• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlım ve ailesi ile mahkemelik olduk

Ben bilirkişi olarak çıkarabilir diyorum, sense her korktuğunda burdan destek alıp korkunu yatıştırmaya çalışıyorsun. :işsiz:Dürüst ol ailene bütün sorunun kökten bitecek.

Ortaya çok rahat çıkar emin ol. Anlamıyorum bu kadar sıkı bir ailede otele gidip bu işi yapmak nasıl cesaret? Neyse bir şey olmaz artık olmuşla ölmüşe çare yok. Annene anlat bari bilsin.
O kadar sıkı bir ailem yok ama bu konu da normal olarak katılar. Haklılar bişey demeye hakkım yok. Nasıl gerçekleşti zaten hiç anlamamıştım bile. Nasıl çıkar ortaya ?

Mahkeme böyle bişeyin araştırmasını yapmaz...
Ailen peşine düşerse öğrenir.

Ben bilirkişi olarak çıkarabilir diyorum, sense her korktuğunda burdan destek alıp korkunu yatıştırmaya çalışıyorsun. :işsiz:Dürüst ol ailene bütün sorunun kökten bitecek.
Ya sen öbür konu da da çok ukalaydın hala öylesin. Tamam teşekkür ederim yorumun için

Arkadaşım genelleme yapma. Evet kendi isteğimle beraber oldum ama bu olaylar buraya gelmeden önce de neler yaşadığımı bilmiyosun. Ben burda bu mevzuyu soruyorum düşüncelerinizi soruyorum. Ve sorumda ne olur kınamayın demişim buna rağmen eleştiri yapıyosun bişey demiyorum. Gene de teşekkür ederim
Ya ol zaten olmana bişey dediğim yok kınamadım da.İsteyen istediğiyle birlikte olsun kime ne.Ama sonradan hata yaptım demene benim tepkim.Hata değil yaşamışsın arkasında dur.

Ya sen öbür konu da da çok ukalaydın hala öylesin. Tamam teşekkür ederim yorumun için
Çünkü sen sanki burdakiler her gün mahkeme mahkeme geziyor gibi sorular soruyorsun, doğru yanıtı ben veriyorum size. Doğru yanıtı gayette biliyorsunuz; ama sizin amacınız iç ferahlatmak sadece, istiyorsunuz ki yok canım mahkeme araştırmaz desin insanlar, bi önceki konuda ben size mahkemede ne derlerse araştırılacağını detaylıca anlattığım halde nedense bilmeyen insanların dedikleri mantıklı geldi. Nedensesi fazla gerçi nedeni açık.

Ya ol zaten olmana bişey dediğim yok kınamadım da.İsteyen istediğiyle birlikte olsun kime ne.Ama sonradan hata yaptım demene benim tepkim.Hata değil yaşamışsın arkasında dur.
Burda ki insanların veya burayla alakalı değil genel olarak insanların direk aşağılayıcı veya kınayıcı tavırları yüzünden üzülmek istemiyorum. Arkasında durmak için güzel bir olay yapmak gerekiyor ben güzel bir iş yaptığımı düşünmediğim için arkasında da durmak istemiyorum.

Çünkü sen sanki burdakiler her gün mahkeme mahkeme geziyor gibi sorular soruyorsun, doğru yanıtı ben veriyorum size. Doğru yanıtı gayette biliyorsunuz; ama sizin amacınız iç ferahlatmak sadece, istiyorsunuz ki yok canım mahkeme araştırmaz desin insanlar, bi önceki konuda ben size mahkemede ne derlerse araştırılacağını detaylıca anlattığım halde nedense bilmeyen insanların dedikleri mantıklı geldi. Nedensesi fazla gerçi nedeni açık.
Arkadaşım tamam sen biliyorsun. Anladık. Ama git,cevap verme artık. Dediklerin doğru da olsa yalan da olsa senin bu kötü tavırların yüzünden senin yorumunu görünce sinirleniyorum. Tamam sen bilirkişisin ama konuma yorum yapmak zorunda değilsin. Git bilirkişiliğini başka yerde yap bana yapma. Rica ediyorum yazma

Teker teker yaziyorum, sakin sakin oku

Acilan dava abine saldirmalarinin davasi degil mi? Otelde birlikte olma ve doktora gitme tamamen bagimsiz bir konu. O davada kesinlikle gundeme gelemez.

Karsi taraf ailene zaten pek cok seyi soylemis. Eger baban "yalan soyluyorlar" deyip dava acarsa tabii ki otel de doktor da gundeme gelir. Cunku artik konu degismis oluyor.

Bunu engellemenin tek yolu var. Once annenle konusacaksin. Durust bir sekilde yasadigin her seyi anlatacaksin. Sonra annenle birlikte babanin karsisina gecip birlikte aciklayacaksiniz durumu. Mutlaka cok kizacak. Ama gecip gidecek eninde sonunda o kizginlik. Boyle her gun kendini yemekten iyidir.

Dogrudan bu konuyu sormamissin ama bir kac yerde degindigin icin yaziyorum. Yetiskin iki insanin birbirini sevmesi, guvenmesi ve cinsellik yasamasi ayip degildir. Ama yasadiginin arkasinda duracak olgunlukta olmasi gerekir. Olay birden gelisti gibi mazeretlere gerek yok. Olay evde birden gelisebilir ama otelde birden gelisemez. Otele gidiliyorsa ne olacagi bellidir. Bunda utanacak bir sey yok. Yetiskin bir kadinsin. Canin istemis, birlikte olmussun.

Durust ol, ailenle yuzles, yaptiginin arkasinda dur. Su anda icinde bulundugun durumun baska cikis yolu yok.

O kadar sıkı bir ailem yok ama bu konu da normal olarak katılar. Haklılar bişey demeye hakkım yok. Nasıl gerçekleşti zaten hiç anlamamıştım bile. Nasıl çıkar ortaya ?

Nişanlın gider işte otel kayıtları falan filan getirir ailen de araştırırsa çıkar ortaya.

Arkadaşım tamam sen biliyorsun. Anladık. Ama git,cevap verme artık. Dediklerin doğru da olsa yalan da olsa senin bu kötü tavırların yüzünden senin yorumunu görünce sinirleniyorum. Tamam sen bilirkişisin ama konuma yorum yapmak zorunda değilsin. Git bilirkişiliğini başka yerde yap bana yapma. Rica ediyorum yazma
Sinir değil, korku. Korkularınla yüzleşmemek için buraya kaçıyorsun; ama nafile. Git ve ailene dürüstçe her şeyi anlat hadi küçük kız.

Mahkeme şikayet konusu ve sonucu etkileyecek kararlar için bilgi ister.
Sağlık kayıtlarından sizin bakire olup olmadığınızın ya da kaç kürtaj yaptırdığınızın peşine düşmez, merak etmeyin.

Ortadaki konu sizin tehdit edilmeniz. İster bakire olun, ister olmayın. Cezayla ne alakası var?
İstet çocuk sahibi olup doğurmuş olun, mahkeme tehditten ve silahlı saldırıdan yargılayacak.

O yüzden panik olmayın. Madem aileniz de arkanızda imiş

Senin canın sıkılıyor. Yazma hakkını kkda bir sürü konu var orda kullan benim konumda kullanma anlamaktan yoksun musun?

Üzgün olabilirsiniz, tedirgin olabilirsiniz
Ama üslubunuza dikkat edin lütfen

Kizsanda dogruyu soyluyor mahkeme var olan davada bunu arastirmaz ama karsi tarafin farkli iddialarinda arastirir adamlar abinin basina silah dayamis yahu cocuk olecekmis Allah korumus sikmis resmen sakamisin sen nasil insanlarla kardi karsiyasin farkinda degilmisin elbetteki karisacak elbetteki iddialar atilacak olay hafifletici olsun diye her tas her kum soylenecek gerekirse yalanci sahit bulunacak oglumun namusuyla oynadi habersiz cocuk aldirdi ailemiz o cocugu istiodu kardesi bundan kinlendi sinirle yapti diyebilirler (cocuk aldirdinmi bilmiyorum ornek olarak yazdim) ailene anlat ki insanlar bilsin diyoruz ama sen sinirleniyorsun kim ne desin olmus daha ailenle birlik olup bir an once kurtulmaya bakacaksin

Back