Eski nisanlim randevuyu kabul etti, acil!

Bana deger verdigini, bir umut sevdiginide biliyorum. Ayrilmadan once cok sabretmis ayrilmamak icin, ama ben farkinda olamadim nekadar ileriye gitigimin. Onun acisindan dusunce anliyor gibiyim biraz.
Şu hayatta maalesef bizzat yaşayarak öğrendiğim bir şey var. Biz kadınlar aşık olunca kendi duygularımızı sanki erkekler yaşıyormuş gibi hissediyoruz. Ama durum böyle değil. Erkekler nettir. Seven erkek ayrılmaz karşısına alır konuşur. Şu an onun hareketlerini siz kalbinizden geçtiği gibi yorumluyorsunuz. Dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yalvarmadan derken? Zaten su yaptiginiz yalvarmak oluyor.

Bence bayıl feriha.

Ayrıldığım eski sevgililerim o kadar umrumda olmuyor ki yazdıklarına gayet neşeli, sanki arkadaşmışız gibi cevap veriyorum ben genelde. Boşa ümit etmeyin bence.

adam kurtulduğu için kafası rahat mutlu
göremiyor musunuz

Size net olarak söyleyim artık bir şey hissetmiyo bu yüzden bu kadar rahat davranıyo gülüyo umursamıyo. Kafasında bitirmiş yani. Siz sinyali yanlış anlayıp yumuşadığını düşünmüşsünüz

Hee seda sayandaki ayse gibi size de sifreler veriyor eski nisanliniz erkek kitligi var sanki bi nokta bi virgulden umutlaniyorsunuz pes

Darılmayın ama konuşmalarınız avrupa yakası makbule'ye çok benziyor. Hele "öyle mi ki aceba, böyle mi aceba" diye arka arkaya sorduğunuz yerde ex nişanlınız burhan bey mi acaba diye düşünmeden edemedim şaka bir yana adamın dönmeye niyeti yok, bunu baştan bilin de hayalkırıklığı yaşamayın.

Bak canım, erkekler bir kadından hamle beklemez. Eğer istiyosa zaten kendisi adım atar. Eğer istiyosa altından girer üstünden çıkar elde eder. Nazlı nazlı telefon başında mesaj beklemez.

Adam sizi kafada bitirmiş rahat rahat takılıyor.Azcik gurur ya azıcık gurur" aşkta gurur olmaz bikerem" diyenlerdenseniz kafa güzel tabi Seni sevmiyorum,diyen adama karşı ayaklarına kapanın gidin kapısında yatın her msj dönüşünde bu beni seviyor, gelinliğimi giyip geliyorum deyin . ......
Karşı taraf için tam seyirlik, ortamda anlatilip gülünecek durum sizin yaşadığınız......

Ya sen iyi misin?
Yavrum adam seni sevmiyor, senden soğumuş, seni adam yerine bile koymuyor, neyin ısrarı bu?
Kendine saygın olsun
İnsan anca bu kadar kendini küçük düşürebilir

İnsanın kendisine yaptığı kötülüğü başkası yapmıyor

Gerçekten anlaşamıyorsanız zorlamayın, verin eşyalarını gitsin. Ne gerek var ilerisi için bile bike lades demeye. Bide uğraşıp bi tarafını kaldıracaksınız. Ben sevmiyorum yüksek egolu erkek...

Adı üstünde "eski"... hem eskiye rağbet olsa bir pazarına nur yağardı demişler. Muhtemelen tamamen bitirmek hatta tüm konuyu kapatmak için randevu talebinizi kabul etmiş...

Bana deger verdigini, bir umut sevdiginide biliyorum. Ayrilmadan once cok sabretmis ayrilmamak icin, ama ben farkinda olamadim nekadar ileriye gitigimin. Onun acisindan dusunce anliyor gibiyim biraz.
Biraz degil tümünü anlayın sizi istemiyor.Bunu dış kapıya da söylüyor

Adam nişan atmış ya farkinda mısın? Öyle bi gelgitle bile yapmış olsa, sağlam bahane sunmasi lazim bunun affının olabilmesi icin. Ele gune daha fazla rezil olmaya gerek var mi sizi sevmeyen biri icin?

Gurursuz ve cepte kadinlarin degeri olmaz belki bir ihtimal azcik ozledi duruma bakicak sonra gene sıkılıp ayrilacak yani ne bekliyorsunuz bosa umit bosa caba sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…