- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi lavieenrose_
Deli gibi özlediğim zaman tüm saçmalıkları yaşıyorum. Kafayı başka şeyle meşkul etmek lazımmerhaba kizlar
sanirim biraz dertlesmeye ihtiyacim var...
benim konumda eski sevgilim. 2,5 sene önce tanistik, bi yarim sene sonra ilk defa ayrildik. 1 aya yakin görüsmedik, sonra tekrar denedik yine olmadi. 8, 9 ay gecti hic görüsmedik ve bu zaman sonrasinda yine bir aydan fazla bir konusma sürecimiz oldu.
cok gel gitler yasandi, ikimizdede hata vardi. ben daha önce evlenip ayrildigim icin endiselerim vardi, oda hayatina benden önce ciddi anlamda kimseyi almamis, kimseyle evliligi düsünmemisdi.
ikimizde sorunluyduk yani iliski konusunda, yürütemedik.
ayrildigimizda üzüldüm tabi, herseyden önce insanin aliskanliklarindan vazgecmesi kolay degil.
ama kör kütük asikda degildim... asiktim belki ama hicbirseyi gözüm görmeyecek kadar degil.
herneyse, ayrilali 8 ay felan oluyor. bu adam cikmiyor benim aklimdan. özeliklede son bi kac haftadir, sanki her an yoluma cikacak gibi. sanki her telefonum caldiginda ondan mesaj gelmis gibi. icimden biliyorum tabi o olmadigini, ama hislerim baska diyor.
neden böyle bilmiyorum, anlamiyorum. geri dönmesini aslinda istemiyorumda.
isim var, ailem var, cok fazla cevrem yok ama samimi arkadaslarim var vakit gecirdigim
yani evde oturupta bilincli halde onu düsünmüyorum
ben aslinda 6. hissi kuvvetli bir insanim, ne hissetiysem simdiye kadar pek yanilmadim ama su an ne düsünecegimi bilemedim
böyle sacma hislere kapilaniniz varmi acaba
siz naptiniz, kurtulus yollari nelerdir? :)
(konu basligida sacma oldu biraz)
Deli gibi özlediğim zaman tüm saçmalıkları yaşıyorum. Kafayı başka şeyle meşkul etmek lazım
Senin aklına geliyo iyisin sen, benim aklımdan bir an çıkmıyo öyle durumlarda. Meşkul olmak gerekiyo sanırımbende öyle yapmaya calisiyorum, kafami dagitmaya calisiyorum ama iste cok alakasiz zamanlarda geliyor aklima
Sanirim sizinle hemen hemen ayni seyleri yasadim ve ayni seyleri hissediyorumama benim ozledigim o degil kurulan hayaller. Basta bende bosanmis oldugum icin cok kaptirmadim kendimi hatta evlilik aklimdan gecmezken onun sayesinde dusunmeye basladigim sirada ailesi istemedigi icin birakti. Onu kesinlikle istemiyorum ama niye surekli aklimda bilemiyorum
Senin aklına geliyo iyisin sen, benim aklımdan bir an çıkmıyo öyle durumlarda. Meşkul olmak gerekiyo sanırım
Benimki çoook karışık hissettiğim saçmalıklar içinde boğuldum resmen. Amin canım allah dert verip derman aratmasın. 3günlük dünyayı kendimize zehir ediyoruz değmez şeylerle. Sabahtam beri hayatı zindan ettim kendime sebep 5para etmez asla değmez ama hissettiklerime engel olamıyorum. Ama buda geçecek en büyük sıkıntı duygusal davranmaksende ne kadar oldu ayrilali?
benim iste böyle gelip gelip gidiyor, bazende sabah uyaninca aklimda oluyor zaten sonrada tüm gün debelen dur...
sonra diyorum kendime insanlar nelerle ugrasiyolar, senin derdine bak
ama herkesin derdi kendine agir geliyor iste, Allah daha büyük dert vermesin
Benimki çoook karışık hissettiğim saçmalıklar içinde boğuldum resmen. Amin canım allah dert verip derman aratmasın. 3günlük dünyayı kendimize zehir ediyoruz değmez şeylerle. Sabahtam beri hayatı zindan ettim kendime sebep 5para etmez asla değmez ama hissettiklerime engel olamıyorum. Ama buda geçecek en büyük sıkıntı duygusal davranmak
Cok klişe bi soru olacak ama yaşlar kaç ikinizin ?
İnan ergen sandım...Tüm yazılanları okumadım sadece ilk yazidiginizi okudum ergen mi diye düşündüm :))) Ama sen benden önce benim ne düşündüğümü tahmin etmişsin..Zeki Kizdin...Uzme kendini elin oğlu icin...Biraz okur sana yardimci olmaya calisacam...Ama biraz da kizginim sanaben 29 beyimiz 37
uzaktan farkli görünsede ergenlikten cikali baya oldu yani :)
İnan ergen sandım...Tüm yazılanları okumadım sadece ilk yazidiginizi okudum ergen mi diye düşündüm :))) Ama sen benden önce benim ne düşündüğümü tahmin etmişsin..Zeki Kizdin...Uzme kendini elin oğlu icin...Biraz okur sana yardimci olmaya calisacam...Ama biraz da kizginim sana
Kör ölür badem gözlü olurmuş
Terzi kendi söküğünü dikemezmis..Millete akıl verirken iyiydi degil mi, şimdi ciniye kizdin kiz
inanirmisin cevremdeki insanlar bana akil danisir, benden yasca büyük insanlarda dahil olmak üzere ama ben kendimi son zamanlarda ergen gibi hissediyorum
tesekkür ederim ilgin icin
Terzi kendi söküğünü dikemezmis..Millete akıl verirken iyiydi degil mi şimdi çık cikabilirsen işin içinden :)))niye kizdin kiz
inanirmisin cevremdeki insanlar bana akil danisir, benden yasca büyük insanlarda dahil olmak üzere ama ben kendimi son zamanlarda ergen gibi hissediyorum
tesekkür ederim ilgin icin
Terzi kendi söküğünü dikemezmis..Millete akıl verirken iyiydi degil mi şimdi çık cikabilirsen işin içinden :)))
kizmaktan vazgectim, dedim ya okuyayaim diye, okumadan once ergen tarzi birsey saniyordum, 29 yasimdayim deyince, 29 yasindayken bu ergen tavirlar ne demek icin kizdim...Hani yas 29 ama eski sevgili akildan cikmazsa tarzı ergence birsey sanmıştım..Ama okudum öyle değilmiş...İlk başta sadece başlığıokumustum
o kaybetme duygusu geçiyo geçiyo yeni biri girsin hayatına eser kalmaz ondan