Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman erkek degil mi hepsinin cani cehenneme ilgilenseydi ozaman deyyus.. Aman Ciktir et gitsin takma kafana...

Valla okurken kızdım ama üzüldüm de sana hata yapmışsın farkındasın da .. ama bedeli var her şeyin maelsef hayat böyle güzelim . Umarım sana olan güvenini tekrar kazanır.. seviyorsan güvenini kazanmaya çalış kendine çeki düzen ver. Güveni sarsılan erkek zor toparlar. İnşallah düzelir

Şuan icin hareketleri gayet normal gibi. Olay daha taze yasandigi icin, size tepki olarak soguk davranmasi da normal zaten. Hic bir sey yasanmamis gibi size karşı "gülüm, bebegim..." tarzi davranislar sergilese işkillenirdim ama şuan normal gibi geldi bana. Hala kalbi kırık haklı olarak..

Bu adam bi sebepten seninle evlenmek zorundaymis gibi hissediyor.bu surede kotu davranirsa sen vazgecersin diye dusundugunden kotu davranmiyor.ama unutmamis ki icinden iyi davranmak da gelmiyor.bence ev esyalarini almayi biraz yavaslat.dugunu ertelemeye calis ki gercek niyetini gor.belki haksizim belki sineye cekti onemsemedi ama burnunu surtmek istiyor.bilemem.niyeti sen anlarsin.ama hemen evlenme uzat biraz daha.

Yeni aradım konuştum. Beni anladın mı hakkımda ne düşünüyorsun gibi sorular sordum. Zaman alacak dedi. Seviyor musun beni dedim, belli değil daha dedi. Varla yok arasındayım dedi. O halde düğünü erteleyelim o zaman dedim. Saçmalama çocuk oyuncağı mı bu dedi. Ertelemek istemiyor

Bide ben konuyu açınca sen hala ordamısın diyor. Araba alacaktı onun konusunu açıyor şu fiyata bulduk şöyle iyi böyle kötü...

Empati kuruyorum da. Bnm de nisanlim biz sevgiyken bu tarz seyler yapsaydi ve ben yakalasaydim. Nisanlinla hemen hemen ayni tepkileri verirdim yani. O kizginlikla tehdit de ederdim, hakaret de ederdim. Beni seviyo musun dedidinde de. Senden sogudum, guvenimi sarstin, bilmiyorum seklinde yanitlar verirdim. Hala sevmis olsam bile Sirf canini yakmak icin seviyorum tabi ki deli misin, sana gala asigim demezdim yaniii. Buz gibi davranir. Onun gozume girmesini, guvenimi kazanmaya calismasini beklerdim.

Yani senin iki de bir eski konulari acmak yerine, nisanlina olan sevgi ve sadakatini ispatlamak icin ataklar yapman gerekiyor. Eskisinden daha fazla ilgi ve sevgi gostermen gerek. Empatik olmak lazim bence biraz. Ayni seyi sen yasasaydin ne hissederdini dusunmen ve ona gore adimlar atman gerek. Seni sevmiyo olsa, zaten elalem ne der diye dusunmez, yaptigin seyi ailesine yayar, seni rezil edip dugunu de iptal ederdi. Demek ki kendisinde de hatalar oldugunun farkinda (o donemlerde senle ilgilenmediginden bahsetmissin)

Bunlar bnm dusuncelerim ama tabi. Belki yaniliyorumdur belki hakliyimdir. Dedigim gibi ikinizi de tanimiyorum ve olayin boyutunu bilmiyorum. Cinsel icerikli mesajlasmalar demissin bunun boyutu ne olcudedir onu bilemem...

Eger bu yasananlari unutturup kendine baglayabilecek yapidaysan evet evlen.ama degilsen biraz ertele bence.

her dakika başına kakacak hazırlıklı ol ayrılmazsan her haltta buradan vurup ezmeye çalışacak seni çok ama çok net söylüyorum.

Nişanlın abartmış bence bir de ilk birlikteliğini yaşamışsın ,ne demek çektiricem .Kimseyle buluşmamışsın açık foto atmamışsın eee nolmuş bi konuştun diye çok abartmış millet canlı yayınlar yapıyo çoluk çocuk konuşmakla bişey mi eksilmiş gitmiş sor ona bi
[/QUOTE]

Bide nişan dediğim evde aileler ve çok yakınlar arasında yüzük taktık, salonda olmadı yani... şuan aramız iyi ben olayın şokuyla ne diyeceğimi şaşırmıştım sakin kafayla daha rahat konuştuk. Bu insanların hepsinin oyundan olduğunu, arkadaşça sohbet ettiğimi fakat baktım muhabbet b*ka sarıyor.. hepsini engellediğimi, sınırımı çizdiğimi anlattım. Ki gerçektende öyle...

Aramızı düzelttik. Beni ne kadar sevdiğini anlattı, ilk başta o ben değildim dedi sana hiç söylemeyeceğim laflar ettim dedi. Kendimi kaybettim dedi.

Tek bir sorun var kendi hesabına tekrar resmimizi koymuyor, bir şey yazmıyor. Nedenini soruyorum, benle ilgili bir problemmi var hala diyorum. Yok diyor. Gerek yokmuş. Niye yapmıyor acabaa

Bide nişan dediğim evde aileler ve çok yakınlar arasında yüzük taktık, salonda olmadı yani... şuan aramız iyi ben olayın şokuyla ne diyeceğimi şaşırmıştım sakin kafayla daha rahat konuştuk. Bu insanların hepsinin oyundan olduğunu, arkadaşça sohbet ettiğimi fakat baktım muhabbet b*ka sarıyor.. hepsini engellediğimi, sınırımı çizdiğimi anlattım. Ki gerçektende öyle...

Aramızı düzelttik. Beni ne kadar sevdiğini anlattı, ilk başta o ben değildim dedi sana hiç söylemeyeceğim laflar ettim dedi. Kendimi kaybettim dedi.

Tek bir sorun var kendi hesabına tekrar resmimizi koymuyor, bir şey yazmıyor. Nedenini soruyorum, benle ilgili bir problemmi var hala diyorum. Yok diyor. Gerek yokmuş. Niye yapmıyor acabaa

Bence içinde hala kızgınlık kalmış olabilir. Bir de ilerde kendi de benzer birşey yapıp sen de yapmıştın aynısını benim de kötü niyetim yoktu diye misilleme yapabilir.

Bence içinde hala kızgınlık kalmış olabilir. Bir de ilerde kendi de benzer birşey yapıp sen de yapmıştın aynısını benim de kötü niyetim yoktu diye misilleme yapabilir.

Birbirimizi anladık. İlkten kendimi büyük suçluluk psikolojisine sokmuştum beynim durdu şöyle bir sakinleşip düşününce kendimi doğru düzgün ifade edebildikten sonra taşlar yerine oturdu. Neyi yaptığımı, neyi yapmadığımı anladım ve anlattım. Şuan gayet eskisi gibi ona bir şüphem kalmadı fakat profilini neden değiştirmiyor onu anlamıyorum işte dediğiniz gibiyse o zaman bana hala soğuk olması lazım kızgınlığını belli etmesi lazım ama hiç öyle değil bekleyeceğim bakalım...

Bence üstüne gitme hiç bu kez rahatsz olduğun şeyi daha çok yapabilir. Mevzuyu kapattıysanız suçluluk psikolojisine girip ona bunu yansıtma bundan sonra. Tamam bir hata yapmışsın yaptığun yanlış ama kabul edip devam etti. Artk seni bu konuyla ilgili yıpratmaya hakkı yok. Zaten senden ayrılmaya da cesaret edememiş :)

Aynen bekleyin bence de. Sonuçta onu tanıyan sizsiniz neyi neden yaptığını en iyi siz anlarsınız. Umarım biran önce tamamen düzelir herşey.

Bu işin sonu iyi bitmez gibi geliyor, erkekler tamam boşver konu kapansın der ama kapanmaz
Erkekler genelde unutmuş gibi görünüp en ufak bir şeyde sen şunu yaptın bunu da yaparsın moduna giriyor.
Bu konu hiç kapanmayacak, hatta kendisi hata yaptığında da ama sen de bunu yapmışsın olacak.
Fotoğrafınızı koymamayı geç aklınca sana daha büyük cezalar verecek
Bir gün çok iyi, çok aşık ertesi gün uzak ve soğuk davranacak
Sen özür diledikçe, suçlu davrandıkça senden daha da uzak duracak vs vs neden böyle yapıyorlar bilmiyorum ama direkt ayrılmıyorlar, kendilerini geri çekip dengesiz davranarak yavaş yavaş bitiriyorlar.

kimsenin şifresi kimsede olmamalı bence. Olduğu takdirde güvenilmiyor demektir. Orası benim kişisel alanım. Eşim benim telefonu alıp karıştırmaz bile. Keza ben de öyle.

Evet yaptığın yanlış sende farkındasın zaten
Sadece sakin ol bu şekilde davranırsan ortada çok büyük birşey varmış gibi görünür iyice abartılır
Ona abartmaması gerektiği izlenimini vermen çok önemli
Böyle hareket edersen üstüne çok daha fazla gelecektir seni kaybedebileceğini düşündür ki bir yerde dursun yoksa sana ızdırap olucak ve birdaha da boşluğa düşme mümkünse

Onunla sevgiliyken yapmışsın şimdi geçmiş onu ilgilendirmez demeye hakkımız yok. Belki zamanla siniri geçer unutur ya da kin tutar dediğini yapıp zehir eder hayatı bilemeyiz. İmkan varsa düğünü ertele.

Telefonda bana ağzına geleni saydı, küfürler, hakaretler.. ama senden ayrılmıycam hayatı sana zehir edicem sen benim için bittin sana çektiricem hiçbir şey istediğin gibi olmayacak eskisi gibi olmayacak dedi.
intikam kokuyor buralar ama haketmişsin ne denilebilir ki.. Sadece bilmelisin ki, ya onunla evlenip ömür boyu rezalet bir evlilik yaşarsın (bence çok da dayanamazsın ) ya da en azından ilişkiyi burda bitirip yaptığın hatadan, kendinin ve kimsenin hayatını daha fazla mahfetmeden dönersin Seç bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…