Sen kimsin ki beni o şekilde kısıtlayabilesin, kk nin bana verdiği bu hakkı; ancak ben kısıtlarım. Yazacağım, hatta mahkemede olacakları da yazacağım, babanın duyduğundaki sana bakışlarını falan eğer bu şekilde devam edersen.Senin canın sıkılıyor. Yazma hakkını kkda bir sürü konu var orda kullan benim konumda kullanma anlamaktan yoksun musun?
Ya bu kişi geçen ki konumda da gereksiz ukalalık yaptı. Haklı olsun yada olmasın bi ben değil herkes kızmıştı gene aynı şeyi yapıyor git dedikçe yazıyorÜzgün olabilirsiniz, tedirgin olabilirsiniz
Ama üslubunuza dikkat edin lütfen
Yooo bir kişi daha tepki gösterdi sonra o da hak verdi, senaryo konusunda da zayıfsınız.Ya bu kişi geçen ki konumda da gereksiz ukalalık yaptı. Haklı olsun yada olmasın bi ben değil herkes kızmıştı gene aynı şeyi yapıyor git dedikçe yazıyor
cikabilir abisi kurtaj olmaya zorladi o yuzden cokti tartisma diyebilirDaha önce de yazmıştım. Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi aranıyordu yakalandı hapiste,kendisi de dışarda geziyor. mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı yaannesi babama mesajlar atıyor yok senin kızın ... önceden biriyle yatmış benim oğlum onu öyle bile kabul etmiş o kimki istemiyor benim oğlumu falan yazmış kesinlikle yalan benim ondan önce sevgilim oldu ama ergendim 14-15tim. Ciddi manada ilk görüştüğüm kendisiydi. yok beni adamların evlerinden oğlu kurtarıyormuş ben adamlarla kalıyormuşum bi sürü iftira dolu mesaj atmış. Evet dediğim gibi beraberlik oldu ama diğerleri hep yalan. Eğer davadan çekilmezsek gelip bizi herkese Rezil falan edermiş böyle şeyler yazmış bide. Babamda mesajı silmedi mahkemede göstercekmiş cevapta vermiyoruz. Mahkeme tarihi
Daha belli değil ama ben bu kadın Doğum işi ve beraber olma mevzusu ortaya çıkar diye çok korkuyorum öğrenilirse öldürürüm kendimi nolur kınamayın bi cahillik ettim bilemedim
Bak ben sinirlenmiyorum. Sana bişey dediğim oldu mu? Ama bu yazan kişi önce ki konumda da ukala ukala konuşmuş herkesi kızdırmıştı. Bana düzgün üslupla gelse kızmazdım bişey diyeceğim yok. Tabi ki fikrini söyleyebilir ama ukala bi şekilde değil.Kizsanda dogruyu soyluyor mahkeme var olan davada bunu arastirmaz ama karsi tarafin farkli iddialarinda arastirir adamlar abinin basina silah dayamis yahu cocuk olecekmis Allah korumus sikmis resmen sakamisin sen nasil insanlarla kardi karsiyasin farkinda degilmisin elbetteki karisacak elbetteki iddialar atilacak olay hafifletici olsun diye her tas her kum soylenecek gerekirse yalanci sahit bulunacak oglumun namusuyla oynadi habersiz cocuk aldirdi ailemiz o cocugu istiodu kardesi bundan kinlendi sinirle yapti diyebilirler (cocuk aldirdinmi bilmiyorum ornek olarak yazdim) ailene anlat ki insanlar bilsin diyoruz ama sen sinirleniyorsun kim ne desin olmus daha ailenle birlik olup bir an once kurtulmaya bakacaksin
Ya ne senaryosu Allah aşkı için uğraşma BenimleYooo bir kişi daha tepki gösterdi sonra o da hak verdi, senaryo konusunda da zayıfsınız.
Diğer konuyu okurlarsa bir kişinin tepki gösterdiğini onun da sonradan hak verdiğini görürler. Eh bu da bir miktar yalana giriyor yani senaryo.Ya ne senaryosu Allah aşkı için uğraşma Benimle
Ya ne yalanı işim gücüm yok senle mi uğraşcam Allah adı verdim git diyorumYooo bir kişi daha tepki gösterdi sonra o da hak verdi, senaryo konusunda da zayıfsınız.
Diğer konuyu okumaları yeter bu yalanını anlamları için zaten, niye böyle saçma bi yalan?
Keşke bi işe yarasa keşkeYa benim anlamadığım ne biliyor musun ? Herkesin kendi tercihidir ben asla neden yaptın diye yadirgamam. Çünkü bizi ilgilendirmez. Ama böyle yok ailem duyarsa öldüğümün resmidir diye bi düşünce varsa neden kendini bu duruma sokuyorsun. Kimse sana silah dayamadi. Keşke ailene göre hareket etseydin.
Isin varsa burda ne yapıyorsun ki, saçmalardan seçmeler. Neyse gidip biraz kitap okuyacaktım zaten, iki gün sonra haberlerde görmeyiz sizi inşallah.Ya ne yalanı işim gücüm yok senle mi uğraşcam Allah adı verdim git diyorum
İyide sadece o yada ben degilki en az 3uyeye ayni sekilde dondunBak ben sinirlenmiyorum. Sana bişey dediğim oldu mu? Ama bu yazan kişi önce ki konumda da ukala ukala konuşmuş herkesi kızdırmıştı. Bana düzgün üslupla gelse kızmazdım bişey diyeceğim yok. Tabi ki fikrini söyleyebilir ama ukala bi şekilde değil.
Diğer konuda da aileme diyemem işte diyemediğim için korkuyorum ya zaten
Etkiye tepki meselesi. Düzgün yazana düzgün cevap veriyorum zaten. 2 kere konu açmışım diye kız bana ters cevap yazıyor. Bir diğeri uygun bir dille anlatıyor ona bişey demiş miyim?İyide sadece o yada ben degilki en az 3uyeye ayni sekilde dondun
Ahh eziyet be kelime bitsin kurtulmak istiyorum artık her şey bitsinmahkeme olayi zor bir durum.orda kendilerini aklamak ve hakli gostermek icin herseyi söyleyebilirler.ailem iftira der gecer dersen bilemem ama yinede icine kurt düşebilir.ve size sorabilir aileniz.bence annenize anlatin en azindan.olan olmus artik pismanlik duymayin.yasadiginiz herseyin arkasinda durun.umarim korktuklariniz yasanmaz ama her gun bunlari dusunurek yasamak, yasayip bitmesinden daha eziyet verici insana..
Isin varsa burda ne yapıyorsun ki, saçmalardan seçmeler. Neyse gidip biraz kitap okuyacaktım zaten, iki gün sonra haberlerde görmeyiz sizi inşallah.
Kadın doğumdaki işin devlette değil özelde olduysa karşına çıkmaz merak etme.
Ama ben senin yerinde olsam aileme durumu anlatır, o şantajcı pislik adi insan müsveddesinin cezasını mümkün mertebe uzatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?