Eski Kocam Anlayamadığım Şekilde Çok Agresif

öyle mi dersin...
Yani bir insan ne diye gelip boşandığı eşiyle aynı apartmanda oturur ki? Ev kıtlığı mı var memlekette? Hareketlerinden de belli zaten dikkat çekmeye çalıştığı. Durduk yere telefondan engellemeler, ben senin kocan değilim diye bağırmalar... Çok belli boşandığına pişman ama pişmanım diyemiyor. Sürekli senle iletişim halinde kalıyorki belki sen ona adım atarsinda barışırsınız.

duruşun burdan gördüğüm kadarıyla net ve sert değil. verdiğin cevapları baz alarak yazıyorum. barışmak mı istiyorsun?

boşadığın herifin agresifliğinden sana ne normalde. başka bir kadın olsa ağzının payını verir bir daha da yüz yüze gelmez. sen ise burada bile sanki biraz ezik ezik yazıyorsun. boşamış etmişsin sana ne. ver ağzının payını defolsun gitsin. seni kapı dışarı atan boşayan adama değer veriyorsan o ayrı. bir de diyorsun ki o beni boşadı. gerçekten de eziklik.

benim kiram çok uygun çıkamıyorum çünkü nafaka veremiyor çalışmadığı için.

Son yazdiklarindan sanki barismak istiyorsun gibi anladim. Öyle mi?
hayır tek düşündüğüm kızımın konforu . o olmasa yüzümü göremez. Doğru düzgün görmüyor da zaten. Kızıma babalık yapıp sorumluluklarını bildiği sürece muhatap alırım yoksa umrumda değil. Tek istediğim kızımı stabil konfor ve psikolojide tutması. Tutmazsa çocuğunu da göremez kendi hayatıma bakar bulurum huzurumu.

üslubun zahmet edip açıklama yapacağım bir seviyede olmadığı için ignore ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…