Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar sıkı bir ailem yok ama bu konu da normal olarak katılar. Haklılar bişey demeye hakkım yok. Nasıl gerçekleşti zaten hiç anlamamıştım bile. Nasıl çıkar ortaya ?Ortaya çok rahat çıkar emin ol. Anlamıyorum bu kadar sıkı bir ailede otele gidip bu işi yapmak nasıl cesaret? Neyse bir şey olmaz artık olmuşla ölmüşe çare yok. Annene anlat bari bilsin.
Ya sen öbür konu da da çok ukalaydın hala öylesin. Tamam teşekkür ederim yorumun içinBen bilirkişi olarak çıkarabilir diyorum, sense her korktuğunda burdan destek alıp korkunu yatıştırmaya çalışıyorsun. Dürüst ol ailene bütün sorunun kökten bitecek.
Hehh işte ailem düşmez. Mahkeme de sorun olmasından korkuyorum tek sıkıntım buMahkeme böyle bişeyin araştırmasını yapmaz...
Ailen peşine düşerse öğrenir.
Ya ol zaten olmana bişey dediğim yok kınamadım da.İsteyen istediğiyle birlikte olsun kime ne.Ama sonradan hata yaptım demene benim tepkim.Hata değil yaşamışsın arkasında dur.Arkadaşım genelleme yapma. Evet kendi isteğimle beraber oldum ama bu olaylar buraya gelmeden önce de neler yaşadığımı bilmiyosun. Ben burda bu mevzuyu soruyorum düşüncelerinizi soruyorum. Ve sorumda ne olur kınamayın demişim buna rağmen eleştiri yapıyosun bişey demiyorum. Gene de teşekkür ederim
Çünkü sen sanki burdakiler her gün mahkeme mahkeme geziyor gibi sorular soruyorsun, doğru yanıtı ben veriyorum size. Doğru yanıtı gayette biliyorsunuz; ama sizin amacınız iç ferahlatmak sadece, istiyorsunuz ki yok canım mahkeme araştırmaz desin insanlar, bi önceki konuda ben size mahkemede ne derlerse araştırılacağını detaylıca anlattığım halde nedense bilmeyen insanların dedikleri mantıklı geldi. Nedensesi fazla gerçi nedeni açık.Ya sen öbür konu da da çok ukalaydın hala öylesin. Tamam teşekkür ederim yorumun için
Burda ki insanların veya burayla alakalı değil genel olarak insanların direk aşağılayıcı veya kınayıcı tavırları yüzünden üzülmek istemiyorum. Arkasında durmak için güzel bir olay yapmak gerekiyor ben güzel bir iş yaptığımı düşünmediğim için arkasında da durmak istemiyorum.Ya ol zaten olmana bişey dediğim yok kınamadım da.İsteyen istediğiyle birlikte olsun kime ne.Ama sonradan hata yaptım demene benim tepkim.Hata değil yaşamışsın arkasında dur.
Arkadaşım tamam sen biliyorsun. Anladık. Ama git,cevap verme artık. Dediklerin doğru da olsa yalan da olsa senin bu kötü tavırların yüzünden senin yorumunu görünce sinirleniyorum. Tamam sen bilirkişisin ama konuma yorum yapmak zorunda değilsin. Git bilirkişiliğini başka yerde yap bana yapma. Rica ediyorum yazmaÇünkü sen sanki burdakiler her gün mahkeme mahkeme geziyor gibi sorular soruyorsun, doğru yanıtı ben veriyorum size. Doğru yanıtı gayette biliyorsunuz; ama sizin amacınız iç ferahlatmak sadece, istiyorsunuz ki yok canım mahkeme araştırmaz desin insanlar, bi önceki konuda ben size mahkemede ne derlerse araştırılacağını detaylıca anlattığım halde nedense bilmeyen insanların dedikleri mantıklı geldi. Nedensesi fazla gerçi nedeni açık.
O kadar sıkı bir ailem yok ama bu konu da normal olarak katılar. Haklılar bişey demeye hakkım yok. Nasıl gerçekleşti zaten hiç anlamamıştım bile. Nasıl çıkar ortaya ?
Sinir değil, korku. Korkularınla yüzleşmemek için buraya kaçıyorsun; ama nafile. Git ve ailene dürüstçe her şeyi anlat hadi küçük kız.Arkadaşım tamam sen biliyorsun. Anladık. Ama git,cevap verme artık. Dediklerin doğru da olsa yalan da olsa senin bu kötü tavırların yüzünden senin yorumunu görünce sinirleniyorum. Tamam sen bilirkişisin ama konuma yorum yapmak zorunda değilsin. Git bilirkişiliğini başka yerde yap bana yapma. Rica ediyorum yazma
Bu kelimeyi demek isterdim ama yüzsüz müsün? Git dedikçe geliyorsun amaç?Sinir değil, korku. Korkularınla yüzleşmemek için buraya kaçıyorsun; ama nafile. Git ve ailene dürüstçe her şeyi anlat hadi küçük kız.
Otel ve hastane kaydı mahkeme Kararı ile veriliyorNişanlın gider işte otel kayıtları falan filan getirir ailen de araştırırsa çıkar ortaya.
Yazma hakkını sen değil kk veriyor bana, yorum istemiyorsan konu açma tatlı kız.Bu kelimeyi demek isterdim ama yüzsüz müsün? Git dedikçe geliyorsun amaç?
E tamam madem bu kadar şey biliyorsun neden için içini yiyor anlamadım?Otel ve hastane kaydı mahkeme Kararı ile veriliyor
Senin canın sıkılıyor. Yazma hakkını kkda bir sürü konu var orda kullan benim konumda kullanma anlamaktan yoksun musun?Yazma hakkını sen değil kk veriyor bana, yorum istemiyorsan konu açma tatlı kız.
Senin canın sıkılıyor. Yazma hakkını kkda bir sürü konu var orda kullan benim konumda kullanma anlamaktan yoksun musun?
Kizsanda dogruyu soyluyor mahkeme var olan davada bunu arastirmaz ama karsi tarafin farkli iddialarinda arastirir adamlar abinin basina silah dayamis yahu cocuk olecekmis Allah korumus sikmis resmen sakamisin sen nasil insanlarla kardi karsiyasin farkinda degilmisin elbetteki karisacak elbetteki iddialar atilacak olay hafifletici olsun diye her tas her kum soylenecek gerekirse yalanci sahit bulunacak oglumun namusuyla oynadi habersiz cocuk aldirdi ailemiz o cocugu istiodu kardesi bundan kinlendi sinirle yapti diyebilirler (cocuk aldirdinmi bilmiyorum ornek olarak yazdim) ailene anlat ki insanlar bilsin diyoruz ama sen sinirleniyorsun kim ne desin olmus daha ailenle birlik olup bir an once kurtulmaya bakacaksinArkadaşım tamam sen biliyorsun. Anladık. Ama git,cevap verme artık. Dediklerin doğru da olsa yalan da olsa senin bu kötü tavırların yüzünden senin yorumunu görünce sinirleniyorum. Tamam sen bilirkişisin ama konuma yorum yapmak zorunda değilsin. Git bilirkişiliğini başka yerde yap bana yapma. Rica ediyorum yazma