- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Tatlısı mahkeme dava ile ilgilenir. Senin özel hayatında kimle birlikte olduğunla değil. Sen bir kadınsın kadın doğumcuya gitmeden doğal ne var? Ben 15 yaşından beri gidiyorum.Yapacakları savunma önemli bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlısı mahkeme dava ile ilgilenir. Senin özel hayatında kimle birlikte olduğunla değil. Sen bir kadınsın kadın doğumcuya gitmeden doğal ne var? Ben 15 yaşından beri gidiyorum.Yapacakları savunma önemli bu durumda
Evet siz haklisiniz. Simdi bakindim biraz daEvet anladım demek istediğinizi ama küfür etmek de suç zaten.
Ortada karşılıklı iki suç olduğu zaman tabi ki araştırılır, şahitlere ve delillere başvurulur
Ama bekar bir kadının otelde bir adamla beraber olması suç değildir
Aynı şekilde bekar da olsa bir kadının bebek aldırması da suç değildir.
İşte bilmiyorum onu. Babama mesajlar savurmuş babam cevap vermedi mesajları da silmedi mahkeme de gösterecekmiş iftiraları yüzündenmi yoksa tehdit ettiği için mi onu bilmiyorum. Yani babamla pek fazla muhabbetim yok o yüzden bilmiyorum. Ama bu davadan bile gitmeden sıkıldık tek isteğimiz uzak durmaları 2. Dava muhabbeti yerine bu kadın mesajlar atıyor uzaklaştırma talebinde de bulunabilirSiz iftira diye dava açacak mısınız?
Lütfen dua edin bana iyi şeyler düşünüp iyi şeyler olmasını istiyorum. Hakim özel hayat ile değilde mahkeme deki konu ile ilgilensin başka bişey istemiyorumEvet siz haklisiniz. Simdi bakindim biraz da
Mağdur tarafından faile karşı ika edilen fiil haklı bir nedenden kaynaklanıyorsa fail haksız tahrik nedeniyle ceza indiriminden yararlanamaz.
Diyor hukuk sitelerinde. O zaman bu davadan bir sey cikmaz umarim konu sahibi...
Keşke senin kadar masum olabilseydim. Kadın doğumcuya regl ile veya o tarz şikayetler için gitmış olsaydımTatlısı mahkeme dava ile ilgilenir. Senin özel hayatında kimle birlikte olduğunla değil. Sen bir kadınsın kadın doğumcuya gitmeden doğal ne var? Ben 15 yaşından beri gidiyorum.
Göstersin her türlü haklı baban mahkeme sana doğru mu diye sormaz bile. Tehdit var içinde.İşte bilmiyorum onu. Babama mesajlar savurmuş babam cevap vermedi mesajları da silmedi mahkeme de gösterecekmiş iftiraları yüzündenmi yoksa tehdit ettiği için mi onu bilmiyorum. Yani babamla pek fazla muhabbetim yok o yüzden bilmiyorum. Ama bu davadan bile gitmeden sıkıldık tek isteğimiz uzak durmaları 2. Dava muhabbeti yerine bu kadın mesajlar atıyor uzaklaştırma talebinde de bulunabilir
Şu aile başımızdan defolup gitsin işime okuluma odaklanamıyorum bu gidişle sınıfta kalcamBence kendine acımasız davranma
herkes hata yapabilir senin gençliğine veriyorum iyiki onunla evlenmemişsin dik dur , yağmurdan sonra elbet güneş açacaktır
Çocuk mu aldırdın?Keşke senin kadar masum olabilseydim. Kadın doğumcuya regl ile veya o tarz şikayetler için gitmış olsaydım
Yani tehdite mi bakarlarGöstersin her türlü haklı baban mahkeme sana doğru mu diye sormaz bile. Tehdit var içinde.
Çok utanarak söylüyorum evetÇocuk mu aldırdın?
Tabi ki, mahkemeye ne? Ailen sana sordu mu bu konuyu?Yani tehdite mi bakarlar
Alev alacağı belliydi zaten, ben ilk konu açışınız da bu öngörmüştüm, size de ona göre tavsiyeleree bulundum. Sorun şu ki o üye dışında kimse bana o konuda tepki göstermedi, o üye de ukala buldu ve sinirli bir tepki bekledi, gelmeyince şaşırdı. Ona da ukalalık yapmadığımı hatta sinirli olmadığımı sadece anlatmaktan yorulduğumu yazdım ki haklıydım; çünkü ben size anlatsam da siz diğerleri mantıklı ama dediniz, e ben de boşa anlatıyor olup sıkıldım.Ya sen insanlarla uğraşmaktan zevk alıyorsun. Bir üye sana bir konu da hak verdi doğru ama hukuk fakültesini bitirdim edalarında dolaşma konusuna bende katılıyorum. Korkumu yatıştırmak ile alakası yok. Olaylar daha da alev alıyor alev aldıkça konu açtım. Bilip bilmeden yorum yapıyosun. E madem sıkıldın cevap vermemen o şekilde konuşmaktan daha iyidir. Sana fikirlerin için kızmıyorum,tavırların yüzünden kızıyorum
Çocuk aldırma mevzusunu değil ama birlikte olduğumuzu söylemişlerdi her ne yaşandıysa yaşansın biz arkasındayız gene de bu iş olmaz demişlerdiTabi ki, mahkemeye ne? Ailen sana sordu mu bu konuyu?
O zaman salla gitsin, çocuk aldırma ile suclayamaz. Kadinsal mevzular dersin. Muayene olmak için bir sebebe gerek yok.Çocuk aldırma mevzusunu değil ama birlikte olduğumuzu söylemişlerdi her ne yaşandıysa yaşansın biz arkasındayız gene de bu iş olmaz demişlerdi
Çocuğumu benden habersiz aldırdı,bende tahrik oldum abisini vurdurttum diyebilir dediniz. Bunu diğer üyelerde söyledi,diğer konumda bi kişiyi kırmamak için bişey dediğimi de hatırlamıyorum. Hatta size bile bişey demedim ki,ilk başta normal bi şekilde cevap verdiğimi hatırlıyorum. sustum ama burda da aynı şekilde gene sizi görünce artık susamadım. Konuda herkesin yazdığını ezberlemedim. Veya açıpta okumadım şuan. Benim aklımda kalan sizin tepki aldığınız ve benim de bunu 1 kişi mi daha fazla kişinin mi tepki gösterdiği yok. Sadece tepki aldığınız var. Ona bi açıklık getireyim. Kaldı ki eğer siz bana diğer üyeler gibi yaklaşsaydınız benim aklımda kalmazdınız. Olumsuzluktan ötürü aklımda kaldınız.Alev alacağı belliydi zaten, ben ilk konu açışınız da bu öngörmüştüm, size de ona göre tavsiyeleree bulundum. Sorun şu ki o üye dışında kimse bana o konuda tepki göstermedi, o üye de ukala buldu ve sinirli bir tepki bekledi, gelmeyince şaşırdı. Ona da ukalalık yapmadığımı hatta sinirli olmadığımı sadece anlatmaktan yorulduğumu yazdım ki haklıydım; çünkü ben size anlatsam da siz diğerleri mantıklı ama dediniz, e ben de boşa anlatıyor olup sıkıldım.
Yani bu davanın içinde tehdit ettikleri de varsanırım dava konusu yaralama yani mahkeme ilgilenmez bile siz çocuk aldırmışsınız birlikte olmuşsunuz vs. vs. hiç muhattap olmayın tehditle ilgili suç duyurusunda bulunabilirsiniz . size bişey yapamazlar kuru sıkı bu laflar
Bilmiyordum