Eski konular uzaklık kavga kim haklı

Valla ben hamileyken 1 kere hırlaştım (17.haftada) onda da heryerim kasım kasım kasıldığı için (artık nasıl bi yokluk-açlıksa) 2 gün karnım ağrıdı korkumdan doğurup 40 ım çıkana kadar bir daha hırlaşamadım :KK70: :KK70:

Ya benimki de bana pek hırlaşmak istemiyor ama ben istiyorum :KK70:
Evde kombi bozuldu ondan pek hırlaşamıyoruz bizim asıl sorunumuz kombi :KK70:

Bir an hayallere gideyim dedim ama olmadı :KK70:
Daha neler duyacağız ya hırlaşmak hiç aklıma gelmezdi :KK70:
Düşündüm de biz herhangi bir isim koymamışız, isim koyma gereği de duymadık sanırım hiç randevu almıyoruz sevişmek için. Mizahi yönümüz zayıf demek ki 😂

Düşündüm de biz herhangi bir isim koymamışız, isim koyma gereği de duymadık sanırım hiç randevu almıyoruz sevişmek için. Mizahi yönümüz zayıf demek ki 😂

Gece 11 de yatakta :KK70:
Çocuk anlamasın diye yazmış ama :bicak:
Bende düşündüm bizde hiç çağırmadan sevişiriz yani genellikle dürtülerle falan :KK70:

Randevu çocuktan sonra oluyor kudra ben de bu yaşıma geldim randevulaşmak nedir bilmiyordum :KK70: Şimdi diyaloglar şöyle bak ; -işin var mı hayatım, -yok hayatım, -odamıza gidelim mi hayatım, -sen geç ben geliyorum hayatım :KK70:

Randevu çocuktan sonra oluyor kudra ben de bu yaşıma geldim randevulaşmak nedir bilmiyordum :KK70: Şimdi diyaloglar şöyle bak ; -işin var mı hayatım, -yok hayatım, -odamıza gidelim mi hayatım, -sen geç ben geliyorum hayatım :KK70:
Evlilik değil ama çocuk seksi öldürüyor sanırım 😂

Koğtun mu??? Brrrrt KudrAlobar KudrAlobar

BronzeReflectingBullmastiff-max-1mb.gif

Konu sahibi haklısın. Güzel sözler yok, cinsellik yok. Senin libidon yüksekse adamın her şeyi sana batar bu durumda. Otur konuş, sor sebepleri

9 yıldır hala o kadına ilgisi olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten ?
kadın kendi hayatını kurmuş eşinizde öyle ,kompleks haline getirmişsiniz resmen
aynı ortamda çalışıyorlarsa ne olmuş ? siz eşinize güvenmiyorsunuz açıkcası.

X