Eski nianlm ve yeni tantm Erkek....ok kararszm:-(

yazdiklarinizi teker teker okudum, eski nisanlimdan uzak durdum ama pesimi birakmiyor, yalvariyor agliyor, hatalarini kabul ediyor esseklik yaptim diyor, bari sen etme diyor. Hersey icin yemin ediyor, ayri ev tutacam diyor ve ailemi herseye karistirmayacam artik diyor... Ben isin icinden cikamiyorum(

arkadasım,
sana tek bir şey sorucam,diyelimki eski nişanlına sihirli bir değnek dokundu ve o kanatsız bir melek oldu.. sana koca bir 6 yıl boyunca çektirdiği tüm zülmu bir çırpıda silip onun yüzüne bakmaya tahammül edebilecek misin? eğer sorunun cevabı evetse .. sonra bir de aynaya bakmaya tahammül edebilcek misin? kendine bu kötülüğü yaptığın için kendinden utanmıycak mısın?
öz saygına noldu senin?
baska bir şey; yeni çocuğu beğenmiyorsun sanırım.dünyada sadece iki tane adam yok..bilesin

Bir yandanda yeni tanistigim oglan, beni okadar sevindiriyor ki ve ona asik degilim ama bosta degilim, sozlenmeyi dusunuyoruz ama benim aklim yinede karmakarisik, biliyorum ben eski nisanlima donsem, ben bu oglanin hayatini mahf etmis oluyirum, beni cok seviyorum ve gelecekle ilgili okadar sey planlamis ki, eski nisanlimda beni birakmak istemiyor... Okadar kotuyum ki geceleri bir care dusunmekten uyuyamiyorum

kizlar ne olur birseyler soyleyin karar veremiyorum, dogru mu yapiyorum eski nisanlimdan vazgectigim icin yoksa pisman mi olurum?? pesimi birakmiyor artik aklim basima geldi diyor ve bundan sonra kendi evimize cikariz kimse bize karismaz, hickimseyi dinlemeyecem diyor. Bir yanim cok istiyor ama guvenemiyorum, simdide boyle bir mukemmel bir insani tanimisken bunuda kaybetmek istemiyorum, hangisi en dogru secenek benim icin isin icinden cikamiyorum(

canım zaten zamanında ailecek ve çoçukla problemlerin olmuş ve duzelen bi durum olmamış üstüne kırmışlar seni...
ve olmamış bişeyler....
yenisine gelince degerine bilen biriyse anlaşıosanız neden tepesn...evlilik düşünüo diosun yenisini düşün derim...

canım bugun sana kabul der evlenene kadar hersey ıstedgın gıbı olur,evlendıkten sonra aılesı senı parmagında oynatmaya kalkar oda açıp agzını hıcbırsey demez.oyuzden bence gercekten artık görüşme eski nişanlınla zaten 9 ay geçmiş hala bırsey yapmamış ve yapamayacağı ortada olan bır kısı senı nasıl mutlu edebılır bunun mantıklı gelen tek bır yanı yok malesef.bence yenı erkek arkadaşınla mutlu olmaya bak.Allah sana senın ıcın doğru olanı göstermiş.

Can çıkar huy çıkmaz.

Bana göre eski nişanlınız tutarsız ve güvenilebilecek biri değil...

Siz artık onunla olmak istemediğinizi söyleyene kadar ailesi kıymetlisi değilmiydi?
Şimdi vazgeçtiniz diye kalkıpta üüüüüü aşkından ölüyorum ne dersen yapacağım ailemi hiç bir şeye karıştırmayacağım demesi de tutarsızlığının en somut kanıtı.
Nerede kaldı bu arkadaşın ailesine sevgisi, saygısı?
Ne yaptı peki böyle bir anda o kadar çok kıymet verdiği ailesine sırtını döndü peki ya evlendikten sonra size yapmayacağı ne malum?
Bir anda 360 derece değişebilme özelliğine sahip olduğuna göre ilerde yine bir anda 360 derece tam tersine değişmeyeceği ne malum?
O zaman ya sırtını döndüğü kişi siz olursanız...
Bunları hiç düşündünüz mü?

Bana göre her insanın keskin doğruları vardır ve bunlar öyle hemen şappadanak değişmez. Sadece değiştiği sanılır.

Bunu da söylemeliyim ki sizde doğru bir yol istemiyorsunuz eski nişanlınızla diyaloğunuzu tamamen bitirmeden yeni tanıştığınız beyefendi ile sağlıklı bir arkadaşlığın temelini atmak istiyorsunuz.

Nasıl olacak bu? Arkanıza bakarak ileriye yürüyemezsiniz...

bence seni bu kadar cok üzen adamdan bi hayır gelmez defalarca uyarmışsın madme düzeliekti neden düzelmedi yıllardır...
herşey köprüyü geçene kadar sonra seni anasıylada oturtur,giyiminede karışır v.s.
mantığını kullan..evlilik mantık işi...aşk filan palavra..

Eski nişanlıyı yolla bu biiiir..
Yeni aşkınla da hemen evlenmek zorunda değilsin,tanı onu bu da ikiiii..
Evlilik duygu ve mantığının ortaklaşa evet dediğiyle olur.
Ya seveceksin ya da mantığını dinleyip de sevmesen de evleneceksin diyenlere sözüm,neden?ıkisi de olmadan neden evlenilir ki

canım başta neyse o oluo ne deişirler ne kendilerini düzeltirler ne de herşey senn istediğin gibi olur,asıl senn eski nişanlınla evlnmen intahar gibi olur,sen bir ömür niye bunu çekesinki ki bide nasıl insan olduklarını bildiğin halde nie rahatını bozup başına iş alasın bunu bile bile yaparsan bu aptallık olur...hayatta en önemli şey senn huzur mutluluğun nerde kimle huzurluysan onunla ol ve eski nişanlını düşünme bile...sen bir ömür hayatını paylaşmaktan bahsediosun neden hayatını mahfedesin...yeni tanıştığın erkeği iyce tanı ölç tart onunla huzurluysan mutluysan evlenmekte tereddüt etme..a.s.

Bugün senin kıymetini bilmeyen inan 10 yıl sonrada bilmeyecektir... inan eski nişanlın sana ne yapmışşki onu düşünüyosun hala sen aradığını bulmuşsunn yanındakiyle devam et canımm. giden gitmişş.hem görüş açımız aynı diyosun, insanlar kendilerine benziyeni sever ve mutlu olurlarmışş devam et!..sonuçta sen bir bayansın gururun var aranızdaki alışkanlıktır sadece.. kendini seviyorsan eskiye dönmeee.. okurken sinir oldum yaşananlara hoş şeyler degill.. inş.iyi kararlar verirsin ama net söylüyorum.eski nişanlınla mutlu olmazsınn

6 yıldır değişmeyen insan 9 ayda mı değişecek,, Bırak artık geçmişi , önüne bak ve hayatını yaşa,, Sen el üstünde tutacağına seni el üstünde tutsunlar..a.s

şunu da ekliyim sen herşey evet demişsin istemedign halde... herşey tek tararflı olmuşş..onun düşüncesi var seninki yokk oh ne ala memleket saçma baris ortada herşey aşk iki kişiliktirrrr

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlar, ne kadar canimi yaksada eski nissnlimdan vazgecip yeni tanistigim oglanla bir gelecek kurmaya karar verdim, benim icin en hayirlisi bu diye dusunuyorum, insallah yanilmam, icimdeki bu yarada insallah zamaninda iyilesir:çok üzgünüm:

onu sevdiğin zaman oda dünyanın en yakışıklı erkeği olur gözünde merak etme ..bence bu şansı geri tepme bunca cektiğin acılara tekrarmı dönmek istiyorsun yoksa güzel mutlu bir hayatmı.. zaten sana layık biri olsa eski olmazdı.. geçmiş geçmiştir..

Bahsettigim oglanla nisanlandik, aslinda hersey guzel gidiyor, iyi anlasiyoruz eskiden daha cok baglandim ona, ama hala eski nisanlimi aklimdan cikaramiyorum, kendime okadar kiziyorum ki, yeni nisanlim bunu hic hakketmiyor zaman gectikce kolaylasacagina dahada
zorlasiyor, dusunmemek icin hep uyumak istiyorum, ona yazmamak icin kendimi zor tutuyorum, neden hala boyleyim anlam veremiyorum. Buraya yazipta icimi hafifletmek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…