- 3 Şubat 2018
- 25.537
- 109.966
- 598
Sanmiyorum, cunku teline girmistim, ve oyle biri degil. Her erkek boyle degilidr
Anladim, bizde insaniz, hani her insan hata yapar. Onun yaptiklarinada ben ama beni seviyor diyerek kabul etmistim oysaki.Keşke o ananıza mukayyet olsaydınız azcık, adam korkmuş, mümkün yok yaklaşmaz bile artık.
Taktiğini bilmemde bitmiş gitmiş işLutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Eşyaları vermek için gelir kapıya bırakır yada muhatap olmayıp der annem verdin der.Kafede buluşalım demek konusalim demektir.Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Şimdi ne olduğunu bilmiyoruz sende de hata olabilir.Oylemi diyorsun. Sonuncta hani o da insan, kalbim kirildi dedi
Aradan 1 sene geçmiş insan o sürede kinleniyor üzülüyor gicik oluyor ama tüm hissi bitiyor boşuna anlam yüklemeyinLutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
istemiyo muhtemelen ok diyor ki bir an önce bitsin gitsin diye erkekler düz düşünürLutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Böyle adamların manipulelerine gelmeyin ya. Oynuyor bi nevi sizle ne diyim artıkBana deger verdigini, bir umut sevdiginide biliyorum. Ayrilmadan once cok sabretmis ayrilmamak icin, ama ben farkinda olamadim nekadar ileriye gitigimin. Onun acisindan dusunce anliyor gibiyim biraz.
Böyle dengesiz ilişkilerin sonu pek iyi olmuyor. Bıraktıysa kararının arkasında dursun bari. Çocuk oyuncağı mı zannediyor kendisi bu işleri? Ve de siz niçin kendinizi bu kadar ayaklar altına almaya gönüllüsünüz? Şimdi yan çizen yine çizer. Ne istediğinden emin olmayan biri ile evlilik yoluna mı çıkılır? Şimdi bırakan sonra da bırakır. Daha evlenmeden böyle ise evlenseniz ne olur düşünmek istemiyorum. Konuşmada güle güle diyebilirsiniz.Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Demek ki herkesin eşiği farklıymış..Anladim, bizde insaniz, hani her insan hata yapar. Onun yaptiklarinada ben ama beni seviyor diyerek kabul etmistim oysaki.
sizde!Evde buyuk esyalar var boyle kafede verilmicek, oyuzden diyorum
Sizi sevmiyor ve nötr size artık herkes gibisiniz için de öfkesi, nefreti sevgisi yok siz de artık Bırakın lütfenLutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
buluşun bakalım bugün sonra bize de yazınAnladim, bizde insaniz, hani her insan hata yapar. Onun yaptiklarinada ben ama beni seviyor diyerek kabul etmistim oysaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?