Eski nişanlımla evlenirsek düzelir mi her şey

Aynı şeyleri yaşamış birisi olarak söylüyorum ki hiççç öyle yapamam edemem yok şöyle yok böyle deme bende senin gibi sevgili ve nişanlı iken ayrılamam diye diye evlendim beş ay içinde boşandım evlenirsen seni mantık bile kurtarmaz buraya yazıyorum evlenirsen boşanıyorum diye geri yeni konu açarsın adam kendini belli etmiş sen daha neyi bekliyorsun gözünü aç duygusal yaklaşma duygusal oynayan her daim kaybeder asla unutma ayrıca o ne öyle ergen gibi yok benim geçmişim sarılmadım etmedim birinin öpmesine sarılmasına bile takmış kafayı yahu geçmiş adı üstünde yıl 2024 olmuş bunları sorun edecekse geçmişi yüzüne vuracaksa mağarasında mutluluklar dile

Okuyan cidden bordo bere

Şey benden önce gitmiş bı de o zamanlar öyle değilmiş kız. Galiba ben buna kanmak istemisim yazarken fark ettim
Bırak kardeşim işin bile olmasın evlilik çok zor bir müessese sadakat güven saygı isteyen birsey yapamazsiniz

Yalan konusunda da ben eski ilişkimde sarılmadim opmedim demiştim sonra vicdanım rahat etmedi ve itiraf ettim yanağımdan öpmüştü özür dilerim senden gizlemek istemedim dedim bunu yüzüme vurdu

yüze vurana mı "itiraf edene mi", itiraf edilip yüze vurulan olaya mı şaşırayım bilemedim.
yalnız bu cümleye bakarak tencere-kapak diyebilirim sanırım.
arkadaşlara katılmıyorum, sizin beraber takılmanız en iyisi bence.
hiç ayrılıp da daha sonra başkalarının hayatını karıştırmaya gerek yok.
böyle iyiymişsiniz siz.

Son düzenleme:
Bosanmak icin avukatini simdiden arastir tatlım

Kadın eskort olmayabilir kendisi o yakıştırmayı yapıyor gibi. Ya da herif bunu keklemiş

öyle bile olsa adamdan çocuk yapmak için sevgilisine yalvaran eskort yalanı yalanda bir üst seviye.
hani atarsın da bu kadar atmazsın, ne bileyim değişik hayatlar yani.

Daha evlenmeden ne cift terapisi gülüm be ya. " Ve ben onun yaptığı gibi intihara teşebbüs ettim." Küfürler sükalecek havada ucusuyor. Siz birbirinize ancak zarar verirsiniz. Kendine acimiyorsan ailene aci

Yapmayın Allah aşkına gerçekten birilerinin bunu okuyabileceğini mi düşünüyorsunuz? Gerçek hayatta da böyle konuşuyorsanız biraz susun.

eskort herhalde bangladeşli filan

ablacım hangi eskort fakir, öğretmen (galiba) tırt bi adamdan çocuk yapmak ister, hangi eskort öyle adamı arar, sevgilisine mesaj atar?

nerenin eskortu bu? bu nasıl bir şey yavv seneler önce bir kadınla muhabbet ediyorsun, hiç bir şey yapmıyorsun, o kadın sevgilin olan kadına mesaj atıp yalvarıyor ben ondan çocuk yapcam bana yardım et diye...yeşilçamda yok böylesi.

ayrıca siz nasıl insanlarsınız karşılıklı intihara teşebbüs edip duruyorsunuz?

Hay maşallah az daha yazaydın
Başlıktan yola çıkarak exten next olmaz

Çok uzun okuyamadım. Sadece başlığa göre yazacak olursam: sence düzelir mi abla Allah aşkına

öyle demeyin, evlilik kadar şifalı şey var mı bu hayatta.
o yüzden insanlar deli oğullarını nasıl evlendireceklerini şaşırıyorlar mesela.
rivayete göre uyuşturucu, kumar, serserilik dahil her türlü derde devaymış.
bir de çocuk oldu mu artık başka bir şeye gerek kalmıyormuş.
adamlar bildiğin kanatsız meleğe dönüşüyormuş.
inanmıyorsanız şu forumda sorun isterseniz, bu bilginin doğru olduğuna yemin edecek çok kişi çıkacaktır.

Hshshdhshdhhd migrenden yine kafamı toparlayıp yazamadım Allah senden razı olsun. Eskidendi o batakhaneden çıkarıp evinin gülü yapmak. Şimdi teklif etsen gülmekten ölür sana o eskortlar. Sen ben gibi kuru maaşa talim değiller ki.

Acilen psikolojik destek almalısınız. Numaranızı değiştirin hatta şehir değiştirin. Evliliği ne zannediyorsunuz siz? Bi imza attınız diye sindirellanın perisi gelip sihirli değneğini dokundurmayacak. Olmuş olandan ders çıkarın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…