- 3 Şubat 2018
- 25.537
- 109.966
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim, umudumu yitirdim galiba. Dedigin dogru olabilir, kafasinda bitirmis kabul etmek gerek galiba, belki gorse yumusar fln diye dusundum, ama fazla umutla gitmemek lazim. Bugun rahatlar yarin pisman olur diye dusunuyorum. Bilmiyorum ayrilmadan 2 gun oncesi okadar guzel gelecege dair konusmamiz vardi oysakiBunu sizin duyacağınızı bilerek söylemiş. Rahat cevap veriyor, emoji koyuyor, çünkü kafasında bitirmiş rahatlamış. Ayrılık konuşması vs evrelerini geçmiş artık. Sevgi bitebilir üstelik kendiniz yazdınız bu kadar ileri gittiğimin farkında değildim diye. Belli ki adam bıkmış patlamış. Aşkta gurur olur hanımefendi, gurursuz insana kimse saygı duymaz. Yeri geliyor kaç yıllık evliliklerde ağır laf kaldırılmıyor 2 senelik ilişki hiç bir şey sayılır.
Bende anlamadımSiz erkekler derken ?
Umrunda değilsin, buz gibi daha ne yapsın söylesin.Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis.
Bian önce emanetleri alıp yoluna bakmak istiyordur belki? Araya ayrılık girdikten sonra eskisi gibi olmaz daha.. Sizi istemeyeni sizde istemeyin..Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Neden öyle dediniz ki Yazdıklarına hemen dönüş yapıyormuş konu sahibinin. Üstelik gülme emojisi bile varmış, daha ne olsunSizden soğumuş, kötü davranıyor, kafa yapınız uymuyor ama siz hala birlikte mi olmak istiyorsunuz cidden?
Bir sonrakinde ne yapacaksınız? Hep cesaret mi pompalayacaksınız nişanlı kalmak için? Nişanlılık evresi bu yüzden var. Anlaşıp anlaşamamak, kafa yapıları uyuyor mu onu görmek için nişanlanılıyor, evlenme garantisi yok. Acabaları olsa sizinle bu kadar rahat olmazdı. Kesinleştirmiş kararını vermiş o yüzden rahatlamış.belki benim onunla konusmamla cesaret bulur nebilim. Zaten son kozumu kullanip yoluma devam edicem.
Anladim, fakat biz 1,5 sene iliskimiz oldu, nisanlilik donemi bizim icin evlilige sadece bir adimdi. Iliskimizde ikimizde emindik, sadece ailelerin araya girmesiyle cok stress icine girdik. Ve bunu yasiyan bir biz degiliz, ve 5 ay durdu, 2 ay kala iptal etti.Bir sonrakinde ne yapacaksınız? Hep cesaret mi pompalayacaksınız nişanlı kalmak için? Nişanlılık evresi bu yüzden var. Anlaşıp anlaşamamak, kafa yapıları uyuyor mu onu görmek için nişanlanılıyor, evlenme garantisi yok. Acabaları olsa sizinle bu kadar rahat olmazdı. Kesinleştirmiş kararını vermiş o yüzden rahatlamış.
Altin kolye var sadece annesinin verdigiiEşyaların icjnde maddi olarak kıymetli bisiler varsa çaktırmadan arayı iyi tutup onları biran önce almak için yapiyor olabilirmi
Diyer yorumlar moralimi cok bozduSeviyorsan şansını dene ne kaybedersin ki?
Hiç umutlanmayin eşyaları toplayıp verin he yok illa barışmak istiyorum dersen de eşyaları ver biraz çekil zaten barışma niyeti varsa o gelir peşinden ama arada söylenen kötü cümleleri hazmedebilirim unuturum önemli değil diyorsanız bi yola girin çünkü saygı biterse tekrar kazanılmazAltin kolye var sadece annesinin verdigii
Ve siz erkekler bazen sonradan anliyorsunuz hata oldugunu
Boyle soyleyim, biz iliskideyken cok uyumluyduk, tartismalarimiz normal bir seviyedeydi. Nisanlandik ailevi sorunlarla bogusur hale geldik. Kendimizi unuttup aile icin tartismaya basladik, ve oyle savrulduk gittik. Annemin onayi yoktu ve biraz ortaligi karistirdi annem. Onun aileside annesi size rahatlik vermez diyerek evlendikten sonra gozunu korkuttular. Bizim stressler gittikce arti ve stressleri birbirimize yansittik. Ben cok gereksiz trip attim. Bir iki defa agir konusup kalbini kirdim. Cok sabretmek istedim dedi, seninle evliligi cok istiyordum dedi, ama tukendi. Bize kimsede destek olmadi maddi anlamda sikintimiz yoktu manevi destek alamadik. Onun ozunu ve benim ozumu ve uyumumuzu bildigim icin, sirf su ailevi sorunlarin baslamasiyla bitmesi beni cok uzuyor. Resmen 2 seven olarak ayrilmamiz bana cok koyduNeden ayrilmistiniz tam olarak ben onu anlamadım. Elle tutulur sebeb nedir? Ve şimdi neden bulunuyorsunuz açıkçası onuda anlamadım. Siz neden randevu talep ettiniz.
Senin ona ilgini gördükçe seninle oyunda oynayabilir dikkat et bence.
Hadi şimdi baristin evlendin. Evlendikten sonra bu adamdan ne bekliceksin. Sana küsüp dışarı çıkar gider telefonunda kapatır haberde alamazsın sabaha karşı çıkar gelir hesapta sordurmaz.. ozaman da dersinki ben niye evlendim bununla.
Yani sana kolay kızıp kolay geri dönebilmeyi alışkanlık yaparsa işin zor. Bende nisanliyken tartistigim oldu ama hiç birinde nişanı atalım seviyesine gelmedi. Sorunlarınızi cozemediyseniz evlendikten sonrada olacak sorunları çözmeniz zor olur.
Hayat sadece çok seviyorumdan ibaret değil malesef,evlenince ev sorumluluğu hayat mücadelesi alıyor yerini
Bana karsi buyuk saygisizligi olmadiHiç umutlanmayin eşyaları toplayıp verin he yok illa barışmak istiyorum dersen de eşyaları ver biraz çekil zaten barışma niyeti varsa o gelir peşinden ama arada söylenen kötü cümleleri hazmedebilirim unuturum önemli değil diyorsanız bi yola girin çünkü saygı biterse tekrar kazanılmaz
Galiba haklisinAdam hiç umursamıyor hala öyle mi böyle mi
Sanmiyorum, cunku teline girmistim, ve oyle biri degil. Her erkek boyle degilidrHani nisan süreci stresli onun icin kavga edip ayrildiniz desek degil. Adam sogudugunu söyleyip gitmis. Bence arada baska biri vardi. Ve o iş boş cikinca gelip yokluyor. Bence esyalari teslim edip vedalasin
Icinde ben oldugum icin net bir sekilde kavgalarin bir ceviz kabugunu doldurmayan seyler oldugunu soyleyebilirim. Asiri stressliydi o donemBir sonrakinde ne yapacaksınız? Hep cesaret mi pompalayacaksınız nişanlı kalmak için? Nişanlılık evresi bu yüzden var. Anlaşıp anlaşamamak, kafa yapıları uyuyor mu onu görmek için nişanlanılıyor, evlenme garantisi yok. Acabaları olsa sizinle bu kadar rahat olmazdı. Kesinleştirmiş kararını vermiş o yüzden rahatlamış.
Çok kavga ediyormuşsunuz, kendiniz yazdınız bu kadar ileri gittiğimi bilmiyordum diye.
Sevgili konu sahibi, siz hâlâ her şeye kendi açınızdan bakıyorsunuz. Üzülmenizi anlıyorum. Zaman ve emek harcamışsınız. Ama olmamış ve bitmiş. Hem sağlam ilişkiler birkaç tartışmayla bitmez ki. Aksine, oturulur, tartışılır ve çözüm bulunur. Sonuç olarak ayrılmış. Şöyle düşünün, sizce o bu kadar kafa yoruyor mu bu ilişkiye? Bence hayır. Ve oldu ki barıştınız evlendiniz, çıkan tartışmalardan sonra kafa yoran siz olacaksınız, soğudum diyen o olacak yine. Kimse sizi üzmek için olumsuz yorum yapmıyor, inanın. Değer gördüğünüz bir ilişkiniz olur mutlaka. Ama o ilişki, bu ilişki değil.Boyle soyleyim, biz iliskideyken cok uyumluyduk, tartismalarimiz normal bir seviyedeydi. Nisanlandik ailevi sorunlarla bogusur hale geldik. Kendimizi unuttup aile icin tartismaya basladik, ve oyle savrulduk gittik. Annemin onayi yoktu ve biraz ortaligi karistirdi annem. Onun aileside annesi size rahatlik vermez diyerek evlendikten sonra gozunu korkuttular. Bizim stressler gittikce arti ve stressleri birbirimize yansittik. Ben cok gereksiz trip attim. Bir iki defa agir konusup kalbini kirdim. Cok sabretmek istedim dedi, seninle evliligi cok istiyordum dedi, ama tukendi. Bize kimsede destek olmadi maddi anlamda sikintimiz yoktu manevi destek alamadik. Onun ozunu ve benim ozumu ve uyumumuzu bildigim icin, sirf su ailevi sorunlarin baslamasiyla bitmesi beni cok uzuyor. Resmen 2 seven olarak ayrilmamiz bana cok koydu
Keşke o ananıza mukayyet olsaydınız azcık, adam korkmuş, mümkün yok yaklaşmaz bile artık.Boyle soyleyim, biz iliskideyken cok uyumluyduk, tartismalarimiz normal bir seviyedeydi. Nisanlandik ailevi sorunlarla bogusur hale geldik. Kendimizi unuttup aile icin tartismaya basladik, ve oyle savrulduk gittik. Annemin onayi yoktu ve biraz ortaligi karistirdi annem. Onun aileside annesi size rahatlik vermez diyerek evlendikten sonra gozunu korkuttular. Bizim stressler gittikce arti ve stressleri birbirimize yansittik. Ben cok gereksiz trip attim. Bir iki defa agir konusup kalbini kirdim. Cok sabretmek istedim dedi, seninle evliligi cok istiyordum dedi, ama tukendi. Bize kimsede destek olmadi maddi anlamda sikintimiz yoktu manevi destek alamadik. Onun ozunu ve benim ozumu ve uyumumuzu bildigim icin, sirf su ailevi sorunlarin baslamasiyla bitmesi beni cok uzuyor. Resmen 2 seven olarak ayrilmamiz bana cok koydu