Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Şu kadar yazıya değecek bir adam olsaydı keşke

Valla ailenizin onu istemediği yere kadar okudum yetti. Dünyada başka erkek mi kalmadı.

Cahilim öyle bir şeylerin varlığından o zaman haberdar olmuştum ilk. Bana anlattığı öyleydi inanmayıp sonra inanmistim

Bizi denemek için yaziyorsunuz senaryo bu ....bu kadar abukluk anca yaz dizilerinde olur ....kırmadan yorum yapacak yer bulamadım konuya eskort ne ya niye çocuk yapacak ondan üstün zekalı gen mi var bu herifte....sizin akıl tutulmuş....evlenin basiniza gelecek var sizin biz önüne gecemeyix

Bize bi şey demek düşmez, siz söyleyin, düzelir mi sizce Allah aşkına?

Elbet bir gün biter diye diye okuyarak iniyordum ama bir yerden sonra pes ettim.
Paragraf diye bir şeyden de haberiniz yok galiba.

Böyle saçma bir adam için bu kadar uzun bir yazı yazabilecek sabrınız olduğuna göre evliliğin de üstesinden gelirsiniz eminim.
Bence evlenin.
Kolay gelsin.

Cahilim öyle bir şeylerin varlığından o zaman haberdar olmuştum ilk. Bana anlattığı öyleydi inanmayıp sonra inanmistim
cahilsiniz, ama öğretmensiniz?

ve bu adam evde dayınızın oğlu var diye ailece dayınızda kalmanızı istemiyor, erkek öğretmenler var diye yemekhanede yemek yemenizi istemiyor. bunlarla yaşayacaksınız evlenseniz

annesi elinden gelse emzirip altına bez tutacak adamın o kadar herşeyin içinde

üstelik canınız sıkıldıkça intihara kalkışıyorsunuz ikiniz de

yani cehalet değil bu, bu bambaşka bir şey

geçmişler olsun...lütfen migrene bir çare bulunsun.

ya bari "kız ruh hastası, manyak, ona bakmadım diye bana taktı" filan de, uyduracaksan usturuplu bişey uydur
uyduran uydurmuş, yiyen de yemiş.

Bu sihirden kurtulmanın tek yolu evlilik aşkın gözü kör evlenince o gözünüz bir açılır üyelere acımasız yazmayın demişsiniz siz acimayi evleninde bununla görün asıl ....ben hala umutla konu fake diye diliyorum değilse durum vahim ....uzman desteğini doktoru bırakmayın sizin kendinizle derdiniz ne kimseye detay anlatmıyorum demişsiniz anlatmayın zaten insan yemin ederim size bı hoş bakar yani sarsilin ben bu yüzden sert yazdım ki çok sert değil ....bu adam sizi o buluttan bı birakacak zemine çat o sesi duyunca anlayacaksınız anca....bildiğin sorun var ilk andan son saniyeye dek .....

Gerçekten teşekkür ederim

Tamam teşekkür ederim

Her şeyi karşılık olarak yaptığına, mantığının bu olmadığına inandırdı beni ben de mahcup hissederek onu gerçekten çıldırttıgimi düşünerek normal heralde diyordum çünkü kendi askeri personel psikolojik olarak iyi olmadığını ailesel olarak sorun yaşadığını söylüyordu üstüne geçen seneki deprem de olunca hepsinin üzerine gerçekten ben mi tuz biber oldum diyordum. Bir yandan içten içe doğru kişi değilse bana işaret göndersin diye Allah'a dua ediyordum. Asla ilişkide onaylamadigim şeylerin hepsini yaşadım ve mantığa uydurmaya çalıştım. Hepinizden özür dilerim çok uzun anlattığım için , bana sadece yabancı kişilerin bile aklını başına al demesi kibar veya kaba bunu duymak iyi geldi çünkü terapistim eski nişanlım ve bı yakın arkadaşım dışında kimse bu kadar detay bilmiyor. O yakın arkadaşım da iliskideyken bile senin gözün kör diye uyarmaya çalıştı beni yani biraz aptal mıyım diye sorguladım aşk bu degil diyorum. Ama onun o yalvaran her şey güzel olsun diye ulaşması beni çekmeye başladı kendimi durdurmaya ihtiyacım vardı

Tencere kapak benzetmenize çok üzüldüm ona benzemek asla istemiyorum ama ilişki içerisinde tepki olarak davranış olarak sinir kontrolu olarak çok benzedim. Ve siz daha şimdiden böyle diyorsanız ilerde herkes bana aynısın der

Son düzenleme:

Bazı karaktersiz erkekler eski sevgililerinin arkasından bu benzetmeyi yaparlar. Çünkü eziktirler.

Doğru. Engelledigimde mailden ibandan yazıyor gelebilir de, yani şuan iyi olarak yalvarıyor ama ya cirkinlesip tehdit ederse bundan da çekiniyorum. Aslında içten içe istemiyorum ve mantıkla bakınca asla bu kadar kandım yeter saçmalama diyorum ama o acitasyonu içimi cız ediyo küçük bir acaba dedirtiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…