Oylemi diyorsun. Sonuncta hani o da insan, kalbim kirildi dediKendisi nişanı atmış şimdi siz hamle yaparsanız barışıp evlenseniz bile en ufak sorunda bu karşınıza çıkar ondan isteyen adam gurur yapmaz kendi hatasını telafi eder hiç boşuna ümitlenmeyin eşyalarını verin pişmansa kendisi uğraşırdı zaten.
Senden soğudum diyen birinden ne bekliyorsun hala bilemedim.Bir daha yarı yolda bırakmayacagi ne malum?Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Pisman olsa ne olacak pardon anlamadım geri mi döneceksiniz size ortada birşey yokken ayrılan adamdan biraz gururunuz olduğunu hatırlamanızi isterimLutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Yani kalbi kırıldı ama mevzu ne bilmiyorum neden çözmek yerine nişan atıyor o zaman?genelde böyle şeylerde sen gurur yapmayım deyip adım atınca hep yüzüne vuruluyor maalesef.Oylemi diyorsun. Sonuncta hani o da insan, kalbim kirildi dedi
Insan sevince zor oluyor. Bu devirde erkeklerde kizlardan daha beter olmus naz konusunda. Benim bukadar ugrasmak istemem, 2 senemiz gecti kolay degil, ve cok gurur yapip aramayanlarinda pisman oldugunu cok gorduk. Kendimde en cok kusuru gordugum icin son kez konusup defteri kapatip hayatima devam etmek istiyorum. Ve ogun cool ve acik net konusmak istiyorum son sozlerimi soyleyip, burda yazdigim gibi degil tabi.Yani yalvarmadan ne diyebilirim demişsin ama umutsuzluğun, çaresizce geri dönmesini istediğin konuyu anlatış tarzından bile anlaşılıyor.
Bu durum da adamı itiyor olabilir. Yapışmış gibisin yakasına. Ne yapsam da bir bahane bulsam görüşsek, nasıl beni geri istemesini sağlasam durumundasın.
Adam kafamız uyuşmuyor deyip bitirmiş. Arada geçen sürede de kafalarınız değişmediğini göre...
Hâlâ bir beklentin, açık bir kapı olduğu sürece evet o hikaye kapanmaz. Git görüş ama ikna çabasına girme. 2 yıl diyorsun ama bir seferde bitirmiş gözü görmemiş seni.Insan sevince zor oluyor. Bu devirde erkeklerde kizlardan daha beter olmus naz konusunda. Benim bukadar ugrasmak istemem, 2 senemiz gecti kolay degil, ve cok gurur yapip aramayanlarinda pisman oldugunu cok gorduk. Kendimde en cok kusuru gordugum icin son kez konusup defteri kapatip hayatima devam etmek istiyorum. Ve ogun cool ve acik net konusmak istiyorum son sozlerimi soyleyip, burda yazdigim gibi degil tabi.
Son cümlenize cevap: hiçbir şey. Soğumuşsa soğumuş. Bitmiş bir şeyi başlatmaya çalışmayın. Barışmak istese o kendisini affettirmek için çabalardı zaten. Ama bakın çevresine bile hayır diyormuş. Hem soğumak çok büyük bir kelime. Bence hiç uğraşmayin. Hayatınıza bakın.Lutfen acil mantikli tavsiyelerinizi bekliyorum ve goruslerinizi. Nisanlim 1 ay ve 10 gun oncesi nisani atti. Sogumus benden. Her tartismada sevgisi azalmis, ve onu cok hadi ordan soylemis. Ben bukadarin farkinda degildim. Once whatsappdan bana cok kati davraniyordu, bulusmaya bile ikna edememistim. Simdi cok notr/rahat konusuyo hatta gulme emoji bile. Her dediklerimede ani hizli cevap verio ve her dedigime cevap yazio. Simdi bunun uzerine bosa umit etmek istemiyorum. 2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor. Ama beni dusunduren nokta su ki, bana cok hizli cevap yazio morali boyle yerinde gibi bundan once randevuyude kabul etmisti ama ben iptal etmistim, bozuntuya vermedi. Bu randevuyude hemen kabul ettti. Benim evimde esyalari var, ben oncesinde biyerde bulusalim dedim (Nisan emanetleri vermeye) ama hic sormadi neden hepsini evde halletmiyoruz diye, hemen bir kafede bulusmamiza oke dedi , ne icin ne gerek var demedi. Benim soyle kafam karisti, acaba pisman oldu ve benim hamlemi’mi bekliyor, ama bi yandan o ortak arkadas sorunca hayir demis. Oyuzden kafam karisti. Sizce? Ve konusmada neler diyebilirim, yalvarmadan.
Aferin. Hemen suçla kendini boş durma. Ne gerek var kendini onun yanında küçük düşürmeye. Egosunu mu besleyeceksin? Kötü davranıyor, ayrılmış zaten. Geri dönmek de istemiyor. Ama mesaja hemen cevap vermesi seni tav etti öyle mi? Sen benim hemcinsimsin seni korumak zorunda hissediyorum kendimi. Bu yuzden yazıyorum. Aptallık etme, hemen cevap yazıyor çünkü biri var, ya da potansiyel var aklında. O yüzden rahat ve nötr. Ama senin ilgini de kaybetmek istemiyor. Çünkü onun egosunu oksuyorsun bu da onu mutlu ediyor. Yap-maaaa...Bana deger verdigini, bir umut sevdiginide biliyorum. Ayrilmadan once cok sabretmis ayrilmamak icin, ama ben farkinda olamadim nekadar ileriye gitigimin. Onun acisindan dusunce anliyor gibiyim biraz.
Evet dogru diyosunda, bazen insanin duygulari tavan yapip bir karara variyor. Ve siz erkekler bazen sonradan anliyorsunuz hata oldugunu. Yok neymis cok sikmisim, onun okadar katlandigim seyler varki Onun aciisndan dusunursek Nisan attigini dusunursek, bu buyuk bir mesele oldugunu ve kendisi biraz cekingen bir yapiya sahip, belki benim onunla konusmamla cesaret bulur nebilim. Zaten son kozumu kullanip yoluma devam edicem. Kendi biraz pasif bir yapiya ve guururlu bir yapiya sahip. Bundan sonrada eger barismassa yoluma bakacam, konussun dursun baska kizlarla dunya kac bucak oldugunu gorsun. Bu devirde benim gibi seven zor bulur, herkes cikarci olmus bu dunyada. Ozaman beni kaybetigine cok pisman olur, ozaman gorururm onu. Zaten 29 yasinda ayrildiktan sonra, suanda hayatimda ne yonde devam edecegimi bilmiyorum dedi. 2 senedir hayalimizin kurdugumuzun yuvasinin kapisindan dondukKizgin olmak bile duygu belirtisi ama kizginligi gecip size notr davraniyorsa ve olmayacagini soylemişse o iş bitmiş. Bu saatten sonra peşinde dolaşmaniz sizinle oyun oynamasini sağlar sadece. Oyle duşunur durursunuz şurda ne demek istedi ne yapmak istedi diye adam da boş vaktini doldurur, eglence olur haliniz.
Pişman olan insan cikar konuşur acik acik, ne yapmak istedi diye dusunmenize gerek yok.
Bunu sizin duyacağınızı bilerek söylemiş. Rahat cevap veriyor, emoji koyuyor, çünkü kafasında bitirmiş rahatlamış. Ayrılık konuşması vs evrelerini geçmiş artık. Sevgi bitebilir üstelik kendiniz yazdınız bu kadar ileri gittiğimin farkında değildim diye. Belli ki adam bıkmış patlamış. Aşkta gurur olur hanımefendi, gurursuz insana kimse saygı duymaz. Yeri geliyor kaç yıllık evliliklerde ağır laf kaldırılmıyor 2 senelik ilişki hiç bir şey sayılır.2 gun once ortak arkadas benden habersiz sormus ona barismaya acikmisin diye; oda demis hayir, kafa yapimiz uyusmuyor
Evet dogru diyosunda, bazen insanin duygulari tavan yapip bir karara variyor. Ve siz erkekler bazen sonradan anliyorsunuz hata oldugunu. Yok neymis cok sikmisim, onun okadar katlandigim seyler varki Onun aciisndan dusunursek Nisan attigini dusunursek, bu buyuk bir mesele oldugunu ve kendisi biraz cekingen bir yapiya sahip, belki benim onunla konusmamla cesaret bulur nebilim. Zaten son kozumu kullanip yoluma devam edicem. Kendi biraz pasif bir yapiya ve guururlu bir yapiya sahip. Bundan sonrada eger barismassa yoluma bakacam, konussun dursun baska kizlarla dunya kac bucak oldugunu gorsun. Bu devirde benim gibi seven zor bulur, herkes cikarci olmus bu dunyada. Ozaman beni kaybetigine cok pisman olur, ozaman gorururm onu. Zaten 29 yasinda ayrildiktan sonra, suanda hayatimda ne yonde devam edecegimi bilmiyorum dedi. 2 senedir hayalimizin kurdugumuzun yuvasinin kapisindan dondukKendisi nişanı atmış şimdi siz hamle yaparsanız barışıp evlenseniz bile en ufak sorunda bu karşınıza çıkar ondan isteyen adam gurur yapmaz kendi hatasını telafi eder hiç boşuna ümitlenmeyin eşyalarını verin pişmansa kendisi uğraşırdı zaten.
Insan sevince zor oluyor. Bu devirde erkeklerde kizlardan daha beter olmus naz konusunda. Benim bukadar ugrasmak istemem, 2 senemiz gecti kolay degil, ve cok gurur yapip aramayanlarinda pisman oldugunu cok gorduk. Kendimde en cok kusuru gordugum icin son kez konusup defteri kapatip hayatima devam etmek istiyorum. Ve ogun cool ve acik net konusmak istiyorum son sozlerimi soyleyip, burda yazdigim gibi degil tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?