merhaba kizlar
sanirim biraz dertlesmeye ihtiyacim var...
benim konumda eski sevgilim. 2,5 sene önce tanistik, bi yarim sene sonra ilk defa ayrildik. 1 aya yakin görüsmedik, sonra tekrar denedik yine olmadi. 8, 9 ay gecti hic görüsmedik ve bu zaman sonrasinda yine bir aydan fazla bir konusma sürecimiz oldu.
cok gel gitler yasandi, ikimizdede hata vardi. ben daha önce evlenip ayrildigim icin endiselerim vardi, oda hayatina benden önce ciddi anlamda kimseyi almamis, kimseyle evliligi düsünmemisdi.
ikimizde sorunluyduk yani iliski konusunda, yürütemedik.
ayrildigimizda üzüldüm tabi, herseyden önce insanin aliskanliklarindan vazgecmesi kolay degil.
ama kör kütük asikda degildim... asiktim belki ama hicbirseyi gözüm görmeyecek kadar degil.
herneyse, ayrilali 8 ay felan oluyor. bu adam cikmiyor benim aklimdan. özeliklede son bi kac haftadir, sanki her an yoluma cikacak gibi. sanki her telefonum caldiginda ondan mesaj gelmis gibi. icimden biliyorum tabi o olmadigini, ama hislerim baska diyor.
neden böyle bilmiyorum, anlamiyorum. geri dönmesini aslinda istemiyorumda.
isim var, ailem var, cok fazla cevrem yok ama samimi arkadaslarim var vakit gecirdigim
yani evde oturupta bilincli halde onu düsünmüyorum
ben aslinda 6. hissi kuvvetli bir insanim, ne hissetiysem simdiye kadar pek yanilmadim ama su an ne düsünecegimi bilemedim
böyle sacma hislere kapilaniniz varmi acaba
siz naptiniz, kurtulus yollari nelerdir? :)
(konu basligida sacma oldu biraz
)