Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki ile beş aylık nişanlı idik. Bana bağırmısti gerizekalı demişti. Bu durumu babama söyledim. Davetiye dağıtımını durdurdu. Geldi özür diledi, gelinlik ile salondan çıktık eve gidiyoruz, kimse de gelmedi, bir saat uzaklıktaki ile geçiyorduk. Beni rezil ettin senden intikamim fena olacak, eve götürüp ıslatıp dovecehim dedi. Gecenin biri ıssız yol, dur ineceğim falan dedim güldü sarıldı şaka dedi. Hayatımın en berbat günlerini yaşattı. İntikam aldı yani üstelik hamile kalmama neden oldu bilerek. Nasıl bir psikopat olabileceğini tahmin edemedim. Sizin beş yılınız geçmiş, umarım tanıyorsunuzdur. Çok yiprandim, beş yıl terket çocuk var affet dene derken yok olup gitti...

Gerçekten zoruna gitse sizi o an bırakırdı. Bence ipleri eline almak istiyor. Bu durumu kullanarak size her dediğini yaptırmaya çalışacak. Siz de hatalısınız diye ilerde haklı bile olsanız alttan alacaksınız.

Diyemiyorsunuz durum bu oldugum gb hatalarimla kabul et diye !!!!!!!!!!! Kabul eden adam edrr etmeyen dr kendi bilir nedir intikam alacam zart zurt ya siz de ki de ayri bisey insanlar hata yapabilir bu kdr kendinizi eziklemek nedir bi kendinize gelin o kdr insan da ezmiş pes . Kimsenin evladi yokmus gb gömulmussun ama sen kendin kabul etmissin zaten ezilmeyi bi hata yaptn diye donuyosa sirtiini zaten bastan uzak dursun bu mu sevgi

Yazismalar arkadas gini yazismalar miydi? Herkes nisanlini aldatmissin gibi uzerine gelmis de... normal konusmalar ise ben nisanlimi sustururdum. Hatta gecmiste onun yaptiklarini hatirlatirdim. Su an korkak olursan zayif yonunu kullanir. Ben bu adamla evlenmezdim. Sorun cikaracagi belli.

burda size kızanlar hayırdir? kişi özgürdür cinsellikte konuşabilir. o kim ki seni tehdit ediyor aklını kullan kızım bu adama yol ver geçmiş geçmiştir. bakireliğini alsa ne olur bakirelik ne ki? yol ver o hayırsıza

Bu kadar olaya bir de halen 2 ay sonra düğün var diyorsun ya beni bir gülme tutuyor Evlen evlen her şey güzel olacak....

Çok haklısın. Ancak kadınlar terk edilmeyi, özellikle yaptığı bir hatadan dolayi terk edilmeyi kabullemiyor, daha çok baglaniyorlar.

Sadece bu sözün için senden arıyorum demesi lazım ama hiç sanmıyorum.

Bu bahane değil gerçek ilgilenmiyordu evet ben onu çok seviyorum sadece ilgi bekledim vermedi yaptığım yanlışın zaten farkındayım ama böyle ortaya çıkacağını düşünmedim hiç
e o zaman ayrılsaydın gidip de ilgiyi başkalarında aramasaydın.evet bu bir bahane.

Mesaj atmıştım sen benim için çok önemlisin değerlisin senden başkası olmadı olmaz diye. Bana resim atmış kedi resmi. Yavruladığı zaman bir tanesi senin demiş. (Ben kedileri çok severim). Benimde var şuan kedim. Kızlar ?

Böyle mi intikam alıyor kızlar yani şimdi ne alaka anlamadım unuttumu acaba

O dönemde nişan yokmuş sevgilinmiş, sevgiliyken bile ilgilenmeyen adamla neden devam ettin? Kim ilgi gösteriyorsa onlarla devam etseydin keşke. Konunun diğer kısmıyla ilgili yorum yapmama gerek yok Allah şaşırtmasın.

Ailene ne diyeceksin sevgiliyken onu aldattım o yüzden düğünü erteliyoruz mu? Bence sıvamaya gerek yok bunu kaldıramayacak erkek olsaydı şu an zaten bitirirdi. Yumuşadığına göre ileride de çok büyütmez . Arada başına kakar mı kakar

Bunlar olurken kendinizi sorguluyor musunuz, ben böyle şeyler yapmaya neden ihtiyaç duydum, sevgilim ilgisiz biri mi, hak ettiğim ilgi alakayı görüyor muyum, bu ilişkinin neresindeyim, sevgilimi gerçekten seviyor muyum, ruh eşimiyiz vs..Ben nişanlınızı sevdiğinizi düşünmüyorum, evlenmeden her şeyi bi gözden geçirin bence.

Nişanlın abartmış bence bir de ilk birlikteliğini yaşamışsın ,ne demek çektiricem .Kimseyle buluşmamışsın açık foto atmamışsın eee nolmuş bi konuştun diye çok abartmış millet canlı yayınlar yapıyo çoluk çocuk konuşmakla bişey mi eksilmiş gitmiş sor ona bi

Kendin ettin kendin buldun kuzum her kavgada her kuyrugu skistiginda atacak ortaya laflari bogazina dizecek bekatetinide almis senin evlenemiyorum da demezsin bence konus dugun ilee bu konu kapansin ve acmasin.

.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…