• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkinizde güven bitmiş artık ne yapsanız nafile. Evlendiğinizde aynısını size yapacağından emin olabilirsiniz.

Siz kendinizi evlilik gibi bir sorumluluğa hazır hissediyor musunuz? Bahsettiğiniz olaylar ve yaşadıklarınız, bana sizin evliliğe hazır biri olmadığınızı düşündürttü.Kendinizden her anlamda emin değilseniz evlenmeyin. Biraz olgunlaşmak için kendinize zaman tanıyın.Birde güven konusunda, sıkıntılı bir durum yaşamışken, gelecek günler sizin için çok zor olabilir. Her ne kadar unutmuş gibi yapsada, nişanlınızın bilinçaltına sizinle ilgili olumsuz bir düşünce yerleşmiştir. Ne zaman, ne şekilde karşılık bulacağını bilemezsiniz.

Az çok bilirsiniz nişanlınızın karakterini, kimisi çabuk unutur o an söner, kimisi kin tutar an kollar. Başka olayları, başka insanları düşünün davranışı nasıldı?

Nişanlanmadan önce diyorsun da o zaman da sevgiliymişsiniz
Bence ikinizde gariosiniz
Ben böyle birşey yakalasaydım ayrılırdım

İlgisizdi demişsin ne alaka? Kocan değilki sevgilin,ayrılsaydın direk. Hatanın farkındasın ama nişanlın bunu unutmaz. Dediği gibi hayatı sana zindan etmese bile,en ufak hatanda,kavgada başına vurup duracak,iyi düşün.

Böyle düşünme mutsuz evliligin olursa sürekli uzulurler şimdi kısa süre. Hayatını mahvetme

Arkadaş dediğim o beni gruba sokan arkadaşım değil uydurma bir arkadaş. Onun suçu yok zaten. Zor durumdayım işte pirincin taşını ayıklamaya uğraşıyorum. Her şeyi geçtim ayrıldım diyelim ailem üzülmeyecek mi. Ailem üzülüp rezil olacağına evlenirim çekeceğim varsada çekerim artık ne yapıyım zaten ruhum ölmüş

zamaninda yediğin hurmalar hünü gelir g.tunu tirmalar sozunu oldu bitti severim
evlenince kocaniz sizinle iki gun ilgilenmeyincedemi boyle yapacaksiniz???
bence nisanliniz sonuna kadar hakli
aynısını o da yapmış . sonra ben erkeğim sen kadınsın demiş tencere kapak aynı yani .ama şöyle bişi var ben konu sayibinin pişmanlığına inandim bence bir daha tekrarlamaz . ama adamın ben erkeğim diye açıklama yapması korkutucu ... :KK64:

aynısını o da yapmış . sonra ben erkeğim sen kadınsın demiş tencere kapak aynı yani .ama şöyle bişi var ben konu sayibinin pişmanlığına inandim bence bir daha tekrarlamaz . ama adamın ben erkeğim diye açıklama yapması korkutucu ... :KK64:
bence hepsi korkutucu ya yapilanlar yapilanlardan sonra soylenenler bence her soz eylemin baslangicidir

Gel git dönemleriniz de bir hata yapmışsın ama nişanlınında senin de hayatını mahvedecek kadar büyük bir hata değil sonucta. Bence ilk önce hatanın farkında oldugunu söyle özür dile. Ve bu kadar aptalca bir şey yüzünden geleceğimizi mahvedeksen ayrıl benden de. Yok ayrılmıyıcam ama bittin benim için diyorsa da sen ayrıl gitsin. Hayatının sonu değil sonuçta ve bu soguklugu evlilikten sonra devam ederse bitirmek daha zor olur.

onu yeterince iyi taniyormusunuz .... aynisini oda yapti diyosun ben erkeğim demiş erkekligi evlendikten sonra düşücek mi ....
birde çok ağrına gidiyorsa şimdi ayrılsın ayrımıyorsada bu konuyu bir daha açmasın ...açarsada sen bilmiyormuydun daha iyisini bulsaydın der üste çıkarsın ... senin ayrılmaya niyetin yok onu anladım ama en azından şunu söyliyeyim hemen çocuk yapma biraz bekle emin ol .... Umarım unutur ve mutlu olursun

Aranizdaki sevgi bağı nasıl, seni gercekten seviyor mu, bağlı mı, karakteri ve psikolojisi normalde nasıl bir insan vs... bunları bilemeden icinde bulundugun duruma yorum yapmak cok zor. Yumuşadigini soyluyorsun. Rol yapmadigini nerden bilebilirsin. En başında sana, "bunu burnundan fitil fitil getirecegim" tarzindan biseyler demiş. Intikam seklinin nasil olacagini biz bilemeyiz. Eger gercekten psikopat bi insansa, seninle evlenip sonra eve kiz atip, kendini yakalatip. Nasılmıss hadi yallah simdi. De diyebilir. Ya da her seti cahilligine verip amaaan eskide kaldi o konulari bir daga acmayalim diyebilir. Bunun muhakemesini yalnizca sen yapabilirsin. Cunku onunla beş yilini gecirmis olan sensin.

Al karsina konus. Ben yaptiklarimdan pismanim. Ama senin ogun bana karsi boyle konusman beni cok etkiledi. Tedirgin etti. Ciddimiydin bu konusmanda? Bana olan ofken devam ediyosa, ve dinmeyevekse, benden intikam alma planlari icerjsindeysen bunu bileyim. Tarzindan konus iste. Burnundan fitil fitil getiricem diyen bir insandan her turlu bir atak beklenebilir yani. Tabi o sözleri sadece o anlik öfke duygusu tesiri altinda söylemediyse...

İlk başta dedi ki işe gidince kapıyı üstüne kitliyimde gör sen, akıllı telefon bile kullanamayacaksın, sosyal hayatın bitti falan dedi. Sonraları ikimizde sakin kafayla konuştuk baya... şuan gayet normal davranıyor kedi resimleri atıyor yeğenine gelmiş yavrusu olursa bana verecekmiş. Annesinin babası ağır hasta her an ölüm haberi gelebilir.. geçen gün dedi ki dua edelim bir şey olmasın düğüne 1 ay kaldı. Ayrıca mutfağı L yaptırmayı düşünüyorum diyor gitmiş evimize perdeler almış yeni.. ama bana karşı soğuk eskisi gibi güzel sözler söylemiyor. Arıyor ben arayınca açıyor hatta eskisinden daha çok haber veriyor bana... fakat profilinde ikimizin resmini ve yazılarını kaldırmıştı şuanda hala öyle duruyor

ben anlamadım
nısanlanmadan sevgılı olmadan once kımınle ne konustugunuz kımseyı ılgılendırmez kı ?
ne munasebet sıze cektırecekmıs gecmıste ne yasadıgınız sızı ılgılendırır kımsenın yuvasını yıkmadıysanız namussuz ısler yapmadıysanız gerı kalan hıc bır konuya karısamaz soz soyleyemez kendısını ılgılendırmez cunku ıhanet etmemıssınız kendısınden onceymıs ne horozlanıyor boyle ?

bu kısıyle evlenmeye kalkarsanız 1 yıla kalmaz bosanırsınız bıle bıle lades demeyın

Kendin ettin kendin buldun. Cinsel içerikli mesaja dalga gecercesine olsa da cevap vermen korkunc bu biiiiir
2. Si ise seni cok yalniz bırakmış ilgilenmemis gibi bir bahanenin arkasına sığınman da cok yanlış.
3.su nisanlinda dengesiz seni zaten açıkça tehdit ediyor ama senden kopmuyor da
4 sana eskisi gibi asla guvenmicek
5 arkadaşım yapmış yalanı 2005 te kaldi.Kimse yemez bunu
Hadi şimdi ayıkla pirincin taşını.
O çocuk yerinde olsam ben senden ayrılmıştım bile ondaki de nasıl hastalıklı bir sevgiyse. Valla isin cok zor ayrıl bari . Daha zorlasmadan hersey .
Helaalll 🤗🤗

ben anlamadım
nısanlanmadan sevgılı olmadan once kımınle ne konustugunuz kımseyı ılgılendırmez kı ?
ne munasebet sıze cektırecekmıs gecmıste ne yasadıgınız sızı ılgılendırır kımsenın yuvasını yıkmadıysanız namussuz ısler yapmadıysanız gerı kalan hıc bır konuya karısamaz soz soyleyemez kendısını ılgılendırmez cunku ıhanet etmemıssınız kendısınden onceymıs ne horozlanıyor boyle ?

bu kısıyle evlenmeye kalkarsanız 1 yıla kalmaz bosanırsınız bıle bıle lades demeyın
Sevgiliyken yapmış

Sevgiliyken yapmış
ayy ben o detayı atlamısım
e konu sahıbı ne dıyeyım sıze kendınız etmıs kendınız bulmussunuz
yapmıssınız yanlıs arkasında durun gorusmeyın barı bunun sonu kotu olur cunku ıntıkam falan dıyor adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back