Eski nişanlım ve ailesi ile mahkemelik olduk

O davayı açmak güzel olabilirdi evet ama iftira değil kayıtlar var deyip ortaya çıkartır diye şeyedemiyorum :/

Etkiye tepki meselesi. Düzgün yazana düzgün cevap veriyorum zaten. 2 kere konu açmışım diye kız bana ters cevap yazıyor. Bir diğeri uygun bir dille anlatıyor ona bişey demiş miyim?
O diger uygun dillede anlatan benim zaten don geri bak
ki yine uygun dille o uyeyede kizma dogruyu soyluyor mahkeme sureci icin dedim sen sana bise diyen mi var diye dondun neyse dvm edersen banlanacaksin zaten sen bilirsin

O diger uygun dillede anlatan benim zaten don geri bak
ki yine uygun dille o uyeyede kizma dogruyu soyluyor mahkeme sureci icin dedim sen sana bise diyen mi var diye dondun neyse dvm edersen banlanacaksin zaten sen bilirsin
İsimlere dikkat etmiyorum. Doğrudur sen olabilirsin ama sana bişey diyen mi var demedim sana bişey dedim mi dedim. Demek istediğim de sen iyi cevap vermişsin,iyi cevap verdiğin halde sana ters bişey yazmış mıyım ona ters çıkıştıysam ters konuştuğu için demek istedim sen konuyu neye çekmişsin neyse.

Diger konunuzu da biliyorum. Onu okuduğumda bu davayla hastane ve otelin alakasi olmadigi icin ortaya cikmaz diye dusunmustum. Hukukcu degilim hic anlamam ama abinizin basina silah dayamasinin sebebini ondan habersiz cocuk aldirmaniz olarak one surerse ne olacak?
Yani dedigim gibi anlamam pek ama bu bir hafifletici neden gibi gorunuyor. Agir tahrik vesaire. Hamileydi cocugumu aldirdi kavga da bundan cikti derse hakim istemez mi hastane kayitlarini?

İşine gelmeyen herkes ters çıkışıyor kendisine, eski konusuna da baksanız aynı yorumlar burada da var. Boşuna konu kalabalığı.
Eski konusuna olabilecek şeyleri yazdım diye bana sinirli zaten, diğer konuda çoğu kişi "gizle, ne alaka mahkeme araştırmaz." dedi bir ben ters şeyleri dedim ki olayları az buçuk tahmin ediyorum, nasıl şekillenebileceğini, yorumumu da ona göre yazıyorum, o konuda sıkılmıştım artık cevap yazmak istemedim diye ukala oldum. Sonra bir üye tepki gösterdi düşündüklerimi yazdım, o da hak verdi, sanki herkes bana tepki vermiş gibi anlatıyor olayı da. Bu üye korkusunu yatıştırmak için konu açıyor bence.

İyi de hukukta "bebeğini aldıran kadının abisine silahlı saldırı yapılabilir" diye bir gerekçe yok ki

Silahlı saldırının sebebi olamaz. Suçtur.

Avukatların cevaplarını ciddiye almayıp, sadece mantık yürüten hukuk bilgisi sınırlı kişilerin cevaplarına "hah evet bence de öyle olur teşekkürler" şeklinde sarılmak neden?

Çünkü öylesi işinize geliyor. Ama her ihtimale hazırlıklı olmak için bilirkişilerin cevaplarına kulak vermelisiniz.

Bi daha açmamın sebebi annesi yaptığım şeye 10 katarak mesajlar atmış. Korkum şu ki, iftira ve hakaret davası açarlarda, bu kız yaptı iftira değil ispatlanır diye savunma yaparlar diye korkuyorum. He dediğiniz evet o ihtimalde var ya ama uzun zaman önce yaptığım için bi işe yaramaz diye düşünür dicem pislik yapmak için de yapabilir dimi

Ben deminden beri diyorum ki, daha uygun ukala bi cevap olmadan yazsa neyse. Ben onun dediklerine kulak vermiyor da değilim. Dedikleri doğru yada yanlış olabilir evet ama ben üslubuna kızdım sadece

İyi de hukukta "bebeğini aldıran kadının abisine silahlı saldırı yapılabilir" diye bir gerekçe yok ki

Silahlı saldırının sebebi olamaz. Suçtur.
Bunu elbette biliyorum demek istedigim sey diyelim biri geldi durup dururken size tokat atti. Bir baska durumda siz durup dururken birine cok agir kufurler ettiniz sonra geldi size tokat atti. Etrafta da insanlar var. Ilk durumda alacagi cezayla ikinci durumda alacagi ceza ayni midir? Sahitlerin ifadesine basvuruldugu ve onlarin da kufrun edildigine dair beyanlari oldugunda durum degismez mi?
Elbette siddetin asla hakli gerekcesi olamaz ama dedigim gibi hafifletici sebep olarak ortaya surulebilir diye dusundum.

Ya sen insanlarla uğraşmaktan zevk alıyorsun. Bir üye sana bir konu da hak verdi doğru ama hukuk fakültesini bitirdim edalarında dolaşma konusuna bende katılıyorum. Korkumu yatıştırmak ile alakası yok. Olaylar daha da alev alıyor alev aldıkça konu açtım. Bilip bilmeden yorum yapıyosun. E madem sıkıldın cevap vermemen o şekilde konuşmaktan daha iyidir. Sana fikirlerin için kızmıyorum,tavırların yüzünden kızıyorum

Varya yakamızdan düşeceğine emin olsak davayı bile açmayız. Gene merhamet ediyorlar yazık hapis yatmasın diye ama emin olunamıyor

Ben deminden beri diyorum ki, daha uygun ukala bi cevap olmadan yazsa neyse. Ben onun dediklerine kulak vermiyor da değilim. Dedikleri doğru yada yanlış olabilir evet ama ben üslubuna kızdım sadece

Önceki konuda doğan bir gerilim olmuştur doğrudur ama burada sorununuza dair çözüm bulabilmek için polemiğe girmeden iletişim kurmaya çalışmalısınız. Sinir oluyorsanız görmezden gelmeyi deneyin. Bence bu konuda kötü bir şey dememiş diğer üye ama siz nedense savunmaya geçmişsiniz, ya banlanırsınız ya konu kapanır değmez yani.

Ben bir işten anlıyorsam daha mütevazı olmayı yeğlerim. Kalkıp bilirkişi edasında ukalalaşmaya gerek yok. Ki ilk başta da rica ediyorum yazma demişim zaten. Ben gene diyorum,haklı olabilir düşüncesine değil tavrına kızıyorum. Ben konumu dağıtmış bu kişi için konuşuyorum ne derdim olcak yoksa tanımadığım biri ile

Evet anladım demek istediğinizi ama küfür etmek de suç zaten.

Ortada karşılıklı iki suç olduğu zaman tabi ki araştırılır, şahitlere ve delillere başvurulur

Ama bekar bir kadının otelde bir adamla beraber olması suç değildir

Aynı şekilde bekar da olsa bir kadının bebek aldırması da suç değildir.

Ama konu iftira denirse hayır değil boyutunda ortaya çıkar suç olması dışında ortaya çıkar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…