mı deseeemm ne desem bilemedim şimdi
Gecicek merak etme.
Sana sadece zamn lazim.
Benim iliskimde bitiren taraf ben olmama ragmen; bi arayip tm barisalim desem tum acilarin biticegini bildigime ragmen.
Yinede aramadim, cunku olmazdi artik bizden. Cok acitti bu canimi.
Ama herseye ve herseye ragmen yinede her mesaj geldiginde omu acaba diye heycanlanirdim.
Nolur o olsun derdim.
Sesini duymak isterdim.
Benim toparlanmam 1 seneyi buldu. Zamanla duzelir merak etme.
birşeyi kaybedince kıymetlenirmiş..o yüzden böyle hissediyorsun..bence hayatın yolunda ve bu yoldan şaşma...
Unuttum bitti dedigim eski sevgilim bu ara nedense hep aklimda.hatta ondan sonra bir cok kişiden hoslandom.ama bu ara aklima geliyor facebookuna bakıyorum resimlerine yeni resim ekledi mi diye.onun beni düşüncegini hic sanmiyorum.bir gün ingiltere prensi bile beni arayabilir ama o arayamaz.okadar imkansiz ama gönül anlamiyor ki sozden.
tesekkür ederim. biz daha cok olmuyor diye beraber karar alip bitirdik ama bunun disinda ayni durum.
bende simdi arasam büyük ihtimal basa dönecegiz. ama bunu istemiyorum, ugrasacak gücü kendimde bulamiyorum.
belki bu yüzden hep yanliz kalacagim...
okadar zaman gecti aradan, unutmam lazimdi aslina. neden simdi yogunlasarak aklima geliyor anlam veremiyorum. öyle cok fazla özleme hissi de yok icimde...
insallah gecer bu duygular.
Zamanla bisyin farkina varicaksin.
Senin ozledigin aslinda o adam degil.
Senin ozledigin sey onunla kurdugun hayaller. Ve uzulmenin sebebide bu, tum hayallerin basina yikildi.
' keske o guzel gunki gbi olsaydik hep' diyosundur kesin kendine.
Ama zamanla yine farkina varicaksinki o adam sana o guzel gunleri veremeyeckti.
Zamanla diyceksinki iyiki ayrilmisiz.
8 ay uzun bi sure ama hayallerinin buyuklugune bagli buda.
Ben 1 sene boyunca toparlanamadim.
Gecer sen merak etme.
Geri donup baktiginda ben ne aptalmism degmeyen birisi icin neler yapmissin diyceksin zamani gelince.